Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@j.a.n.i1 píše: Více
vzdyt už tu byl několikrát…je tam jasně uvedeno, co je povinností rodiče…ted se bavíme o tom, jak to v praxi udělat co nejefektivněji, aby byl splněn zákon, ale zároven nemusela maminka někde bušit na dveře…
@Anna766 píše: Více
To je hrozný.
Taky nejsem moc příznivcem léků, snažím se vždy zjistit, zda problém nejde léčit přírodní cestou, ale na epilepsii bych si to nelajzla… Když jsem viděla ty dcery velké záchvaty… Možná, že kdyby u toho někdy byl, že by mluvil jinak. ![]()
Ano, může to tak být, že se s nemocí nedokázal smířit. Ale tím, že má dítě v braní léků přestávky, rozhodně ničemu nepomáhá. Nedivím se kamarádce, že je v permanentním stresu. Ten chlap je vůl. Nezkoušela ho vzít s sebou do nemocnice, aby mu to lékaři vysvětlili?
Aničko, mě to agresivní nepřišlo.
Hodně věcné ano.
@Havlova píše: Více
Tak pardon. Beru zpět. Ono to přes ta písmena někdy vyzni jinak než je myšleno. ![]()
@Keyllah píše: Více
No, tak nic, no, když je najednou problém sem tu presnou upravu dat.
@j.a.n.i1 píše: Více
Jedná se o zákon č. 372/2011 Sb. a č. 89/2012 Sb. podrobněji to uvádět nebudu, abych nebyl zase nařčen, že si vybírám jen co se mi hodí. Zákony nemusíš číst stále celé od začátku do konce, ale existují i vyhledávače. Zvládneš to? Jinak do teď jsi vařila z vody?
Pokud otec takto dlouhodobě sabotuje léčbu má jít kamarádka k soudu kvůli omezení styku otce s dcerou a to třeba klidně na 2 hodiny s asistenci matky kdyby mělo záchvat tohle jde a je to fakt úplně špatně když otec nedodržuje léčebný režim..
@Al35 píše: Více
Ona bojuje. Musím se jí zeptat, jak je to teď.