Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobré ráno děvčata. Potřebuji radu, už od 3 jsem vzhůru, strašně mě bolí na pravé straně v krku, nemohu polknout a když polknu, tak je to jak když bodne nůž v krku, zakaslat ani nemluvím. Týden zpět jsem se 2.tydny léčila s těžkou chřipkou a teď zase toto
zkouším kloktat slanou vodu, ale vždy ji vyplivnu, nedá se jak to v krku boda
prosím o radu🙏moc děkuji
U nas frci jako 1.pomoc jox (teda boli to pekelne, ale pak prijde uleva)
a obecne kloktame salvejovym vyluhem
Jox taky dávám. Jinak bych se bála nástupu anginy, která ti na to nasedla při oslabení.
Udělej si Priessnitze to taky pomáhá. A zítra k lékaři ať ti tam koukne, je opravdu dost možné že po oslabení chřipkou ti nasedla angina
Kup si lichořeřišnici v kapkách, je to přírodní antibiotikum ![]()
Jestli je to až tak, zaleja bych na pohotovost..manžel takhle podcenil až skončil od doktorky rovnou na sále s mandlí.
Se strasnou bolesti bych sla na pohotovost. Od toho tam jsou.
@Pudloslava píše: Více
Jedu, je to šílené, nemohu ani hýbat hlavou jak to bolí ![]()
Já teda vždy Tantum Verde, vždy na chvíli znecitliví a je to super, ale je možné, že budeš potřebovat ATB nebo nějaké léky, zajdi k lékaři. ![]()
@Dollorres píše: Více
proč myslíš, že to bude hned na antibiotika? Ty víš co má v tom krku? Třeba tam má jen aft, který mnohdy bolí daleko víc než angína.
@Dollorres píše: Více
No, mě přesně takhle začla predminulej víkend chřipka B, oproti zakladatelce jsem teda měla i silnou dušnost. Já bych s pohotovostí počkala, bude tam pár hodin čekat a nakonec dost možná odejde se sirupem na odkašlávání a může si tam odsud odnést něco dalšího…
Kloktadla bych šalvěj a zalezla do postele
Holky jsem doma. Verdikt pozitivní streptokok a ATB
nakonec jsem ráda, že jsem jela na pohotovost. Všem moc díky za rady