Nešel mi otevřít Z-box

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.1.24 06:17

Nešel mi otevřít Zbox

Ahoj, stalo se někomu, že mu nešla otevřít skříňka v Zboxu?? Včera mi přišel balíček, po práci jsem si pro něj k boxu šla, nastalo i známé cvaknutí, ale skříňka se neotevrela. Říkala jsem si, že stane se a dala otevřít ještě jednou. No nic. Zřejmě to je někde zamrzlé z těch mrazů poslední dny. Bohužel už v aplikaci nešlo vybrat, aby se znovu otevřel, tak jsem dala políčko Nahlásit problém, kde jsem vybrala, že nejde vybrat balíček z boxu. Přišel mi automatický email, že musím počkat, až se někdo z týmu Zásilkový vyjádří..tak bych se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost a jak dlouho to bude trvat?🙈

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
10.1.24 06:51
@Anonymní píše:
Ahoj, stalo se někomu, že mu nešla otevřít skříňka v Zboxu?? Včera mi přišel balíček, po práci jsem si pro něj k boxu šla, nastalo i známé cvaknutí, ale skříňka se neotevrela. Říkala jsem si, že stane se a dala otevřít ještě jednou. No nic. Zřejmě to je někde zamrzlé z těch mrazů poslední dny. Bohužel už v aplikaci nešlo vybrat, aby se znovu otevřel, tak jsem dala políčko Nahlásit problém, kde jsem vybrala, že nejde vybrat balíček z boxu. Přišel mi automatický email, že musím počkat, až se někdo z týmu Zásilkový vyjádří..tak bych se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost a jak dlouho to bude trvat?🙈

Dlouho..ja kdyz to resila, mela jsem tam nejak divne zasekly balik, oni ho videli jako doruceny do Zboxu ale me se nenaparoval, i kdyz vsechny udaje byly spravne, pravdepodobne se to nejak nesparovalo pri vkladani, tak mi na lince rikali, ze techniku maji malo a bude to trvat minimalne 2 tydny a bylo to myslim jeste vic. Kdyz tak tam zkus zavolat, jaka je aktualni situace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 07:27

@beruska9 spíš si říkám, když tady ten kurýr jezdí každý den, jestli ho třeba nejsou schopni informovat, ať jen zjistí, jestli to blbne nebo ne :D tak uvidíme, jinak budu volat no🙈

• Citovat
  • Upravit
144
10.1.24 07:37

V těhle mrazech by mě nepřekvapilo, že to zamrzlo, u nás bylo třeba celý den -10, na večer zase -13.. V tomhle případě by bylo lepší zavolat, kdy Vám operátor řekne, co dělat než čekat kdo ví jak dlouho na odpověď na e-mail..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3320
10.1.24 07:45

Zavolej na infolinku, ty automatický hlášení často nefungujou jak by měli. Musí tam poslat technika, aby balík vyndal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
10.1.24 07:47

Zavolej tam, mně se jednou stalo, že jsem otevřela zbox s syn mi ho hned zavřel i s balíkem a navíc, tím jak jsem měla mobil v ruce jsem si omylem odcvakla, jako že jsem balík převzala. Ihned jsem tam volala a vše začali řešit, sice to pár dní trvalo, než jsem balík měla fyzicky u sebe, ale rozhodně lepší než čekat na nějaký email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.1.24 08:03
@Anonymní píše:
@beruska9 spíš si říkám, když tady ten kurýr jezdí každý den, jestli ho třeba nejsou schopni informovat, ať jen zjistí, jestli to blbne nebo ne :D tak uvidíme, jinak budu volat no🙈

To ale nespravi ten kuryr, budou muset vyslat technika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
10.1.24 08:25

Me se to stalo pred vanocema, jak byly mrazy. Dvakrat to luplo a neotevrelo se. Po treti to neslo. Ale porad se zobrazoval mi, zobrazoval. Sla jsem k nemu a on byl uplne malinko pootevreny, skoro to neslo videt. Zamrzly, ale nejak vyklikly ze zamku. Nekolikrat jsem do bej tukla rukou a z rohu potahla a on se otevrel. Byl oroste otevreny, jen zamrzly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
10.1.24 08:33

Spis bych tam volala a snažila se někoho sehnat, přes e-mail je to pomalé, se takhle jednou nefungoval kód a na e-mail přišla odpověď až v době, kdy už bylo dávno po te lhůtě na vyzvednutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat