Nespolehlivá nákupčí

1244
29.4.13 13:06

Nespolehlivá nákupčí

Chtěla bych tímto upozornit všechny maminky, které inzerují na emiminu, aby nic neposílaly na dobírku paní Janě Koubkové z Milovic. Nevyzvedne si to a vy zaplatíte poštovné a budete 3 týdny bez nabízeného zboží. Takže pozor na ni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
29.4.13 13:15

A nereaguje proč si to nevyzvedla?

• Citovat
  • Upravit
1244
29.4.13 13:16

@nikol.ondrášovka Ne, poslala jsem jí 3 emaily a nereaguje a mobil mi vždycky típne… Je to pěkně hnusný, takhle okrádat maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.4.13 13:18

No o okrádání asi nemůže být řeč když z toho nic nemá, spíš si to rozmyslela a nechce se ztrapnit, nebo je prostě divná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1244
29.4.13 13:23

@nikol.ondrášovka No ale mě to stálo 130 Kč…Který mi nikdo nevrátí, takže já se okradená cítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
29.4.13 13:24
@smon83 píše:
@nikol.ondrášovka No ale mě to stálo 130 Kč…Který mi nikdo nevrátí, takže já se okradená cítím…

proto je nejlepší buď celková platba předem na účet a nebo si alespoň na účet nechat poslat částku za poštovné předem, pak o peníze nepřijdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
29.4.13 13:24

@nikol.ondrášovka A navíc znám zacházení České Pošty s balíky a pokud se s tou elektrickou odsávačkou něco stane, tak si ji můžu maximálně vystavit… A 2500 Kč nenajdu nikde na chodníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
29.4.13 13:28

@Verca1989 já vím no, ale paní mi nechtěla nic poslat, prý se už takhle několikrát napálila… No a teď jsem se napálila já…Takže od teď všechno přes aukro… Za platbu předem ručí portál a já dostanu peníze na účet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.4.13 13:31

Nejlepší je na dobírku nic neposílat. Jinak my už 2měsíce čekáme na 3tisíce co jsme se napálili na aukro a řešíme to s nima s PČR a nic.

• Citovat
  • Upravit
1244
29.4.13 13:34

@nikol.ondrášovka fakt? Jakto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.4.13 13:40

@smon83 koupili jsme telefon za 3 tis, následovaly výmluvy, odkládání, po nátlaku se ještě prodávající vztekal že je jen zprostředkovatel, přitom v aukci nic takového neuváděl, říkal že selhal jeho dodavatel a že jsme netrpěliví a že peníze pošle, proč zahajujeme spor atd. Na aukru je blokovaný, aukro to řeší, řeší to i policie, peníze zatím v nedohlednu

• Citovat
  • Upravit
Věruškaa
29.4.13 13:40
@smon83 píše:
Chtěla bych tímto upozornit všechny maminky, které inzerují na emiminu, aby nic neposílaly na dobírku paní Janě Koubkové z Milovic. Nevyzvedne si to a vy zaplatíte poštovné a budete 3 týdny bez nabízeného zboží. Takže pozor na ni!!!

Nahlaš to adminum emimina

• Citovat
  • Upravit
1244
29.4.13 13:42

@nikol.ondrášovka no tak to je teda mazec…To je mi moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.4.13 13:51

@smon83 pořád doufáme :mrgreen: když to aukro slibuje, tak to bude muset dodržet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
29.4.13 14:08
@Verca1989 píše:
proto je nejlepší buď celková platba předem na účet a nebo si alespoň na účet nechat poslat částku za poštovné předem, pak o peníze nepřijdeš ;)

Přesně takhle to dělám i já… :) Akorát když mám fakt důvod žádat o poslání na dobírku, tak si zboží vyzvednu, že… Např. když tu věc potřebuju fakt druhej den a není čas na převod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová