Nesouměrná prsa

Anonymní
10.1.13 22:39

Nesouměrná prsa

Mám nesouměrná prsa, jak velikostí košíčku, tak i dvorce. Vždycky jsem se za ně styděla. Myslela jsem si, že to každý vidí. Ale časem jsem se nad to dokázala povznést. Snad se mi moje prsa i líbila. Dokonce jsem i bez problémů dva roky kojila. O operaci jsem neuvažovala, říkala jsem si, že hlavní je, že jsou zdravá. Jen nedávno jsem zjistila, že se manželovi má prsa nelíbí. Na otevřenou otázku jsem dostala otevřenou odpověď. Docela blbý. Máte někdo podobnou zkušenost a jak jste se sní vypořádaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3108
10.1.13 22:42
@Anonymní píše:
Mám nesouměrná prsa, jak velikostí košíčku, tak i dvorce. Vždycky jsem se za ně styděla. Myslela jsem si, že to každý vidí. Ale časem jsem se nad to dokázala povznést. Snad se mi moje prsa i líbila. Dokonce jsem i bez problémů dva roky kojila. O operaci jsem neuvažovala, říkala jsem si, že hlavní je, že jsou zdravá. Jen nedávno jsem zjistila, že se manželovi má prsa nelíbí. Na otevřenou otázku jsem dostala otevřenou odpověď. Docela blbý. Máte někdo podobnou zkušenost a jak jste se sní vypořádaly?

ahoj zajímalo by mě jestli je nějáká žena která má prsa jedno jako druhé to je podle blbost akorát to u některých jde vidět hned taky má každé jiné i muž to ví a jde to cítit na pohmat ale nemyslím si že by to mělo normálnímu muži vadit ale někdo má radši takový typ a někdo zas jiný nevím jak bych to řešila pokud to je ale překážka u tvého muže tak bych řekla že je to blb a pokud to bere v pohodě jen prostě se mu nelíbí typ atd. neřešila bych to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
10.1.13 22:48

No upřímnost je dobrá, ale v tomto případě je to tedy hoodně netaktní. Tohle si mohl nechat pro sebe, chápu, že tě to rozhodilo. Můj muž je taky upřímný, když jsem měla po dětech kila navrch, tak nedělal, že je nemám, ale prsa a obzvlášť po dětech by si nedovolil hanit. Mohl tě třeba podpořit, kdyby ses SAMA rozhodla pro nějakou operaci, ale když věděl, že ty jsi se svýma prsama spokojená, tak neměl říkat takové věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 23:19

Neměla jsem se ho ptát…ale když člověk se po tom těhotenství, porodu a kojení nepřipadá vůbec přitažlivě. Spíš tak trochu vytahaně, a to úplně všude. Je mi jasný, že málokdo má prsa stejná, ale já mám opravdu rozdíl jedné velikosti. Každé prso je jiné. Jedno pevné s malým dvorcem a druhé plachtoidní s velkým koláčem :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.13 23:27

Ahoj, mám rozdíl ve velikosti prsou skoro 2 čísla už od puberty. Hrozný psycho!, ale s manžou jsme spolu už 10 let. Před měsícem jsem přestala kojit a jedno prso skoro nikde :evil: :oops: Manža má poznámky občas ve srandě, já tedy o operaci uvažuji, on říká, že když ji budu chtít, tak klidně (ale prý směrem k většímu :lol: ), ale ještě bych počkala po druhém dítku (jestli se někdy ještě zadaří :,( ) Je to hlavně o tobě, jak to cítíš a jak budeš v pohodě (teď už asi ne, když ti přiznal, že mu to vadí…raději bych s ním probrala možná rizika a jestli to opravdu za to stojí - pokud by jsi ty byla nešťastná, tak si myslím, že by z nových prsou radost neměl).

• Citovat
  • Upravit
1403
10.1.13 23:37

Je netaktní že tito řekl takhle naplnou pusu ale ikdyž máš prsa nesouměrná tak náka máš a bud za ně ráda každý máme něco ( já nemam zase žádná 0 čislo a to je horší) ale přítel vím že semi líbí větší prsa ale dává mi najevo že ty moje semu taky líbí :-) nebo zkus operaci dneska jí má kde kdo (já bych šla hned mít na ní )!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.1.13 23:38

Proc ses na to ptala, kdyz ses s tim srovnala( MMCH, asymetrie je bezna)? A manzel se ukazal jako pravy slon v porcelanu, strateg a taktik.

