Neschopenka, lékař přes půl ČR

Anonymní
16.1.25 10:25

Neshcopenka, lékař přes půl ČR

Zdravím, mám jednu otázku, samozřejmě se příště zeptám doktora, ale zajímaly by mě spíš zkušenosti, nebo jak takovou situaci řeší někdo jiný. Jsem v těhotenství na neschopence. A zároveň jsem objednaná už delší dobu k zubaři. Mám i nějaké problémy se zuby. Ale zubař je přes půl republiky v rodném městě.
Běžně se objednávám na pondělí nebo pátek a přestávám jednu noc nebo celý víkend u rodičů, abych nemusela v jeden den tu cestu odřídit dvakrát. Což asi takto na neschopence nepůjde.
Jak byste takovou situaci řešili? Moc děkuji za jakékoliv nápady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17044
16.1.25 10:30
@Anonymní píše: Více

Takový dotaz už tu byl. To se ptáš znovu, nebo je to náhoda? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.25 10:31

https://www.emimino.cz/…l-cr-544820/?…

Už zase další diskuze? Proč zakládáš druhou? A ještě tu lžeš a neuvádíš přesné informace?
To jsi doteď nevyřešila? Se tak moc klepeš na návštěvu, že se ti nechce volat zubaři, abys dítěti dala jiný termín a zajednala odvoz? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.25 10:33

„Neschopenka, lékař přes půl ČR
Dobrý večer, samozřejmě se příště zeptám lékaře, ale třeba někdo řeší podobné „dilema“. Jsem na rizikovém těhotenství, mám dítě, které je objednáno k zubaři a není jiná možnost, než abych tam dítě vzala já. Ale všichni víme, jak to se zubaři je, samozřejmě máme přes „půl republiky“. A já bych tam tedy měla jít také. Jak se toto řeší na neschopence? Za jeden den teď rozhodně nezvládnu dojet tam i nazpět. Většinou objednávám na pátek a pak přespíme do soboty u příbuzných, co žijí nedaleko města do soboty a v sobotu jedeme zpět. Jak byste toto řešili na neschopence?“

Já myslím, že na předchozí diskuzi jsi dostala dost jasné rady :D Ale chápu, když je touha si zavyletit silnější, musím za každou cenu založit druhou diskuzi, abych měla potvrzení ať jedu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.25 10:37

Omlouvám se za jakékoli nedorozumění, ale ještě jsem toto nikdy neřešila. Samozřejmě se podívám do diskuze, pokud toto již někdo řešil.

• Citovat
  • Upravit
42034
16.1.25 10:46

vždyť je to úplně totožné?!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17044
16.1.25 11:00
@Keyllah píše: Více

Že jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
16.1.25 11:16

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hele tak ja ti napíšu něco, ať nemusíš zakládat ještě třetí diskuzi.

Je to v pořádku, klidně jdi k zubaři a ještě týden ve městě zůstaň. Na těhotný kontroly nikdy nechodí.

Hodně štěstí :srdce:
:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.25 11:19
@Eljasa píše: Více

Ale chodí, přišla dokonce 10 minut po skončení vycházek :lol:

• Citovat
  • Upravit
9429
16.1.25 11:31

Si tu z nás děláš pr.el nebo?? :lol: zakládáš totožnou diskuzi a děláš, že to nejsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
16.1.25 11:34

Kdybys to brala vážně, tak už dávno neřešíš, jestli spíš u rodičů nebo ne. Když jsi na neschopence, měla bys být doma a odpočívat, ne jezdit po celé republice. Kdyby to bylo skutečně vážné, dávno bys už přehodnotila zubaře a hledala termín na jindy. Tohle druhé vlákno ukazuje, že to asi není horké, jak se tváříš.

Neříkej, že bys cestu tam a zpět i normálně nezvládla během dne, to jsou hrozné kecy. O zubaře tu vůbec nejde. Jde ti jen o to, jak se vymluvit na to, abys mohla strávit víkend u rodičů. Kdybys to brala vážně, tak se zaměříš na své zdraví a neřešíš, jak si naplánovat víkendové cestování, když jsi na neschopence. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
16.1.25 18:10

Zavolej doktorovi u kterého máš neschopenku a prostě řekni kde budeš a jak dlouho on změní adresu a je to…. Problém vyřešen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová