Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Co bys chtela, aby se smal tvym vtipum?
Smeje se, kdyz ho lechtas, tak se smat umi. Podle me je jeste malej na to, aby mu prisly smesny veci tak nejak okolo, treba kdyz neco spadne. To prijde.
Nám je lehce přes 5 měsíců a nahlas se smála asi jen 3×, myslím, že je ještě čas ![]()
Anonymní píše:
Maminky, můj něco přes půl roku starý chlapeček spontálně výská radostí, usmívá se, brouká si, ale nesměje se nahlas. Nahlas se směje, jen když ho lehtáme, pusinkujem na bříško…atd. On je víc bručounek jak smíšek už od narození…
Je možné, že je to dané náturou??
Mladší dcera se nahlas začala smát až někdy kolem 11 měsíců. Do té doby se smála, ale ne nahlas. Ani při lechtání se nahlas nesmála ![]()
Moje mladší dcera,je jí 11 měsíců,se mnou se nahlas nesměje skoro vůbec.Ale na svého staršího brášku se řechtá hodně.Stačí,že udělá úplnou blbost a ona je hned smíšek.
malej se nahlas začal smát něčemu jinýmu než lochtání až někdy v 9 měsících…
Anonymní píše:
Maminky, můj něco přes půl roku starý chlapeček spontálně výská radostí, usmívá se, brouká si, ale nesměje se nahlas. Nahlas se směje, jen když ho lehtáme, pusinkujem na bříško…atd. On je víc bručounek jak smíšek už od narození…
Neboj, naše od mala usměvavá a pohodová dcera se sice smát nahlas uměla, ale začala to „používat“ víc až kolem 11m. Jinak se taky někdy zasmála, ale to üž muselo být
Moje prvni dite s usmevy velmi setrilo. V pulroce jestli se usmal treba jednou denne? Hlasity smich jednou za 14 dni? uz nevim presne. Cca od roka se zacal chcechtat temer cely den a to mu vydrzelo dotedka.
Děkuju, je to asi hloupé co mě „trápí“, ale některé děti se smějí nahlas prý už kolem třetího měsíce, tak mi to přišlo divné ![]()
Jé klíd, měla jsem to taky tak. Řehtat se začal až někdy kolem 8 měsíce. Ale taky jsem byla nedočkavá kdy už, hlavně když jsem koukala na youtube na ty vytlemený miminka. Ale ono to příjde ![]()
Naše Lucinka se nahlas začala smát ve čtyřech měsících,když sme ji lechtali,taď jí bude šest měsíců a směje se nahlas pořád,stačí na ni jenom vykulit oči a smíchy se počůrá
![]()