Na prsou zivot nestoji. Clovek se nesoudi podle toho, jaka ma prsa( kdo to tak dela, nestoji mi za to, abych se s nim bavila). Pokud te to opravdu trapi, zajdi za psychologem, mas asi nizke sebevedomi. O operaci bych uvazovala az v pripade, ze ten problem je opravdu velmi napadny a psycholog ti nepomuze( ale sla bych smerem k mensimu prsu, nestojim o vymenu implantatu kazdych deset let za vetsi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.1.13 23:39

Tak já teda nevím, mě se můj chlap zeptal, jestli vím, že mám jedno prso menší, nějakej čas po tom, co jsme spolu začali chodit…no, tak jsem mu řekla že vím a co jako? On že nic, že chlapi mají taky jedno vajco menší (teda, tohle jsem do dneška nepostřehla, ale když to říkal :pankac: :mrgreen: )… prostě je to normální, a jestli se mu nelíběj, tak ať se na ně nekouká :nevim: Důležitý je, jak se cítíš ty, já taky jeden čas hodně mluvila o plastice, on, že je to na mně, ale řekla jsem, že až po dětech, takže to je ještě na pár let neaktuální a pak si myslím, že už mi to bude fuk, ale kdo ví… jsou to tvoje prsa a primárně ty musíš být spokojená :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
10.1.13 23:57

Je to sis usila boudu sama na sebe, prosim te, vzdyt uz jste spolu nejaky cas ne? Na reklamace trochu pozde. Urcite taky neni ideal krasy :-)))) A propo, podrpda to srovna a kdyz chces chlapa nazhavit, tak staci pekne pradlo a pak uz nevi co dela a nejaka prsa mu muzou byt jedno :-)))))))) U chlapu je dobre se na takove veci neptat, oni to berou ze kdyz chces pravdu tak chces pravdu, zadna taktika.
JEstli mas deti tak je to normalni, da se pomoct cvicenim na zpevneni tela, ale dulezite je, aby sis nasla sama tu svoji cestu, ze ti to nevadi. Mam taky velke a po kojeni zadna slava, ale kdyz vidim ty neprsate co by dali za prsa, tak si rikam, ze je to vlastne jedno.
On ma urcite taky hodne minusu, akorat my zenske se porad v necem rypem a dnesni informacea zkreslene fota o idealu krasy tomu vsude jen pomahaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 09:57

Hele, já mám zase problémy s vlasama, v podstatě plešatím. Radši o tom moc nemluvím, prostě se mi blbě poslouchají názory druhých na toto téma. Když mám slabou chvilku, tak mě manžel utěšuje, že mě bude milovat i plešatou, ale taky už se jednou stalo, že mu to ujelo a řekl, že mám hrozný vlasy :( Takže co s tím? Myslím, že kdyby jsi se neptala, bylo by ti líp. Už se stalo a teď je na Tobě, jestli se s tím vyrovnáš, nebo to budeš řešit (plastika). Příjde mi, že jsi docela sebevědomá a že to zvládneš i bez operace. Ale tu volbu máš. Já bohužel ne. Držím palce :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6926
11.1.13 10:39
  1. Ať se manžel přijde podívat na moje prsa. Hned se mu budou Tvoje líbit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
22.4.13 14:13

No, já mám nejen jedno prso větší, ale řekla bych celou jednu polovinu těla - pravou. Když jsem byla štíhlejší, tak jsem to moc nevnímala, jen vím, že pravé prso bylo vždycky větší, než levé a pravá noha v kalhotech těsnější, než levá a také když jsem se na sebe dívala z boku, tak zleva jsem byla jaksi štíhlejší, než z pravého profilu. Vždycky jsem při cvičení více nevědomě zabírala levou nohou a levou rukou. Co jsem přibrala 30 kg, je to viditelnější, hlavně na břichu - na pravé straně mám větší špek, než na levé. Máte to někdo taky tak? Já si myslím, že to můžu mít z toho, že levá strana je trénovanější - zásadně nosím každý den tašku přes rameno na levé straně - je to velká taška, ve které často tahám těžké věci. Na pravé straně tašku nenosím nikdy, ani ji na pravé rameni neumím držet…Může to být z toho? Máte někdo také takovou zkušenost? Nebo čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.4.13 14:38

@Evellynn
pry to tak ma skoro kazdy, akorat je to vic ci min viditelne. ale pry kazdy ma trochu rozdilnou velikost chodidel, delku pazi atd. :nevim:
ja to u sebe vidim na prsou a citim na botech - vetsinou me prava tlaci nebo leva pada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
22.4.13 14:56
@Ali-Ali píše:
@Evellynn
pry to tak ma skoro kazdy, akorat je to vic ci min viditelne. ale pry kazdy ma trochu rozdilnou velikost chodidel, delku pazi atd. :nevim:
ja to u sebe vidim na prsou a citim na botech - vetsinou me prava tlaci nebo leva pada ;)
:pankac: já mám levou nohu kratší než pravou, pravé obočí výše než levé a nesouměrnost svého pohlaví tu nebudu rozpitvávat ;) :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
22.4.13 15:11

Prosím Tě, netrap se tím, je známo, že nikdo nemá své tělo a končetiny naprosto souměrné, stejně dlouhé a pod. Ani já nejsem sama ze svého těla nadšená, ale beru to tak, jak to je. Když jsem byla u chiropraktika kvůli bolestem hlavy, on jakoby s tím tělěm různě škube, srovnává ho, a ten se na mě jen ve dveřích podíval a začal říkat co všechno je na mém těle nesouměrné, jinak dlouhé a křívé a pod. Tenkrát jsem z toho byla překvapená, protože jsem věděla jen o něčem, ale opravdu mě to nijak nevzalo, ještě jsem se tomu zasmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová