Nesnáším psa tchýně

Anonymní
21.11.12 12:26

Nesnášim psa tchýne

Ahoj všichni, bydlíme s přítelem v rodinném domě společně s tchýní, ta má spodní patro, my horní. Tchýně má psa, ořecha a který všechno zechčije. Včera jdu do verandy, že si nazuju kozačky a mokro, ten idiot mi do nich nachcal. :pocitac: Mému synovi pochcává venku hračky, motorku, mě kočárek, každý týden musim prát košík pod kočárem a hlavne si tam nesmim nic zapomenout. Jednou když byl ještě syn malý miminko, jsem na to nějak zapoměla a nechala v košíku deku, lahvičku a ten blb mi zase všechno počůral. To samé dělá tchýni v obýváku, chčije jí na sedačku a na koberec. Proste HNUS HNUS HNUS. Snažila jsem se mu v tom vymáchat rypák, ale když jsem ho chytla tak po mě vyjel, nenechám se přece pokousat. Možná je to tim, že jsem teď těhotná, ale já ho prostě nemůžu ani cítit. Fakt bych byla ráda kdyby umřel :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
21.11.12 12:31

Je to tchyně pes, čí je barák? jestli její, tak se odstěhujte no.. Né, vážně, chápu že ti to vadí, a říkala jsi jí to? že počůrává synovi hračky atd? musela mít nějakou reakci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
21.11.12 12:33
Ja mam zvirata strasne moc rada, ale tohle bych netrpela!!Mam sama psa i kocku, ale lide jsou prednejsi.Co na to ria tvoje tchyne? Je ten pes vykastovanej? Zkus ho nicim vylekat kdyz obcurava(Treba plechovkou plnou sroubku), hod to vedle nej ucite se lekne a pes si to neumi vysvetlit proc se to stalo, nic mu nerikej ani nekric, doufam, ze to brzy vyresite. Drzim ti palce
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, bydlíme s přítelem v rodinném domě společně s tchýní, ta má spodní patro, my horní. Tchýně má psa, ořecha a který všechno zechčije. Včera jdu do verandy, že si nazuju kozačky a mokro, ten idiot mi do nich nachcal. :pocitac: Mému synovi pochcává venku hračky, motorku, mě kočárek, každý týden musim prát košík pod kočárem a hlavne si tam nesmim nic zapomenout. Jednou když byl ještě syn malý miminko, jsem na to nějak zapoměla a nechala v košíku deku, lahvičku a ten blb mi zase všechno počůral. To samé dělá tchýni v obýváku, chčije jí na sedačku a na koberec. Proste HNUS HNUS HNUS. Snažila jsem se mu v tom vymáchat rypák, ale když jsem ho chytla tak po mě vyjel, nenechám se přece pokousat. Možná je to tim, že jsem teď těhotná, ale já ho prostě nemůžu ani cítit. Fakt bych byla ráda kdyby umřel :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.11.12 12:35

Počítám, že je to babičky miláček, kterému je dovoleno vše, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
21.11.12 12:35

Dospělého psa už to těžko odnaučíš, existuje sprej, kterým, když to postříkáš, kde nechceš, aby čůral, tak ho to odpuzuje a nechodí tam, jmenuje se to nějak stop pes nebo tak nějak. Dalším řešením je psa nechávat venku, udělat kotec a hotovo a do baráku nesmíš a hotovo. Zjevně je nevychovaný, toto by mě taky vytáčelo a nesnesla bych to. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.11.12 12:41
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, bydlíme s přítelem v rodinném domě společně s tchýní, ta má spodní patro, my horní. Tchýně má psa, ořecha a který všechno zechčije. Včera jdu do verandy, že si nazuju kozačky a mokro, ten idiot mi do nich nachcal. :pocitac: Mému synovi pochcává venku hračky, motorku, mě kočárek, každý týden musim prát košík pod kočárem a hlavne si tam nesmim nic zapomenout. Jednou když byl ještě syn malý miminko, jsem na to nějak zapoměla a nechala v košíku deku, lahvičku a ten blb mi zase všechno počůral. To samé dělá tchýni v obýváku, chčije jí na sedačku a na koberec. Proste HNUS HNUS HNUS. Snažila jsem se mu v tom vymáchat rypák, ale když jsem ho chytla tak po mě vyjel, nenechám se přece pokousat. Možná je to tim, že jsem teď těhotná, ale já ho prostě nemůžu ani cítit. Fakt bych byla ráda kdyby umřel :,(

Chápu, že jsi naštvaná na jeho znečišťování okolí. To není v pořádku. Ale na druhou stranu, když čtu, co a jak jsi napsala - to je taky hnus! Pes za to co dělá, nemůže. Toto je věc jeho pána a jeho výchovy. Tam se obrať a domluv se na řešení. Máchat „mu v tom rypák“ :roll: nemá smysl a ani to nemůžeš dělat ty. Navíc takováto výchova/nevýchova je účinná max. u štěňat. To že po tobě vyjel, je vlastně v pořádku, ty nejsi jeho pán a v hierarchii smečky jsi max. na stejné úrovni nebo dokonce níž. On má někoho jiného, kdo má právo mu rozkazovat a trestat ho. A s tímto člověkem (tedy tchýní) to musíš řešit! My jsme nemuseli ani jednomu z našich psů „máchat rypák“ a přesto se velmi rychle jako štěňata naučili čistotě. A bez trestů. Je mi jasné, že tě tato situace štve a já bych nesnesla počuraný dům a věci. Ale našeho psa to díky výchově nikdy ani nenapadlo a naše děti navíc moc miluje a chrání. Nepřej mu smrt, on za to nemůže - on je takhle vychovaný a je mu to dovoleno jeho pánem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
21.11.12 12:42
@Helii píše:
Dospělého psa už to těžko odnaučíš, existuje sprej, kterým, když to postříkáš, kde nechceš, aby čůral, tak ho to odpuzuje a nechodí tam, jmenuje se to nějak stop pes nebo tak nějak. Dalším řešením je psa nechávat venku, udělat kotec a hotovo a do baráku nesmíš a hotovo. Zjevně je nevychovaný, toto by mě taky vytáčelo a nesnesla bych to. :cert:

Ten sprej je zbytečná investice. Zkoušeli jsme to a pes čural vesele na postříkaná místa dál. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102464
21.11.12 12:43

Tak taky by mě to vytáčelo :-( na druhou stranu, pokud je to pes i barák tchýně, tak s tím toho moc nenaděláš… leda jak už tu někdo psal, děsit psa, když ho uvidíš při činu nebo zkusit ten sprej.
A věci prostě zabezpečit tak, aby k nim nemohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.12 12:45

@Helii sprej jsme zkoušeli nezabral i jsem se někdě dočetla místa kde chčije popeřit, nic nezabralo :(
@Emilie ona tchýně je taky takovej zvláštní případ, nic s tim nedělá, řekne akorát, že to je debil a nejlepší je, teď jsem doma sama každý den do 3 než se vrací tchýně z práce, ráno ho prostě vemu a vykopnu ho ven a je tam až do těch 3 než přijde z práce a ona za mnou přišla, že je mu venku určitě zima a že jsem hrozně necitlivá :roll: :pocitac:
@zdenka77 pes vykastrovanej neni, to s tim vylekáním jsem taky zkoušela a prostě nic.

jo a zapoměla jsem jednu příhodu s našim hodným pejskem, syn už čůrá na stojáka, tak jsem ho dávala na zahradě vyčurat a tak si v klodu čůrá a přiběhl a pes a pochcal mě i syna, všimla jsem si toho na poslední chvíli. V ten moment jsem myslela, že ho na místě zabiju…a to podotýkám jsem celý život žila se psy, teda měli jsme fenky, ale toto jsem prostě nikdy nezažila

• Citovat
  • Upravit
1183
21.11.12 12:46

@bartsch
Souhlas, toto si se psem musí řešit majitel, i když teď už je na to pozdě, tebe neposlechne. Dělá sobě přirozenou věc, značkuje teritorium, protože ho nikdo nenaučil, že je to tam nežádoucí. Pro tebe bude asi jediné řešení použít ten sprej, opravdu se to jmenuje stop pes, teď jsem to vygooglila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.12 12:48

@bartsch on vrčí i na tchýni, jedinej před kým měl respekt byl tchán, ale ten před několika lety zemřel.

• Citovat
  • Upravit
6661
21.11.12 12:48
@Anonymní píše:
@Helii sprej jsme zkoušeli nezabral i jsem se někdě dočetla místa kde chčije popeřit, nic nezabralo :(
@Emilie ona tchýně je taky takovej zvláštní případ, nic s tim nedělá, řekne akorát, že to je debil a nejlepší je, teď jsem doma sama každý den do 3 než se vrací tchýně z práce, ráno ho prostě vemu a vykopnu ho ven a je tam až do těch 3 než přijde z práce a ona za mnou přišla, že je mu venku určitě zima a že jsem hrozně necitlivá :roll: :pocitac:
@zdenka77 pes vykastrovanej neni, to s tim vylekáním jsem taky zkoušela a prostě nic.jo a zapoměla jsem jednu příhodu s našim hodným pejskem, syn už čůrá na stojáka, tak jsem ho dávala na zahradě vyčurat a tak si v klodu čůrá a přiběhl a pes a pochcal mě i syna, všimla jsem si toho na poslední chvíli. V ten moment jsem myslela, že ho na místě zabiju…a to podotýkám jsem celý život žila se psy, teda měli jsme fenky, ale toto jsem prostě nikdy nezažila

V tchýni je největší problém. Já bych byla nepříjemná na ni, nosila bych jí věci na vyprání a účty z čistírny, dokud by se psem něco neudělala. Převychovat si ho ještě pořád může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.11.12 12:49

Radu nemám, ale lituju tě. Tohle snad musí vadit každému. Sami máme tři pejsky, ale tohle prostě neexistuje. Tchýně asi bude taky pěkné prase, když jí to nevadí. Jak se říká - jaký pán, takový pes :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
21.11.12 12:49

Tak pokud sprej nezabral, tak to už musí být promořeno. A očistili jste před tou aplikací spreje vše důkladně, aby to nebylo cítit? I když pokud to dělá třeba na ty místa celé roky, tak sprej nepomůže asi žádný. Pepř taky zabírá, ale ne u všech psů, nic jiného než mu zabránit tam chodit, tj. ubytovat venku, už mě teda nenapadá. Leda stěhování… :nevim: Nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.11.12 12:50
@Anonymní píše:
@bartsch on vrčí i na tchýni, jedinej před kým měl respekt byl tchán, ale ten před několika lety zemřel.

To je blbé… taky jsem zažila podobný případ, tam byl ještě velký problém v tom, že to byl velký pes a napadal lidi i psy na ulici. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný