Jméno podle psa?

Dee19
6.1.12 10:14

Jméno od psa ?

Už asi týden víme, že čekáme holčičku :-) a vybíráme jméno…no, ale od začátku. Když jsme s manželem začali žít pořídili jsme si pejska, strašně se nám líbilo jméno Mia. Pořídili jsme si psa proto, že o dítěti jsme ani neuvažovali. Měsíc na to jsem zjistila, že jsem těhotná :D Narodil se chlapeček, manžel změnil zaměstnání a byl celý den od rána do večera v práci…a já s malým dítětem doma a pejskovi jsme se nevěnovali, tak jak bychom chtěli. Teď je půlroku na naší zahradě, ale myslím, že si zaslouží větší pozornost. Proto si ji berou strašně moc hodní lidi :-) Já mám v červnu termín, manžel chce, aby to byla Mia, ale mi to přijde takové divné, i když to jméno se mi líbí ( máme cizí příjmení a skvěle se to hodí). Jako pejska už nemáme. Jaký je váš názor ? Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
833
6.1.12 10:20

Já bych ho určitě dala!! Já sama mám Anetku a taky mě inspiroval kamárádčin pejsek- měla chrtíka Anetku :lol: … Navíc Mia je krásný jméno a pokud nebude Mia Nováková aj., tak je to super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
6.1.12 10:23

Ne, máme opravdu ne zrovna české příjmení :-) mi se Mia taky strašně líbí, jen se mi nelíbí reakce okolí, rodiny. I když si myslím,že je moje věc, jak se naše dítě bude jmenovat, ale všichni do toho kecají :-)

• Citovat
  • Upravit
1517

Mia je krásný jméno :palec: Já bych ho taky dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

No tak mi osobne se to jmeno moc nelibi, mam radsi ceske, ale o tom se nebavime…
Nedavno nam umrela fenecka Terezka a kdybych cekala druhou holcicku, klidne bych o tom jmene uvazovala… vzdy bych si na ni s laskou vzpomela.
Kdyby s Vami mely bydlet obe dve, ale takto bych v tom nevidela moc problem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 10:24

Ahoj,
moje kočka se jmenovala Mia :lol: Mě se to moc líbí a k cizímu příjmení to může být super. Každopádně jestli hodláte žít tady v česku, vzala bych v úvahu okolí. Jak jí budou říkat děti ve školce a škole? Měla bych strach, že se jí budou smát.
Jinak se mi to ale líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
6.1.12 10:25

Do každýho jména ti někdo bude kecat.Aspoň u nás to tak bylo.Já bych se na ně vykašlala.Je to tvoje dítě a jméno je opravdu krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
6.1.12 10:26

Ja mam peska Bruna a uz je teda docela stary a za par let bysme chteli jeste treti dite a mozna bych i jmeno Bruno dala… Mia je pekny, rodina si zvykne, udelej jak se vam s manzelem chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
6.1.12 10:26

Neváhej a dej jméno, které se ti líbí. Jinak budeš litovat. A na okolí kašli, oni si zvyknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
6.1.12 10:27
Charlienka88 píše:
Ahoj,
moje kočka se jmenovala Mia :lol: Mě se to moc líbí a k cizímu příjmení to může být super. Každopádně jestli hodláte žít tady v česku, vzala bych v úvahu okolí. Jak jí budou říkat děti ve školce a škole? Měla bych strach, že se jí budou smát.
Jinak se mi to ale líbí :)

To moc neřeším, to, že se děti budou smát. Jmenuji se Denisa a taky pár posměšků bylo, tak samo jako na kamarádku Viktorii a Jarku. Vždy si někdo něco našel :D

• Citovat
  • Upravit
6.1.12 10:30

No tak pokud je ti jedno, že by se mohli smát ostatní děti, tak vzhůru do toho :D Našemu Danielovi taky každej nechtěl přijít na jméno, krom mé sestry :lol: Tchýně chtěla Cyrila :lol: atd.. přesně tak, do každýho jména ti budou kecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.1.12 10:30
Cassi píše:
Neváhej a dej jméno, které se ti líbí. Jinak budeš litovat. A na okolí kašli, oni si zvyknou.

Presne!!!
Taky jsem se nechala presvedcit, sice od partnera, ktery do toho mluvit jako jediny mohl a ted me stve, ze jsem nebyla prubojnesi, protoze by nakonec na to me jmeno pristoupil… :cert: Nicmene, kdyz jmeno pekne vyslovime, nikdy jej nezkazime - to rika moje babicka :andel:

Vy jste rodice a proto delejte jak myslite!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.1.12 10:32
Dee19 píše:
Charlienka88 píše:
Ahoj,
To moc neřeším, to, že se děti budou smát. Jmenuji se Denisa a taky pár posměšků bylo, tak samo jako na kamarádku Viktorii a Jarku. Vždy si někdo něco našel :D

Na vse jde vymyslet nejaky posmesek! Kdyz to neni jmeno, jsou to nohy, postava, prijmeni, vada reci, deti jsou vynalezave, uprimne a nekdy krute…
Vsak si rekni - Lenka plenka podprsenka, Barbora brambora, Denis penis, Denisa penisa, Jarek Parek, no je toho mraky! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
6.1.12 10:35
Barca12345 píše:
Dee19 píše:
Charlienka88 píše:
Ahoj,
To moc neřeším, to, že se děti budou smát. Jmenuji se Denisa a taky pár posměšků bylo, tak samo jako na kamarádku Viktorii a Jarku. Vždy si někdo něco našel :D
Na vse jde vymyslet nejaky posmesek! Kdyz to neni jmeno, jsou to nohy, postava, prijmeni, vada reci, deti jsou vynalezave, uprimne a nekdy krute…
Vsak si rekni - Lenka plenka podprsenka, Barbora brambora, Denis penis, Denisa penisa, Jarek Parek, no je toho mraky! :mrgreen:

Přesně a proto posměšky neřeším a řídím se tím, co se mi líbí :-) děti umí být kruté :-)) zvláštní, že posměšky kvůli jménům bývají většinou jen u nás v Česku, v Americe má každý jméno jaké chce a tolik výsměchu kvůli tomu není.

• Citovat
  • Upravit
7139
6.1.12 10:37

dej takové jméno jaké se Ti líbí nenech si do toho mluvit :palec: mě se Mia líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí