Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má problém - s jinou nebo sám se sebou. Jestli teda byl předtím váš sexuální život naprosto ok.
Za mně má buď zdravotní/psychický problem anebo jinou.
Zeptej se ho
@Anonymní píše: … jsme spolu 3 roky a teprve měsíc bydlíme spolu …
BINGO! Nikdo nemusí být Sherlock Holmes, aby uhádl proč se změnil. Chlap fotrovatí, protože Tě má jistou. Pivo, televize, jídlo na stole. Nic víc nepotřebuje. Pošli ho do světa.
Manžel říká to samé, zpočátku se to až tolik neprojevovalo, nebo spíš jsem to nevnímala, ale je téměř pravidlo, že je pasivní, sex mu stačí jednou za měsíc nebo za dva, nechybí mu to, prostě na to moc není. Hlavně musí být v pohodě psychicky, žádné stresy v práci a tak, aby vůbec něco bylo, zatímco já bych naopak stresy řešila sexem. A ne, nema bokovku, prostě je takový, nejsem z toho vůbec nadšená, ale jsme spolu dvanáct let a snažím se to tak brát. Prostě i takoví muži existují.
@Anonymní píše:
Dobrý den, co by jste si mysleli, kdyby vám váš přítel na otázku proč spolu nespíte řekl,, já nejsem ten typ co začíná jako první, já to prostě neumím,,?
Když v minulosti s tím neměl problém a teď najednou má…
Spíme spolu tak možná dvakrát měsíčně a to když máme něco v krvi. Jinak přítel sex nevyhledává. Začínat sama od sebe pořád nechci.
Nevím připadám si neatraktivní, nechtěná a nevím co ještě
Jsme spolu 3 roky a teprve měsíc bydlíme spolu
Tak tady je úplně jasné že vám to nefunguje a pro tebe je to zrcadlo které dokáže zobrazit budoucnost. Ty jsi vyzkoušela na půl roku, jak to u vás bude vypadat a teď je vhodná doba si říct jestli ano nebo ne. Protože díky tomu se můžeš vyhnout těmto potížím které teď máte, než bys je s tímto partnerem řešila až budete mít děti a společný majetek. Proto je celkem fajn že lidé spolu můžou nejdřív chodit a relativně bezbolestně se poučit z chyb a udělat/neudělat zásadní rozhodnutí. Pro některé je to svým způsobem dar z nebes, jiný se nepoučí nikdy.
@Anonymní píše:
Dobrý den, co by jste si mysleli, kdyby vám váš přítel na otázku proč spolu nespíte řekl,, já nejsem ten typ co začíná jako první, já to prostě neumím,,?
Spíme spolu tak možná dvakrát měsíčně a to když máme něco v krvi. Jinak přítel sex nevyhledává. Začínat sama od sebe pořád nechci.
Pokud to trva nejakou dobu a druha polovicka to nehodla nijak resit ci vysvetlit, sla bych dal. Sex je strasne dulezita vec. Nemusi byt smrst sexu pokazde, kdyz se na sebe podivate, ale mel by byt uspokojivy pro obe strany. Pro me by sex 2× do mesice, pokud nejsou prekazky, uspokojivy nebyl a urcite ne za situace, kdyby se aspon obcas na me pritel nevrhal.
@Tala20 píše:
BINGO! Nikdo nemusí být Sherlock Holmes, aby uhádl proč se změnil. Chlap fotrovatí, protože Tě má jistou. Pivo, televize, jídlo na stole. Nic víc nepotřebuje. Pošli ho do světa.
Jaj ![]()
To by mne Teda zajímalo, kdybych tohle aplikoval na mou ženu, na kterou to přijde když se zadari, 12× do roka, jestli by se to tu setkalo taky s takovým nadšením ![]()
@Anonymní píše:
Důvod sestěhování?
Na vašem místě bych začal rozplétat vaši společnou cestu a vydal se jiným směrem… tam kde budete chtěná ráno, v poledne i večer… a bez alkoholu ![]()
Hele, mám momentálně podobně období. Možná vinou léků… Ale sama se sexem prostě nezačnu.
Když se k sexu schyluje, nebráním se tomu, je mi to příjemné, mám více orgasmů, ale není tam na začátku taková ta nadrženost nebo jak to popsat.
Manželovi jsem se s tím svěřila, chápe to a ví na čem jsme.
Zkus si s přítelem promluvit, že tebe nebaví neustále začínat, tak co a tím uděláte…
U nás to takhle taky začalo, měli jsme 2 děti a sex a líbání se vytratilo uplně. Vždycky jsem musela přijít první a většinou mi řekl, že je unavený a nechce, až mě přestalo bavit se doprošovat a přestali jsme spolu spát uplně. Když jsem to s ním chtěla řešit, tak mi řekl, že si dáme jeden termín v měsíci do kalendáře
šílený. Nakonec jsem se dozvěděla, že sexoval samozřejmě jinde. Momentálně mám přítele a řeším, zda odejít, máme 2 děti a společný majetek, ale vlastně asi takhle žít dál nechci, neskutečně mě uráží, že by se mnou měl spát jednou za měsíc z donucení dle datumu v kalendáři. Jinak si myslím, že jako ženská jsem pěkná, nejsem silná, starám se o sebe, nechápu, asi mě prostě jen nemiluje.