Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych ho určitě dala!! Já sama mám Anetku a taky mě inspiroval kamárádčin pejsek- měla chrtíka Anetku
… Navíc Mia je krásný jméno a pokud nebude Mia Nováková aj., tak je to super!!!
Ne, máme opravdu ne zrovna české příjmení
mi se Mia taky strašně líbí, jen se mi nelíbí reakce okolí, rodiny. I když si myslím,že je moje věc, jak se naše dítě bude jmenovat, ale všichni do toho kecají ![]()
No tak mi osobne se to jmeno moc nelibi, mam radsi ceske, ale o tom se nebavime…
Nedavno nam umrela fenecka Terezka a kdybych cekala druhou holcicku, klidne bych o tom jmene uvazovala… vzdy bych si na ni s laskou vzpomela.
Kdyby s Vami mely bydlet obe dve, ale takto bych v tom nevidela moc problem… ![]()
Ahoj,
moje kočka se jmenovala Mia
Mě se to moc líbí a k cizímu příjmení to může být super. Každopádně jestli hodláte žít tady v česku, vzala bych v úvahu okolí. Jak jí budou říkat děti ve školce a škole? Měla bych strach, že se jí budou smát.
Jinak se mi to ale líbí ![]()
Do každýho jména ti někdo bude kecat.Aspoň u nás to tak bylo.Já bych se na ně vykašlala.Je to tvoje dítě a jméno je opravdu krásný.
Ja mam peska Bruna a uz je teda docela stary a za par let bysme chteli jeste treti dite a mozna bych i jmeno Bruno dala… Mia je pekny, rodina si zvykne, udelej jak se vam s manzelem chce.
Neváhej a dej jméno, které se ti líbí. Jinak budeš litovat. A na okolí kašli, oni si zvyknou.
Charlienka88 píše:
Ahoj,
moje kočka se jmenovala MiaMě se to moc líbí a k cizímu příjmení to může být super. Každopádně jestli hodláte žít tady v česku, vzala bych v úvahu okolí. Jak jí budou říkat děti ve školce a škole? Měla bych strach, že se jí budou smát.
Jinak se mi to ale líbí
To moc neřeším, to, že se děti budou smát. Jmenuji se Denisa a taky pár posměšků bylo, tak samo jako na kamarádku Viktorii a Jarku. Vždy si někdo něco našel ![]()
No tak pokud je ti jedno, že by se mohli smát ostatní děti, tak vzhůru do toho
Našemu Danielovi taky každej nechtěl přijít na jméno, krom mé sestry
Tchýně chtěla Cyrila
atd.. přesně tak, do každýho jména ti budou kecat.
Cassi píše:
Neváhej a dej jméno, které se ti líbí. Jinak budeš litovat. A na okolí kašli, oni si zvyknou.
Presne!!!
Taky jsem se nechala presvedcit, sice od partnera, ktery do toho mluvit jako jediny mohl a ted me stve, ze jsem nebyla prubojnesi, protoze by nakonec na to me jmeno pristoupil…
Nicmene, kdyz jmeno pekne vyslovime, nikdy jej nezkazime - to rika moje babicka ![]()
Vy jste rodice a proto delejte jak myslite!!! ![]()
Dee19 píše:Charlienka88 píše:To moc neřeším, to, že se děti budou smát. Jmenuji se Denisa a taky pár posměšků bylo, tak samo jako na kamarádku Viktorii a Jarku. Vždy si někdo něco našel
Ahoj,
moje kočka se jmenovala MiaMě se to moc líbí a k cizímu příjmení to může být super. Každopádně jestli hodláte žít tady v česku, vzala bych v úvahu okolí. Jak jí budou říkat děti ve školce a škole? Měla bych strach, že se jí budou smát.
Jinak se mi to ale líbí
Na vse jde vymyslet nejaky posmesek! Kdyz to neni jmeno, jsou to nohy, postava, prijmeni, vada reci, deti jsou vynalezave, uprimne a nekdy krute…
Vsak si rekni - Lenka plenka podprsenka, Barbora brambora, Denis penis, Denisa penisa, Jarek Parek, no je toho mraky! ![]()
Barca12345 píše:Dee19 píše:Na vse jde vymyslet nejaky posmesek! Kdyz to neni jmeno, jsou to nohy, postava, prijmeni, vada reci, deti jsou vynalezave, uprimne a nekdy krute…Charlienka88 píše:To moc neřeším, to, že se děti budou smát. Jmenuji se Denisa a taky pár posměšků bylo, tak samo jako na kamarádku Viktorii a Jarku. Vždy si někdo něco našel
Ahoj,
Jinak se mi to ale líbí
Vsak si rekni - Lenka plenka podprsenka, Barbora brambora, Denis penis, Denisa penisa, Jarek Parek, no je toho mraky!
Přesně a proto posměšky neřeším a řídím se tím, co se mi líbí
děti umí být kruté
zvláštní, že posměšky kvůli jménům bývají většinou jen u nás v Česku, v Americe má každý jméno jaké chce a tolik výsměchu kvůli tomu není.
dej takové jméno jaké se Ti líbí nenech si do toho mluvit
mě se Mia líbí
Už asi týden víme, že čekáme holčičku
a vybíráme jméno…no, ale od začátku. Když jsme s manželem začali žít pořídili jsme si pejska, strašně se nám líbilo jméno Mia. Pořídili jsme si psa proto, že o dítěti jsme ani neuvažovali. Měsíc na to jsem zjistila, že jsem těhotná
Narodil se chlapeček, manžel změnil zaměstnání a byl celý den od rána do večera v práci…a já s malým dítětem doma a pejskovi jsme se nevěnovali, tak jak bychom chtěli. Teď je půlroku na naší zahradě, ale myslím, že si zaslouží větší pozornost. Proto si ji berou strašně moc hodní lidi
Já mám v červnu termín, manžel chce, aby to byla Mia, ale mi to přijde takové divné, i když to jméno se mi líbí ( máme cizí příjmení a skvěle se to hodí). Jako pejska už nemáme. Jaký je váš názor ? Děkuji