Nesnáším psa tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.11.12 13:39

@mikitaa jj máš pravdu ve verandě a u tchýně je to na poblití, každej den verandu vytírám, ale stejně je to tam cítit :poblion: venku nikdy nebude, stejně by si ho tchýně brala domu, holt musim vydržet dalších pár let než zemře

• Citovat
  • Upravit
5638
21.11.12 13:40

Možná tím, že ho vykopneš ven, tak si ještě nachladí močák a bude chcáti ještě víc! :pankac: budeš ho vykopávat ven i na mráz? to se divím, že tohle ti tchýně teda trpí!
ne, jako chápu, že to musí být děsný, ale nelíbí se mi ty vztahy u vás teda!
jako tchýně si to nepřeje, ty ho vykopneš ven…
ty si nepřeješ, aby vše pochcával a ona to taky neřeší…
a chudák pes, ten za to fakt nemůže!

a snad nahoru ho nepouštíš ne, tak proč píšeš, že mám to tu zechcané když je spodek tchýně, tak ať si tam chčije ne?

a co když má nějaký problémy zdravotní? nebyli jste s ním u veterináře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
21.11.12 13:45

Ahojky, mám psa, kterého jsem koupila jako dospělého. V baráku to dělal jen občas, ale venku každou chvíli něco očural. Byla jsem z něho už na prášky. Pak jsem došla na to, že za to můžou i hormony a taky, že si vše pořád značí. Pokud se dá s tchýni mluvit, nechte ho vykastrovat. U nás se to tím vyřešilo. Chtěla jsem, aby se i zklidnil, je temperamentní, ale to jen trochu zabralo.Tak není pravda, že po kastraci se pes nějak moc změní. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.12 13:48

@emers copak je venku mráz???Až bude mráz nechám ho ve sklepě a budu ho puštět na 15 minut ven, nejsem idiot :roll: ale teď tam podle mě být v klidu může, má tam na schodech deku a je to tam krytý takže tam nefouká

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.12 13:48

@moris děkuju tu kastraci navrhnu :kytka: a není na to už moc starej?

• Citovat
  • Upravit
102860
21.11.12 13:52
@Anonymní píše:
@emers copak je venku mráz???Až bude mráz nechám ho ve sklepě a budu ho puštět na 15 minut ven, nejsem idiot :roll: ale teď tam podle mě být v klidu může, má tam na schodech deku a je to tam krytý takže tam nefouká

No, mráz sice není, ale jak by se tobě líbilo být v tomhle počasí celý den venku jen v tom co máš na sobě doma 8o on pes, který je zvyklý žít v bytě nemůže být ani v tomhle počasí nějak extra dlouho venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
21.11.12 13:52

Kastrace není věkem myslím nějak omezena. Náš měl 3 roky, když jsme mu to nechali udělat. Máme dobrmana a to když vše ochcával, bylo děs. Doktor to sám doporučil. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.11.12 13:54

No to je těžká situace, podle mě s tím nic neuděláš, když to tchýně nechce řešit. Pokud by mi něco poch..l, tak bych to dala tchýni vyprat, jak už tu padlo a mic bych nenechávala v jeho dosahu. Jestli máte svoje bydlení, tak tam vám neleze a na zahradě s tím nic nenaděláš, boty bych si brala z verandy domů, pokud je společná, jak jsem pochopila. A vytírat denně poch..ou verandu by mě tedy hodně štvalo. To to tchýně po něm neuklízí,? A u nich doma to taky neuklízí? Pomočí jí gauč a ona to tam nechá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
21.11.12 13:56
@Anonymní píše:

Anonymní a vy nemáte svoje byty oddělené? Chápu, že jste do oprav nacpali hodně peněz, ale byla velká škoda, že jste nevyřešili to nejdůležitější a to oddělit jednotky. My bydlíme ve velikánském domě s mými rodiči a oddělení bytů byla první věc, kterou jsem při přestavbě chtala udělat. Moje máma je taková matka Tereza a i když mi na to nic neříkala, bylo vidět, že ji to mrzí, že to tak chceme vyřešit. Ona se totiž ráda o někoho stará (myslím v tom dobrém slova smyslu) takže věděla, že to bude mít omezené. A víš jak je teď ráda, že jsme z baráku udělali takové dvojdomky. Myslíš, že to není reálné, abyste to tak vyřešili? Když se vyřeší tento problém se psem, tak pak může nastat další

