Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Takový dotaz už tu byl. To se ptáš znovu, nebo je to náhoda? ![]()
https://www.emimino.cz/…l-cr-544820/?…
Už zase další diskuze? Proč zakládáš druhou? A ještě tu lžeš a neuvádíš přesné informace?
To jsi doteď nevyřešila? Se tak moc klepeš na návštěvu, že se ti nechce volat zubaři, abys dítěti dala jiný termín a zajednala odvoz? ![]()
„Neschopenka, lékař přes půl ČR
Dobrý večer, samozřejmě se příště zeptám lékaře, ale třeba někdo řeší podobné „dilema“. Jsem na rizikovém těhotenství, mám dítě, které je objednáno k zubaři a není jiná možnost, než abych tam dítě vzala já. Ale všichni víme, jak to se zubaři je, samozřejmě máme přes „půl republiky“. A já bych tam tedy měla jít také. Jak se toto řeší na neschopence? Za jeden den teď rozhodně nezvládnu dojet tam i nazpět. Většinou objednávám na pátek a pak přespíme do soboty u příbuzných, co žijí nedaleko města do soboty a v sobotu jedeme zpět. Jak byste toto řešili na neschopence?“
Já myslím, že na předchozí diskuzi jsi dostala dost jasné rady
Ale chápu, když je touha si zavyletit silnější, musím za každou cenu založit druhou diskuzi, abych měla potvrzení ať jedu… ![]()
Omlouvám se za jakékoli nedorozumění, ale ještě jsem toto nikdy neřešila. Samozřejmě se podívám do diskuze, pokud toto již někdo řešil.
![]()
Hele tak ja ti napíšu něco, ať nemusíš zakládat ještě třetí diskuzi.
Je to v pořádku, klidně jdi k zubaři a ještě týden ve městě zůstaň. Na těhotný kontroly nikdy nechodí.
Hodně štěstí ![]()
![]()
@Eljasa píše: Více
Ale chodí, přišla dokonce 10 minut po skončení vycházek ![]()
Si tu z nás děláš pr.el nebo??
zakládáš totožnou diskuzi a děláš, že to nejsi ty?
Kdybys to brala vážně, tak už dávno neřešíš, jestli spíš u rodičů nebo ne. Když jsi na neschopence, měla bys být doma a odpočívat, ne jezdit po celé republice. Kdyby to bylo skutečně vážné, dávno bys už přehodnotila zubaře a hledala termín na jindy. Tohle druhé vlákno ukazuje, že to asi není horké, jak se tváříš.
Neříkej, že bys cestu tam a zpět i normálně nezvládla během dne, to jsou hrozné kecy. O zubaře tu vůbec nejde. Jde ti jen o to, jak se vymluvit na to, abys mohla strávit víkend u rodičů. Kdybys to brala vážně, tak se zaměříš na své zdraví a neřešíš, jak si naplánovat víkendové cestování, když jsi na neschopence. ![]()
Zavolej doktorovi u kterého máš neschopenku a prostě řekni kde budeš a jak dlouho on změní adresu a je to…. Problém vyřešen
Zdravím, mám jednu otázku, samozřejmě se příště zeptám doktora, ale zajímaly by mě spíš zkušenosti, nebo jak takovou situaci řeší někdo jiný. Jsem v těhotenství na neschopence. A zároveň jsem objednaná už delší dobu k zubaři. Mám i nějaké problémy se zuby. Ale zubař je přes půl republiky v rodném městě.
Běžně se objednávám na pondělí nebo pátek a přestávám jednu noc nebo celý víkend u rodičů, abych nemusela v jeden den tu cestu odřídit dvakrát. Což asi takto na neschopence nepůjde.
Jak byste takovou situaci řešili? Moc děkuji za jakékoliv nápady.