Jak si přivydělat na rodičovské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 bohužel měla..
Já chodila do práce do nástupu na MD s tím, že jakmile to půjde, budu párkrát za měsíc chodit do práce na brigádu. Tam chodím od 8 měsíců syna, což je půl roku. Abych minimálně dorovnal to, o co mám při RP méně. Vypnu, vydělám peníze, mám to jako relax. A všichni jsme spokojení. A taky mám RP na kratší dobu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Úplně špatně. Proč nepřevzal ty povinné platby za tebe, abys měla rozumnější délku rodicaku? Za co jako platis 20 tisíc ze to nemůže zaplatit on?
@Zmatka ano, rodicak je přes jeho příjem 😊
A ano, myslím smrtelně vážně, ze mas jezdit za klienty autobusem. Predpokladam, ze by stačila jedna cesta do většího města, nebo si domluvit externí spolupráci s nějakým salonem na několik dopolední, zatímco by hlídala babicka nebo tata nebo by dítě slo do dětské skupiny (u nás berou až od roka).
Nevím co sis myslela před rokem, ale ty teď očividně potřebuješ vydělat 30 tisíc s miminem, a to jako není žádná sranda. Musis začít kmitat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Zmatka právě že nechci být doma, chci jít pracovat, něco dělat.. večer je doma 5 týdne, on dělá 12tky, ranní, noční… To zní moc dobře
No a vy tam vubec v ty vsi mate nekde jesle?
Příspěvek upraven 02.01.24 v 22:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 ano, jasně, všechno jde, když se chce.. jsou tu moc pěkný rady… Právě tak to chci i já, dorovnat to, co mi bude chybět
- Citovat
- Upravit
@Lily-of-the-valley on platí všechny výdaje, elektřina, voda, plyn, jídlo pro nás, vše.. já platím vše na malého, úplně vše.. takto toe rozdělené…
Jo, to kmitat nejspíš budu, MUSÍM
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Zmatka ano, máme, dá se říct, že hned za rohem
Tak v tom pripade dite jesle a ty bud klienty doma, nebo za nima autobusem. Co bys chtela vymyslet.
Příspěvek upraven 02.01.24 v 22:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 ano, jasně, všechno jde, když se chce.. jsou tu moc pěkný rady… Právě tak to chci i já, dorovnat to, co mi bude chybět
Ale tohle sis měla vyřešit už dříve a postupně na to najet. Ne to řešit za 5 minut 12 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley on platí všechny výdaje, elektřina, voda, plyn, jídlo pro nás, vše.. já platím vše na malého, úplně vše.. takto toe rozdělené…
Jo, to kmitat nejspíš budu, MUSÍM
Ty platis za dítě 30000kc měsíčně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 z toho jsem si odsouvala na řidičák… + V tom je placení telefonu, a další věci..
- Citovat
- Upravit
Já nevím kolik stojí UM, ale usoudila jsem dle okolí, ze třeba kolem 3000 měsíčně u starších deti? Kolik stojí?
Já za dítě (kojené) nechávala měsíčně tak možná 2000 v tomhle věku, když nepočítám supr cupr eko bio zeleninu a maso na prikrmy 😅
Za sebe taky něco, to je jasný. Ale ten rodicak mi s přehledem stačil, a to jsem měla klasických 10 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily-of-the-valley 3000 umělé mléko 2000 příkrmy, 1000kc měsíčně pleny, to je jen příklad
- Citovat
- Upravit
@Lily-of-the-valley + kaše, piškoty, šťávy, no jogurty, prostě vše co nám doktorka řekla y co může už jíst…
- Citovat
- Upravit