Jak si přivydělat na rodičovské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.1.24 15:02

A co teď? Jak mít víc?

Ahoj holčičky. Chtěla bych se zeptat, mám doma skoro 9 měsíčního synka, zachvili nám skončí rodičovská, nechali jsme si ji navýšit, kvůli tomu, že pozoruji, jak je v dnešní době pro miminko vše drahé, ale.. umím dobře ušetřit, ale chtěla bych se zeptat, co jste pak dělali dál vy? Nemáte nějaké typy, jak si vydělat doma? Nebo přes počítač, nějakou práci? Prostě, jak si více přivydělat?
Mám strach, že to bude málo, protože dítěa svoje potřeby, které rostou na max.. :( dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.1.24 15:03

*má svoje potřeby

• Citovat
  • Upravit
55917
2.1.24 15:21

Prosím Te, co extra roste u 9mesicniho dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
2.1.24 15:26

Napiš si, co umíš, co bys byla schopná dělat, jaké jsou časové možnosti a podle toho hledej… Nepočítej ale s tím, že online práce u počítače bude dostupná a bude dobře placená.. Spíš ne.. Taky doporučuji podívat se na Jobs.cz, kde je nabídka brigád.

• Citovat
  • Upravit
68876
2.1.24 15:51

V 9 měsících máš téměř vyčerpanou rodičovskou? A jaké konkrétně má dítě potřeby, že že finance nestačí?
Jinak přivýdělek dle toho, co umíš a jaké máš časové možnosti. A oprostit se od přesvědčení, že dítě nutně potřebuje všecko úžasné a nové… tím se dost sníží výdaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13640
2.1.24 15:58
@Anonymní píše:
Ahoj holčičky. Chtěla bych se zeptat, mám doma skoro 9 měsíčního synka, zachvili nám skončí rodičovská, nechali jsme si ji navýšit, kvůli tomu, že pozoruji, jak je v dnešní době pro miminko vše drahé, ale.. umím dobře ušetřit, ale chtěla bych se zeptat, co jste pak dělali dál vy? Nemáte nějaké typy, jak si vydělat doma? Nebo přes počítač, nějakou práci? Prostě, jak si více přivydělat?
Mám strach, že to bude málo, protože dítěa svoje potřeby, které rostou na max.. :( dekuji

Jsi samozivitelka nebo mate druhy příjem?
Mít v 9 mesicich dítěte téměř vyčerpaný příspěvek je docela fičák, kolik mas nasetreno? Proč sis to nerozdelila standardneji?

Co umíš? Co jsi dělala před RD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16165
2.1.24 16:03

A co chodit někam na brigádu? V 9 měsících nemůžeš mít vyčerpaný RP, to je nějaká blbost, je? :think: A jaké má dítě potřeby, že píšeš, že je vše tak drahé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
2.1.24 16:04

A za cos za dítě utracela, že máš ani ne v roce vyčerpaný rodičák? 8o
A když už si ho tak napálím, tak přece musím mít plán, kde budu brát peníze pak, ne?
Já z domu dělám, ale jsem na častečný úvazek tam, kde jsem byla před mateřskou. Tohle shánění práce z domu, pokud neumíš IT, jazyky na úrovni překladatelství atp. nebývá z 95 % nic, co by tě mělo živit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42182
2.1.24 16:10

Budeš muset dvakrát v týdnu na brigádu, to už něco hodí. Při rodičáku jsem chodila uklízet do školy tělocvičnu a šatny (bylo to fajn, večer, dítě už spalo, školu jsem měla hned vedle v paneláku.) při dalším dítěti jsem porcovala kuřata, to už tak fajn nebylo, ale peníze jsem nějaký vydělala. Dá se toho najít spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33190
2.1.24 16:30
@Anonymní píše:
Ahoj holčičky. Chtěla bych se zeptat, mám doma skoro 9 měsíčního synka, zachvili nám skončí rodičovská, nechali jsme si ji navýšit, kvůli tomu, že pozoruji, jak je v dnešní době pro miminko vše drahé,ale.. umím dobře ušetřit, ale chtěla bych se zeptat, co jste pak dělali dál vy? Nemáte nějaké typy, jak si vydělat doma? Nebo přes počítač, nějakou práci? Prostě, jak si více přivydělat?
Mám strach, že to bude málo, protože dítěa svoje potřeby, které rostou na max.. :( dekuji

A to si nevěděla, než sis to miminko pořídila? To jsi na něj sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
2.1.24 16:50

To je vtipné, prý všechno drahé na miminko. Miminko je hodně laciné, zvlášť když kojis a nemá nějakou šílenou dietu. Oblečení jde sehnat skoro zadarmo, kočárek za pár šupů, pleny jsou furt nějaké v akci. Mám dva pubertaky a to je teprve ficak. Na práci z domova musíš mít co nabídnout, nebo úklid brzo ráno/večer, o víkendu na brigádu, co jiného vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
2.1.24 17:00

M. Arter, na FB Rodicovska neni brzda, Jsemvkurzu od MPSV, rodinovo su vsetko zdroje, ktore sa zameriavaju aj na zeny na RD. Potom sa tiez ponuka hlidani, uklid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35715
2.1.24 17:03

A tatínek nemaká, nebo proč nemáš peníze? 8o umíš šetřit, ale penize sis dala jen na 9 měsíců? A dále bylo v plánu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
2.1.24 17:39

Já jsem tedy na to myslela už před plánovaným otěhotněním a byla jsem domluvená se zaměstnavatelem a vlastně jsem celou mateřskou a rodičovskou pro něj pracovala na dohodu. Přijde mi to mnohem jednodušší, než být pak překvapená a shánět nějaké blbopráce za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat