Nespavost po Priorixu?

1380
23.6.22 06:26

Nespavost po Priorixu?

Ahoj, chtela bych se zeptat zda ma nekdo zkusenost s nespavosti u ditete po Priorixu?
Vcera dcera dostala prvni davku. Zanedlouho ji budou tri roky, zamerne jsem ockovani odkladala s vidinou lepsi snasenlivosti, ale celou noc probrecela, porad se jen prevalovala a fnukala… Teplotu teda zatim nema a ted rano je uplne v pohode, ale desim se co zas prijde vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
23.6.22 06:50
@klenott píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat zda ma nekdo zkusenost s nespavosti u ditete po Priorixu?
Vcera dcera dostala prvni davku. Zanedlouho ji budou tri roky, zamerne jsem ockovani odkladala s vidinou lepsi snasenlivosti, ale celou noc probrecela, porad se jen prevalovala a fnukala… Teplotu teda zatim nema a ted rano je uplne v pohode, ale desim se co zas prijde vecer…

Nejspíš náhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.6.22 06:55

@Russet Nahoda, kdyz mi uz (mimo rust zubu) skoro rok v klidu spi celou noc? To by musela byt sakra nahoda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.6.22 07:07

Po priorixu jsou první reakce nejdřív za 7-10 dní.

• Citovat
  • Upravit
53518
23.6.22 07:20
@klenott píše:
@Russet Nahoda, kdyz mi uz (mimo rust zubu) skoro rok v klidu spi celou noc? To by musela byt sakra nahoda 8)

Je zase tepleji, mohla přes den něco prožít, syn se v té době hodně ze spaní hýbal, zvlášť když měl přes den zážitky. Prožíval je zase ve snech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.6.22 07:21

@mackA159 Ja jsem se na tohle neptala. Ja jsem se ptala na zkusenosti. Ted rano dcera dostala prujem, takze je mi uz jasne,
ze je to reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.6.22 07:26

@Russet ted rano prisel prujem, takze je to jasna reakce… Nic zvlastniho nejedla, v kolektivu nebyla.. Prujem mela naposledy pred rokem a to jsem vedela presne z ceho byl. Spis by me zajimalo jak dlouho muzu cekat, ze bude trvat.. Proto se ptam
na zkusenosti ostatnich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.6.22 07:30
@klenott píše:
@Russet ted rano prisel prujem, takze je to jasna reakce… Nic zvlastniho nejedla, v kolektivu nebyla.. Prujem mela naposledy pred rokem a to jsem vedela presne z ceho byl. Spis by me zajimalo jak dlouho muzu cekat, ze bude trvat.. Proto se ptam
na zkusenosti ostatnich

Dobře. Tak po Priorixu neměl průjem, nevšimla jsem si žádné reakce. Ale já se očkování nebojím. Jsem ráda, že je. Syn všechny snášel dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.6.22 07:34

@Russet ja jsem taky rada, ze ockovani existuje, ale bojim se ho. Mam k tomu sve duvody, no. A navic bohuzel dcera uz u Hexy mela nekolik dni vysoke horecky, nebylo to nic pekneho. Tak mam trochu nervy na pochodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
23.6.22 07:39

@klenott jo, nase dcera nespala po hexe, vubec, 5 dni i v noci otevrene oci dokoran. Syn po MMR podobne, asi 3 tydny, pak to preslo. Myslim, ze poruchy apanku jsou i v pribalaku, co si vybavuju po tech letech

Edit, ne po hexe, mela jinou vakcinu, zijeme v zhranici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.6.22 08:30
@klenott píše:
@mackA159 Ja jsem se na tohle neptala. Ja jsem se ptala na zkusenosti. Ted rano dcera dostala prujem, takze je mi uz jasne,
ze je to reakce.

Zkušenost je taková, že priorix je živá vakcína. Žádný dítě nemá po ní příznaky hned, protože hned neúčinkuje. Co na tom nechápeš. Jseš milá jak pr.del. Pořád jsou změny počasí, k tomu patří milion dalších věcí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1380
23.6.22 09:06

@mackA159 jsem. A reknu ti taky proc. Protoze jsem presne cekala az se sem vecpe nejaka takova co me bude presvedcovat presne o tom o cem me presvedcujes ty. Pritom ja jsem jasne polozila otazku, neprisla jsem debatovat jestli ma dcera virozu. Nema a tecka, ja jsem s ni 24 hodin denne a presne vim jak na tom zdravotne je. Takze jestli k tomu nic vic nemas, budu rada, kdyz si svoje hypotezy nechas pro nekoho jineho. Jsem na tohle uz vylozene alergicka a frustruje me to, takze proste jsem neprijemna. Sorry not sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.6.22 09:07

@blumen diky moc za zkusenost, tak budu doufat, ze bude do par tydnu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
23.6.22 09:41

@klenott Po Priorixu takovou zkušenost nemám, ale po Pediacelu u jednoho dítěte a po Hexe u druhého ano. Oba měli problémy se spaním, budili se co hodinu, u jednoho to odeznělo do týdne, u druhého do 14 dní. Bylo to fakt nic moc.

@mackA159 píše:
Zkušenost je taková, že priorix je živá vakcína. Žádný dítě nemá po ní příznaky hned, protože hned neúčinkuje. Co na tom nechápeš. Jseš milá jak pr.del. Pořád jsou změny počasí, k tomu patří milion dalších věcí. :roll:

Ta vakcína ale obsahuje celou řadu látek a ty se do organizmu dostanou hned. Takže reakce může být třeba na něco z toho. Proč se chováš tak arogantně? Ty bys dala opravdu ruku do ohně za to, že to není reakce na vakcínu?

• Citovat
  • Upravit
27008
23.6.22 10:34

Po této vakcine ne, tu nejmladší nemá..ale hned po první hexe mimo dalších NU se spánek téměř vytratil…a trvalo to víc jak půl roku než se spánek jakž takž srovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek