Neschopenka, výpověď a mateřská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
16.9.17 12:06

Přepokládám, že zaměstnavatel bude nadšen. Jedna na rodičovský a druhá na neschopence a budou se domlouvat, jak bude která papírově doma :lol: Pět dní je hodně, kdyby šlo o jeden, dva, možná bych lékař „papírově“ přesunul termín porodu, tohle už je docela dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.9.17 12:15

@XYZ1234 No ja myslim, ze soupnout termin porodu by nepomohlo…to s temi 270 dny nema co delat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.9.17 12:16
@B.arbusa.b píše:
@XYZ1234 No ja myslim, ze soupnout termin porodu by nepomohlo…to s temi 270 dny nema co delat ne?

Vlastně ano, máš pravdu. Ona předtím nepracovala, takže je to tak, nepomohlo by to. To se omlouvám za mylnou informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.9.17 12:20

Ale za tou kolegyni urcite nepujdu, osobne se nezname, v praci uz sme se nepotkaly…ja uz sem i smirena, ze mi to proste uteklo…oni v praci nebyli moc nadseni ze me kdyz sem otehotnela tak brzo…takze mi nejake ulevy predpokladam urcite neudelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.9.17 12:22

@B.arbusa.b a nesehnala bys nějakou brigádu na ten měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.9.17 12:48

@XYZ1234 Nj to asi nemuzu, sem na neschopence kvuli rizikovymu tehu…ale dekuju☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.9.17 13:04

@B.arbusa.b tak to mě mrzí, 5 dnů by mě taky štvalo :(
Přeji alespoň jinak vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
16.9.17 13:09
@j.a.n.i1 píše:
ANo, na neschopence může zůstat i po ukončení pracovního poměru, ale to ji nic neřeší (resp. řeší to peníze, ale ne PPM), protože do těch 270 se počítá pouze neschopenka při trvání pracovního poměru, po jeho ukončení už ne.

Aha, tak to díky moc za upozornění. Já to měla tak, že bych se po skončení poměru vešla do ochranné lhůty a nakonec mi po oznámení těhotenství PRODLOUŽILI SMLOUVU NA NEURČITO. Ale měla jsem za to, že se neschopenka bere jako odpracované tak či tak. Nová info, díky…V tom případě je to ale na dvě věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat