Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Možná tím, že ho vykopneš ven, tak si ještě nachladí močák a bude chcáti ještě víc!
budeš ho vykopávat ven i na mráz? to se divím, že tohle ti tchýně teda trpí!
ne, jako chápu, že to musí být děsný, ale nelíbí se mi ty vztahy u vás teda!
jako tchýně si to nepřeje, ty ho vykopneš ven…
ty si nepřeješ, aby vše pochcával a ona to taky neřeší…
a chudák pes, ten za to fakt nemůže!
a snad nahoru ho nepouštíš ne, tak proč píšeš, že mám to tu zechcané když je spodek tchýně, tak ať si tam chčije ne?
a co když má nějaký problémy zdravotní? nebyli jste s ním u veterináře?
Ahojky, mám psa, kterého jsem koupila jako dospělého. V baráku to dělal jen občas, ale venku každou chvíli něco očural. Byla jsem z něho už na prášky. Pak jsem došla na to, že za to můžou i hormony a taky, že si vše pořád značí. Pokud se dá s tchýni mluvit, nechte ho vykastrovat. U nás se to tím vyřešilo. Chtěla jsem, aby se i zklidnil, je temperamentní, ale to jen trochu zabralo.Tak není pravda, že po kastraci se pes nějak moc změní. ![]()
@emers copak je venku mráz???Až bude mráz nechám ho ve sklepě a budu ho puštět na 15 minut ven, nejsem idiot
ale teď tam podle mě být v klidu může, má tam na schodech deku a je to tam krytý takže tam nefouká
@Anonymní píše:
@emers copak je venku mráz???Až bude mráz nechám ho ve sklepě a budu ho puštět na 15 minut ven, nejsem idiotale teď tam podle mě být v klidu může, má tam na schodech deku a je to tam krytý takže tam nefouká
No, mráz sice není, ale jak by se tobě líbilo být v tomhle počasí celý den venku jen v tom co máš na sobě doma
on pes, který je zvyklý žít v bytě nemůže být ani v tomhle počasí nějak extra dlouho venku.
Kastrace není věkem myslím nějak omezena. Náš měl 3 roky, když jsme mu to nechali udělat. Máme dobrmana a to když vše ochcával, bylo děs. Doktor to sám doporučil. ![]()
No to je těžká situace, podle mě s tím nic neuděláš, když to tchýně nechce řešit. Pokud by mi něco poch..l, tak bych to dala tchýni vyprat, jak už tu padlo a mic bych nenechávala v jeho dosahu. Jestli máte svoje bydlení, tak tam vám neleze a na zahradě s tím nic nenaděláš, boty bych si brala z verandy domů, pokud je společná, jak jsem pochopila. A vytírat denně poch..ou verandu by mě tedy hodně štvalo. To to tchýně po něm neuklízí,? A u nich doma to taky neuklízí? Pomočí jí gauč a ona to tam nechá?
@Anonymní píše:
@emers copak je venku mráz???Až bude mráz nechám ho ve sklepě a budu ho puštět na 15 minut ven, nejsem idiotale teď tam podle mě být v klidu může, má tam na schodech deku a je to tam krytý takže tam nefouká
Anonymní a vy nemáte svoje byty oddělené? Chápu, že jste do oprav nacpali hodně peněz, ale byla velká škoda, že jste nevyřešili to nejdůležitější a to oddělit jednotky. My bydlíme ve velikánském domě s mými rodiči a oddělení bytů byla první věc, kterou jsem při přestavbě chtala udělat. Moje máma je taková matka Tereza a i když mi na to nic neříkala, bylo vidět, že ji to mrzí, že to tak chceme vyřešit. Ona se totiž ráda o někoho stará (myslím v tom dobrém slova smyslu) takže věděla, že to bude mít omezené. A víš jak je teď ráda, že jsme z baráku udělali takové dvojdomky. Myslíš, že to není reálné, abyste to tak vyřešili? Když se vyřeší tento problém se psem, tak pak může nastat další
Když máš psa zvyklého doma, venku už se těžko přizpůsobí, ale já myslím, že to ve vašem případě kastrace vyřeší. Normálně naučený pes, vydrží dopoledne, když jsou lidi v práci. Jak já jsem zjištovala, očůrávání je vlastně značení jeho způsob řeči. Tak kastrace to vyřeší, ale řekla bych, že ho tchýně asi dost rozmazlila. ![]()
Ja se obavam ze kastrace moc nepomuze..tady by to chtelo soustavnou vychovu ale od vsech stejne a na tom se asi nedohodnete…mam vykastrovaneho psa…a za tech 7 leto co je vykastrovany zatim nepochopil ze ty kule nema
cim starsi pes tim hur snasi narkozu..ale asi je to nejakej mensi u tech je mensi riziko.
@j.a.n.i1 píše:
No, mráz sice není, ale jak by se tobě líbilo být v tomhle počasí celý den venku jen v tom co máš na sobě domaon pes, který je zvyklý žít v bytě nemůže být ani v tomhle počasí nějak extra dlouho venku.
co blbnes…je chlupatej..venku je 10 stupnu..proc by proboha pes nemohl byt venku
kdyby bylo -10 tak tve obavy chapu..ale takhle…
To bych nesnesla. Je to nevychovanej čokl, já bych to nedala. Naprosto tě chápu i to jak jsi napsala příspěvek.
Jediná šance je odstěhovat se, já bych čekat až chcipne nevydržela
Ja miluju zvirata a hlavne miluju psi! Ale tyhle debilni vorechy babicek nekde z vesnice co nic neumi, neposlouchaj, porad jen stekaji, vsude chcijou atd… bych nakopala do zadku! Takovejch vorechu nam na chate behalo po meste XXX ja silela. Mam rada i vorechy ne ze ne ale musi byt vychovani a ne paskvilove co si muzou delat co chtej na kazdyho vrcet vcetne sveho pana
V tvem pripade by mi to HODNE vadilo a resila bych to tak ze bych tchyni veci nosila a proste ji servala, psa bych poradne pokarala jo je mu 10 let ale i tak by proste dostl po cuni aby vedel ze ja si teda vazne prd. l nedelam a ze ja jsem ta nahore ne on, jakmile bych ho utoho nacapala dostal by novinama a bylo by! Me pes pochcat dite nebo veci na dite tak by proste dostal
Svemu psovi neublizuji vim ze jsem to napsala trosku morbidne ale tohle bych nesnesla
@Anonymní píše:
Ja miluju zvirata a hlavne miluju psi! Ale tyhle debilni vorechy babicek nekde z vesnice co nic neumi, neposlouchaj, porad jen stekaji, vsude chcijou atd… bych nakopala do zadku! Takovejch vorechu nam na chate behalo po meste XXX ja silela. Mam rada i vorechy ne ze ne ale musi byt vychovani a ne paskvilove co si muzou delat co chtej na kazdyho vrcet vcetne sveho pana![]()
V tvem pripade by mi to HODNE vadilo a resila bych to tak ze bych tchyni veci nosila a proste ji servala, psa bych poradne pokarala jo je mu 10 let ale i tak by proste dostl po cuni aby vedel ze ja si teda vazne prd. l nedelam a ze ja jsem ta nahore ne on, jakmile bych ho utoho nacapala dostal by novinama a bylo by! Me pes pochcat dite nebo veci na dite tak by proste dostal
Svemu psovi neublizuji vim ze jsem to napsala trosku morbidne ale tohle bych nesnesla
No, trochu bych se, být některými, krotila s tím bitím. Mlácením psa zakladatelka nic nevyřeší, on se chová dle psích pravidel a pravidel lidských, kterým ho naučil jeho pán. To, že je chcaní po celém domě a věcech proti našim pravidlům, on nechápe. Ten, kdo ho to měl naučit, to neřeší a znovu to říkám, je to problém pána. Pokud by měl někdo dostat po čuni, tak je to vlastně ta tchýně
… ale to není, prosím, návod na krveprolití u zakladatelky ![]()
Zakladatelko, dělal to i před smrtí tchána?
@mikitaa jj máš pravdu ve verandě a u tchýně je to na poblití, každej den verandu vytírám, ale stejně je to tam cítit
venku nikdy nebude, stejně by si ho tchýně brala domu, holt musim vydržet dalších pár let než zemře