Nespí pokud nemá prso v puse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
27.11.23 08:26

Nespí pokud nemá prso v puse

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Vás názor.
Mám ročního syna. Přes den kojím jen ráno, odpoledne a pak na uspání. Jinak přes den prso nevyžaduje.
Problém je, že v noci musí dudat pořád. Jakmile ho v puse nemá je řev a nic jiného nepomůže. Ale já se tak nevyspím a nemůžu už takhle fungovat dál.
Syn je teda celkem napřed, vím, že se tím v noci uklidňuje a “zklidňuje” si vjemy, které má přes den, ale já už takhle dál nemůžu, ale nemám srdce na to ho nechat celý noci plakat.
Děkuji za vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
27.11.23 08:38

Dudlík a/nebo vydržet. Roční dítě už jsem v noci nekojila vůbec - kvůli zubům. Jestli je napřed, po pár nocích pochopí, že když nedáš, nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79837
27.11.23 09:01

Zlozvyk. Dát dudlík a dvě tři noci vydržet rev. Roční dítě už přes noc vydrží bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8407
27.11.23 09:14

Zkusila bych buď dudlík anebo ho držet za ruku ať cítí tvoji přítomnost. Přes den bez prsa vydrží, takže se naučí být bez něj i v noci. Chce to jen vydržet a prostě nepovolit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
27.11.23 09:38

Teď jsem měla asi 3-4 noci to samé s 11 měsíčním miminkem. Rostou zuby, prořezaly se a je to už lepší. Trvá to u vás dlouhodobě nebo to začalo až teď? Dudlíka bere? Moje dítě dudlíky bohužel odmítá, všechny možné materiály i tvary. Odstavit nechci, tak jsem pár nocí vydržela a snažila se ukolébat i hlazením, ššš na čelíčko atd. Zatím je to lepší, klepu na dřevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79837
27.11.23 09:55

Omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
27.11.23 10:09

Zlozvyk. Nechápu, jak tohle můžeš vůbec vydržet. A to já jsem kojila dva a půl roku. Ale ne takhle otrocky, že bych byla za dudlík. Normálně nakojit, odpojit, nedat, pokud nepije. Klidně bych mu místo toho dala dudlík, pokud by chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
27.11.23 10:16

A co chceš číst? Buď to vydržíš, což píšeš že nejde a nebo dítě naučíš na jiné spací rituály- dudlik, hlazení, atd… i za cenu chvilkoveho pláče. Moc nevím co chceš jiného číst.

• Citovat
  • Upravit
22839
27.11.23 10:20

První dcera kojená, měla dudlíka..druhá ho nechtěla ani citít, tak jsem na tom byla podobně, do 2,5 let než jsem to ukončila..radu nemám, jedině zkusit ten dudel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.11.23 12:49

Dudlík nechce, chovám ho, mazlím, zpívám. Vím, že to budu muset překousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.11.23 12:52
@Luciaslu píše:

Zkus klidně i jiné typy dudlíků. Víc na výběr nemáš, buď to vydržíš pár nocí (nebo ať si ho vezme o víkendu manžel na noc) nebo budeš dál dělat dudlíka celou noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148295
27.11.23 12:54
@Luciaslu píše:

Zkus jiný dudlík. A zkus dát dítě do postýlky. Neříkám ho dát do jiného pokoje, nebo někam jinam do místnosti, přiraž postýlku k posteli kde spíš aby cítil že je s tebou. Takhle se nevyspíte nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11377
28.11.23 10:06

Ten název diskuze mě hrozně zmátl, nemohlo by se napsat na začátku DÍTĚ/MIMČO? Takhle jsem myslel, že jde o partnera/manžela… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148295
28.11.23 10:12
@Ploskutáček píše:
Ten název diskuze mě hrozně zmátl, nemohlo by se napsat na začátku DÍTĚ/MIMČO? Takhle jsem myslel, že jde o partnera/manžela… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To tě na mateřském webu překvapuje? Asi by si měli mnozí uvědomit k čemu byl tento web primárně určen. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11377
28.11.23 10:14
@Anna766 píše:
To tě na mateřském webu překvapuje? Asi by si měli mnozí uvědomit k čemu byl tento web primárně určen. :D

Ne, to byl vtípek. Ale ten nadpis mě rozesmál, trochu se to nabízelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová