Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezky den mamky , memu desetimesicnimu chlapeckovi nesestoupily varlatka,nema je ani v trislech dr.rikala ze je ma jeste v brisku. uz mame i po trech hormonalnich injekcich a ted 16. jdeme na operaci. Proslo vase dite taky tim a jak jste s tim spokojeny? dekuji za jakoukoliv odpoved
Ahoj, Peet, chudacek malinkej. Ja myslela ze tyhle veci se resi az daleko dyl. Nas ma taky 10 mesicu, ale vse je v poradku. Desi me uz to ze chudak dostava nejaky hormony. A ja myslela ze je to ve vetsine pripadech zalezitost nas zenskych s tema hormonama. Drzim palce at vse dobre dopadne.
Ahoj můj syn podstopil operaci v 6letech v Thomayerově nem. na chirurgii. Operace dopadla dobře bolesti měl 1den a 3 den po operaci už lítal po oddělení. Jizvičku má malinkou v podbříšku a na varleti ale není to vůbec vidět a problémy nebyly a nejsou žádný
Taky jsem se toho bála a vše bylo v poho ![]()
Není to brzy? Někde jsem četla, že by se mělo čekat až do 2let, pokud tam teda není nějaká fyzická překážka, která by jim bránila v sestupu.
My máme jednokulčáka, sice už jsme dostali doporučení na utz na chíru, ale odkládám, odkládám a pořád doufám, že to přijde ![]()
to je hrozny co si musi ty nase deti vytrpet.. Primar si me pozval do Plzne tak uvidime ale rikala mi dr.ze si me tam spis uz nechaji,jinak je v poradku kluk jako buk ![]()
Peet píše:
Hezky den mamky , memu desetimesicnimu chlapeckovi nesestoupily varlatka,nema je ani v trislech dr.rikala ze je ma jeste v brisku. uz mame i po trech hormonalnich injekcich a ted 16. jdeme na operaci. Proslo vase dite taky tim a jak jste s tim spokojeny? dekuji za jakoukoliv odpoved
muj bracha na tom byl, kdyz byl maly (vetsi tedy, asi okolo 6-ti) a vsechno v pohode… ![]()
Nam taky hrozi vysetreni, ale ted jdeme na operaci brisni kyly a pak asi pristi rok na utz tech varlatek, takze uvidime…
Byla bych rada, kdybys sem mohla potom napsal zkusenost… Nebo mi ji poslala do SZ, protoze z toho mam taky trochu strach…
A drzim palecky…
![]()
ahoj---- to je jasny ze napisu…jsem z toho cela spatna ,kazdy mi rika ze to nic neni,ze si to ani nebude pamatovat.. ale slysela jsem ze musi byt 8 hodin bez jidla a piti a pry mu u te operace rovnou stahnou i predkozku…vubec nevim co me a maleho ceka ![]()
Ahojky mamini.Ráda bych se mezi vás přidala.Mám měsíčního chlapečka nemá sestouple prave varlatko jsem z toho neštastná obrečela jsem to.Oba synove varlatka mají obě.jen nejmladší ne.