Nešel mi otevřít Z-box
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, stalo se někomu, že mu nešla otevřít skříňka v Zboxu?? Včera mi přišel balíček, po práci jsem si pro něj k boxu šla, nastalo i známé cvaknutí, ale skříňka se neotevrela. Říkala jsem si, že stane se a dala otevřít ještě jednou. No nic. Zřejmě to je někde zamrzlé z těch mrazů poslední dny. Bohužel už v aplikaci nešlo vybrat, aby se znovu otevřel, tak jsem dala políčko Nahlásit problém, kde jsem vybrala, že nejde vybrat balíček z boxu. Přišel mi automatický email, že musím počkat, až se někdo z týmu Zásilkový vyjádří..tak bych se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost a jak dlouho to bude trvat?🙈
Dlouho..ja kdyz to resila, mela jsem tam nejak divne zasekly balik, oni ho videli jako doruceny do Zboxu ale me se nenaparoval, i kdyz vsechny udaje byly spravne, pravdepodobne se to nejak nesparovalo pri vkladani, tak mi na lince rikali, ze techniku maji malo a bude to trvat minimalne 2 tydny a bylo to myslim jeste vic. Kdyz tak tam zkus zavolat, jaka je aktualni situace..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 spíš si říkám, když tady ten kurýr jezdí každý den, jestli ho třeba nejsou schopni informovat, ať jen zjistí, jestli to blbne nebo ne
tak uvidíme, jinak budu volat no🙈
- Citovat
- Upravit
V těhle mrazech by mě nepřekvapilo, že to zamrzlo, u nás bylo třeba celý den -10, na večer zase -13.. V tomhle případě by bylo lepší zavolat, kdy Vám operátor řekne, co dělat než čekat kdo ví jak dlouho na odpověď na e-mail..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolej na infolinku, ty automatický hlášení často nefungujou jak by měli. Musí tam poslat technika, aby balík vyndal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolej tam, mně se jednou stalo, že jsem otevřela zbox s syn mi ho hned zavřel i s balíkem a navíc, tím jak jsem měla mobil v ruce jsem si omylem odcvakla, jako že jsem balík převzala. Ihned jsem tam volala a vše začali řešit, sice to pár dní trvalo, než jsem balík měla fyzicky u sebe, ale rozhodně lepší než čekat na nějaký email
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@beruska9 spíš si říkám, když tady ten kurýr jezdí každý den, jestli ho třeba nejsou schopni informovat, ať jen zjistí, jestli to blbne nebo netak uvidíme, jinak budu volat no🙈
To ale nespravi ten kuryr, budou muset vyslat technika…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se to stalo pred vanocema, jak byly mrazy. Dvakrat to luplo a neotevrelo se. Po treti to neslo. Ale porad se zobrazoval mi, zobrazoval. Sla jsem k nemu a on byl uplne malinko pootevreny, skoro to neslo videt. Zamrzly, ale nejak vyklikly ze zamku. Nekolikrat jsem do bej tukla rukou a z rohu potahla a on se otevrel. Byl oroste otevreny, jen zamrzly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spis bych tam volala a snažila se někoho sehnat, přes e-mail je to pomalé, se takhle jednou nefungoval kód a na e-mail přišla odpověď až v době, kdy už bylo dávno po te lhůtě na vyzvednutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, stalo se někomu, že mu nešla otevřít skříňka v Zboxu?? Včera mi přišel balíček, po práci jsem si pro něj k boxu šla, nastalo i známé cvaknutí, ale skříňka se neotevrela. Říkala jsem si, že stane se a dala otevřít ještě jednou. No nic. Zřejmě to je někde zamrzlé z těch mrazů poslední dny. Bohužel už v aplikaci nešlo vybrat, aby se znovu otevřel, tak jsem dala políčko Nahlásit problém, kde jsem vybrala, že nejde vybrat balíček z boxu. Přišel mi automatický email, že musím počkat, až se někdo z týmu Zásilkový vyjádří..tak bych se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost a jak dlouho to bude trvat?🙈