Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Hezký večer,
chtěla jsem Vám všem poděkovat za příspěvky. Dřív jsem se k PC bohužel nedostala.
Abych to tak nějak shrnula, únava sice je, ale taková ta běžná, provozní. Sice jsem 16 měsíců nespala déle jak 3 hodiny v kuse, ale už jsem si zvykla. A navíc, někdy si odpoledne chodím dáchnout s malou. Stereotyp je občas také, ale naštěstí je hezké počasí, tak trávíme dny venku a na výletech. Což je pro mě relax. Tudíž bych neřekla, že by mi stereotyp lezl na mozek.
Dnes jsem opět přemýšlela nad tím, kde by mohl být tedy ten spouštěč „chytání rapla“. Došla jsem k tomu, že je to od doby, kdy jsem začala brát antikoncepci. Možná je to shoda náhod, možná si jen hledám omluvu pro své chování, ale opravdu je to od té doby. Tak nevím. Může antikoncepce tolik ovlivnit chování? ![]()
Přeji všem hezký večer a ještě jednou díky.
@Anonymní píše:
Hezký večer,chtěla jsem Vám všem poděkovat za příspěvky. Dřív jsem se k PC bohužel nedostala.
Abych to tak nějak shrnula, únava sice je, ale taková ta běžná, provozní. Sice jsem 16 měsíců nespala déle jak 3 hodiny v kuse, ale už jsem si zvykla. A navíc, někdy si odpoledne chodím dáchnout s malou. Stereotyp je občas také, ale naštěstí je hezké počasí, tak trávíme dny venku a na výletech. Což je pro mě relax. Tudíž bych neřekla, že by mi stereotyp lezl na mozek.
Dnes jsem opět přemýšlela nad tím, kde by mohl být tedy ten spouštěč „chytání rapla“. Došla jsem k tomu, že je to od doby, kdy jsem začala brát antikoncepci. Možná je to shoda náhod, možná si jen hledám omluvu pro své chování, ale opravdu je to od té doby. Tak nevím. Může antikoncepce tolik ovlivnit chování?
Přeji všem hezký večer a ještě jednou díky.
myslím, že může, u citlivých jedinců. U mě vyvolávala deprese, ale hutný musela jsem to přestat brát. U kamarádky se zas takhle blbě projevoval PMS a deprese, která se ale navenek tvářila jako „chytání rapla“. Brala nějaký čas antidepresiva a srovnala se.