• Citovat
  • Upravit
1400
21.11.12 13:59

Když máš psa zvyklého doma, venku už se těžko přizpůsobí, ale já myslím, že to ve vašem případě kastrace vyřeší. Normálně naučený pes, vydrží dopoledne, když jsou lidi v práci. Jak já jsem zjištovala, očůrávání je vlastně značení jeho způsob řeči. Tak kastrace to vyřeší, ale řekla bych, že ho tchýně asi dost rozmazlila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.11.12 14:01

Ja se obavam ze kastrace moc nepomuze..tady by to chtelo soustavnou vychovu ale od vsech stejne a na tom se asi nedohodnete…mam vykastrovaneho psa…a za tech 7 leto co je vykastrovany zatim nepochopil ze ty kule nema :mrgreen: :mrgreen: cim starsi pes tim hur snasi narkozu..ale asi je to nejakej mensi u tech je mensi riziko.

@j.a.n.i1 píše:
No, mráz sice není, ale jak by se tobě líbilo být v tomhle počasí celý den venku jen v tom co máš na sobě doma 8o on pes, který je zvyklý žít v bytě nemůže být ani v tomhle počasí nějak extra dlouho venku.

co blbnes…je chlupatej..venku je 10 stupnu..proc by proboha pes nemohl byt venku :nevim: kdyby bylo -10 tak tve obavy chapu..ale takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
21.11.12 14:08

To bych nesnesla. Je to nevychovanej čokl, já bych to nedala. Naprosto tě chápu i to jak jsi napsala příspěvek.
Jediná šance je odstěhovat se, já bych čekat až chcipne nevydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.12 14:24

Ja miluju zvirata a hlavne miluju psi! Ale tyhle debilni vorechy babicek nekde z vesnice co nic neumi, neposlouchaj, porad jen stekaji, vsude chcijou atd… bych nakopala do zadku! Takovejch vorechu nam na chate behalo po meste XXX ja silela. Mam rada i vorechy ne ze ne ale musi byt vychovani a ne paskvilove co si muzou delat co chtej na kazdyho vrcet vcetne sveho pana :zed: :pocitac: V tvem pripade by mi to HODNE vadilo a resila bych to tak ze bych tchyni veci nosila a proste ji servala, psa bych poradne pokarala jo je mu 10 let ale i tak by proste dostl po cuni aby vedel ze ja si teda vazne prd. l nedelam a ze ja jsem ta nahore ne on, jakmile bych ho utoho nacapala dostal by novinama a bylo by! Me pes pochcat dite nebo veci na dite tak by proste dostal :nevim: Svemu psovi neublizuji vim ze jsem to napsala trosku morbidne ale tohle bych nesnesla

• Citovat
  • Upravit
3493
21.11.12 14:41
:palec: :pankac: :pankac:
@Anonymní píše:
Ja miluju zvirata a hlavne miluju psi! Ale tyhle debilni vorechy babicek nekde z vesnice co nic neumi, neposlouchaj, porad jen stekaji, vsude chcijou atd… bych nakopala do zadku! Takovejch vorechu nam na chate behalo po meste XXX ja silela. Mam rada i vorechy ne ze ne ale musi byt vychovani a ne paskvilove co si muzou delat co chtej na kazdyho vrcet vcetne sveho pana :zed: :pocitac: V tvem pripade by mi to HODNE vadilo a resila bych to tak ze bych tchyni veci nosila a proste ji servala, psa bych poradne pokarala jo je mu 10 let ale i tak by proste dostl po cuni aby vedel ze ja si teda vazne prd. l nedelam a ze ja jsem ta nahore ne on, jakmile bych ho utoho nacapala dostal by novinama a bylo by! Me pes pochcat dite nebo veci na dite tak by proste dostal :nevim: Svemu psovi neublizuji vim ze jsem to napsala trosku morbidne ale tohle bych nesnesla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.11.12 15:01

No, trochu bych se, být některými, krotila s tím bitím. Mlácením psa zakladatelka nic nevyřeší, on se chová dle psích pravidel a pravidel lidských, kterým ho naučil jeho pán. To, že je chcaní po celém domě a věcech proti našim pravidlům, on nechápe. Ten, kdo ho to měl naučit, to neřeší a znovu to říkám, je to problém pána. Pokud by měl někdo dostat po čuni, tak je to vlastně ta tchýně :roll: :mrgreen:… ale to není, prosím, návod na krveprolití u zakladatelky :mrgreen:
Zakladatelko, dělal to i před smrtí tchána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný