Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Už bych byla dávno u lékaře. Může to být cokoliv, od trávení, přes gynekologické potíže az po ledvinove problemy. To ti nikdo takhle neřekne.
Zařazeny prdy.
A bolestí břicha bych šla k lékaři, zvlášť když se to nejlepší.
@JancaS84 je fakt že je to jen po ránu ale dnes mě ta bolest už v půl 6 vzbudila, je to tak max 30min vždy a pak dobrý, k dr jsem se bála jít aby mě neposlal na sono jelikož bych to asi nedala ale tahle bolest už mi trvá pár měsíců takže se tomu nevyhnu každopádně děkuji
@bibi3344 já vím, k dr se chystám, jen zkouším zatím tady protože podle googlu jsem toho našla mraky
Šla bych lékaři. Čeho se bojíš, že nechceš jít na ultrazvuk? Ten fakt nebolí.
Běž lékaři. Tohle my nevymyslíme. Kor když tě bolest ráno budí.
@Anonymní píše: Více
A víš, co je to sono? Proč se bojíš zrovna toho?
@TRG vím ale po dnešku tam zajdu, přes hodinu se sotva hnu takže mě to stejně nemine
No jasně, jdi. ![]()
(Ale sono je opravdu jen ultrazvuk. Nic nikam nestrkají. To rozhodně dáš, leda bys měla nějaké problémy s návštěvami doktorů obecně.)
Když si pak vzpomeneš a bude se ti chtít, napiš sem, co to bylo. Třeba to pomůže někomu do budoucna, kdo bude řešit stejný problém. ![]()
No, tak asi zrovna moc nesnesitelna bolest nebude, když te to za nekolik mesici nedonutilo dojit k doktorovi ![]()
@j.a.n.i1 je to nesnesitelný, ráno minimálně 5min co vstanu z postele mě to bolí, dneska mě to bolí skoro dvě hodiny, doktora tam mám odpoledne, mám dítě a kolikrát ten den uteče ani nevím jak ale dneska k dr prostě musím
Kdyby se fakt jednalo o nesnesitelnou bolest, tak si cas na doktora najdeš a nebudes se několik měsíců vymlouvat na dite.
S nesnesitelnou bolesti bys tam lezla po čtyřech. Klidně. Jsem zvědavá, co to bude.
Nevíte prosím někdo čím by mohlo být že mě bolí každé ráno v levém podbřišku? je to až nesnesitelná bolest, jen ráno po probuzení, bolí to i na dotek a kolikrát se nemůžu ani otočit na záda jak je to citlivý, trvá to tak 15min co se probudím a po chvíli dobrý