Nesestouplé varle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.9.11 15:21

Nesestouplé varle?

Ahoj holky, nikdo u nas nema chlapecka, tak se nemam koho zeptat. Vsimla jsem si, ze kdyz je synovi 11 mesicu chladno, tak se mu zatahnou varlatka, to je normalni. Ale on nema nijak extra velky pytlicek a pri tom chladu ho ma hodne u tela, v podstate je z nej jen takova boulicka a ani v nem nenahmatam varlatka. Je mozne ze utikaji zpatky do brisko nebo je to normalni vzhledem k tomu, ze ma pytlicek mensi??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
24.9.11 15:28

To, že se stáhne penis, je normální u dospělých chlapů - jednou jsem byla přítomna tomu, že se převlíkali potápěči, kteří si na Silvestra připíjeli pod přehradou a tam moc teplo enbylo. Já se teda otočila, nemusím vidět vše, ale dělali si ze sebe navzáujem srandu, že dolů lezli jako chlapi a venku už jsou ženský :-))))) Navíc v tomhle věku ještě nemusí mít varlátka plně sestouplá, ukotvená a že utíkají. Mladší synek (20 měs.) je stále v péči urologa, jedno varlátko taky nemá ještě úplně na místě, ale podle lékaře je to „normální“, jen je to třeba hlída, aby úplně neuteklo … Takže doporučuju jakékoli pochybnosti konzultovat s lékařkou, a nebo si nechat napsat doporučení na urologii, ale určitě je vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.11 15:36

no kdyz je treba ve vane v teple vode, tak je ma nadherne videt uz na prvni pohled, tvar vsechno…ale pri chladu se mu pytlicek stahuje nejak moc :-D jen jsem potrebovala uklidnit, ze je to normalni, jeste to ukazu mudre na kontrole

• Citovat
  • Upravit
6552
24.9.11 18:09

Je to normalni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
24.9.11 19:38

je to normální, mám syna 3 roky a když mu je zima, nebo po koupání, se mu taktéž zmenší pytlíček a varlátka utečou do vnitř. Pak říká, nemám kuličky, utekly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.18 06:09

@Emilie @kikina2004 @mauglie holky prosím chtěla bych se zeptat.. syn běžně když mu. sahnu na pytlík.. v něm kuličky nemá… Nikdy!! Jen ve vodě… Levé má až dole a pravé jsem mu musela jakoby posunout od šourku.. trochu.. je to v pořádku.. někde jsme četla, Že pokud ve vodě jsou v pytlíku je to v pořádku… Dekujj

• Citovat
  • Upravit
4523
17.3.18 06:44

Ahoj, syn to ma podobne, doktorka rikala, ze pokud je vse v poradku lri sezeni v teple vode, tak neni treba nic resit. Mimo vodu je ma taky temer vzdycky kdesi pryc, ale ve vody vzdy v sourku, nemusim teda nic nikde hledat a posouvat. To jedine bych mozna resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.18 07:03

@chaela dříve je měl hned v pytlíku..teď při koupání jsem mu musela jednu tedy vytlačit.. ale je pravda že se před tím bránil.. a pak trochu povolil takže asi jak nebyl uvolnění tak byla jedna vtažena.. jde mi spíše o to že přes den nemá vůbec kuličky v pytlíku.. jen ve vodě.. dneska ho budu koupat tak zkusím nějak zkontrolovat aby byl uvolnění

• Citovat
  • Upravit
7354
17.3.18 07:32

Doktorka může předepsat kontrolu na urologii a budeš hned vědět, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.18 07:45

@dedrichov jak probírá kontrola? Nechci malého zbytečně stresovat… On se nechce nechat zkontrolovat odeme natož od cizího :zed:

• Citovat
  • Upravit
7354
17.3.18 07:49
@Anonymní píše:
@dedrichov jak probírá kontrola? Nechci malého zbytečně stresovat… On se nechce nechat zkontrolovat odeme natož od cizího :zed:

sedl na lehátko, paty k sobě a doktor pohmatem zjistil. Náš taktéž není spolupracující typ, ale bylo to rychlé, sestra to s ním uměla, doktor jen přišel a hmátnul. Oni bývají na děti zvyklí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.3.18 08:24

No já bych na tu urologii skákla, záleží kolik mu je, ale doporučuji hlídat. My to měli tak u jednoho varlátka a časem se to zhoršovalo, nakonec jsme museli stejně na operaci. Tím nechci strašit, prostě časem se to buď zlepší nebo zhorší, ale určitě kontrolovat a co jak nejčastěji stahovat dolů. Je to otrava, syn už potom taky nechtěl nechat na sebe sáhnout, ale mám zkušenost, že pokud se to nedělá, má to tendenci spíš se zhoršovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.18 20:03

@dedrichov @zuzka6 no jemu přes den varlatka nenahmatate nikdy jen ve vodě.,. takže doktor by je taky nenahmatal

• Citovat
  • Upravit
7354
17.3.18 20:30
@Anonymní píše:
@dedrichov @zuzka6 no jemu přes den varlatka nenahmatate nikdy jen ve vodě.,. takže doktor by je taky nenahmatal

ale ano, je to jeho obor a pozná, zda je potřeba chirurgický zákrok. Nic hrůzostrašného to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.3.18 20:33

Ale jo on si je stáhne. Jen se mi teda nezdá, že tam ty varlátka nemá jen ve vodě. Určitě bych navštívila urologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí