Jak si přivydělat na rodičovské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@Zmatka ach jo… Je to pravda.. nevím, budu to muset nějak vymyslet.. problém je tu ještě jeden. Že si až teď dodělávám řidičák.. bydlíme na vesnici, kde lidi moc nechtějí něco dělat… Max chodí na obočí a řasy.. tady je to jakoby chcípl pes..
Autobusy?😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes kosmetika je bída tady u nás.. tak jsem to myslela.. jako kosmetička vím, že si vydělam hezky, když to vyjde, ale zde u nás, nejspíš moc ne. Přijdou zamnou tak dvě, tři ženský za měsíc.. (jsme na vesnici)
- Citovat
- Upravit
@Lily-of-the-valley to mám za každou ženskou jet někam autobusem?… To nemůžete myslet vážně 🫡
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley to mám za každou ženskou jet někam autobusem?… To nemůžete myslet vážně 🫡
Kdo chce, hledá způsob. Zatím to u tebe nevypadá. Fakt jsem zvědavá, co si po 10 měsících, kdy budeš bez peněz, teda vymýšlíš za obživu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 ano! Však jasně že existují autobusy, ale jak to mám dělat s malym mimimkem? Když tady lidi ví, že to nejde, jdou oni zamnou..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 ano! Však jasně že existují autobusy, ale jak to mám dělat s malym mimimkem? Když tady lidi ví, že to nejde, jdou oni zamnou..
Dělat něco jiného asi třeba. Nebo mít jen 3 klientky za měsíc. Udělat si prostě reklamu, dát nějaký dárek za doporučení, atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 a hlídání, u nás jsou všichni v práci, prostě ani nevím, jak to udělat.. chci něco udělat, ale nevím, jak
- Citovat
- Upravit
@Lily-of-the-valley píše:
Muže být maximálně 70% 30 násobku DVZ… každopádně to tak nějak odpovida při zamestnaneckem poměru čisté mzde, mám dojem? Což znamená, ze čistého pobírala relativně pěkné penize. Ale místo toho, aby si řekla, ze bude rozumne pobírat 15 a doplácet každý měsíc 5 z úspor, tak úplně nepochopitelně tam napalila 30…
Stát nemůže myslet za každého, to je pak už jen její blbost.
Ona nezni, ze by vydelavala. Spise mela rodicak pres partnera.
Tak ja myslim, ze snad neni v zajmu nikoho, aby rocni deti koncily v jeslich a evidentne to k tomu smeruje, pokud si nekdo vybere penize hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 a hlídání, u nás jsou všichni v práci, prostě ani nevím, jak to udělat.. chci něco udělat, ale nevím, jak
Ale na to jsi měla myslet dřív, nemyslíš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak mas dve moznosti - byt doma, uzivi partner. Nebo, jestli nic nemate, at hlida vecer a ty jdi makat vecer.
Mivala jsem ale sikovnou kosmeticku na vesnici a jezdivali k ni lidi, byla skvela. Vydelala si dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zmatka právě že nechci být doma, chci jít pracovat, něco dělat.. večer je doma 5 týdne, on dělá 12tky, ranní, noční… To zní moc dobře
- Citovat
- Upravit