Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No samozřejmě zaplatit a poslat mu omluvu, že jsi zapoměla, na co budeš čekat?
Nebo to na vlastní náklady pošli zpět pokud to nechceš.
Příspěvek upraven 29.04.13 v 10:53
Já bych mu napsala nebo zavolala, že balík přišel a požádala o číslo učtu a nečekala, až se ozve sám
Co je to za otázku, jasně že mu to zaplať. Slušnost je napsat mu, že děkuješ za doručený balík a že jsi zapomněla poslat peníze, ale už jsi tak učinila a peníze bude mít co nevidět.
@Anonymní píše:
Ahoj je to tyden nazpatek co sem psala jednomu chlapovi ze bych mela zajem o detske lehatko rekla sem mu ze mu to poslu v pondeli minuly tyden. A balik mi prisel dneska a ani sem neposlala penize a ani sem mu nic nepsala, ze se mu poslala penize. Uplne mi to vypadlo, ze mam neco poslat. Co s tim? Mam to zaplatit? Nebo pockat az se mi ozve…
Samozřejmě zaplatit a nečekat, až se připomene prodejce.
Regulárně jste spolu uzavřeli obchod, pán zboží odeslal. Teď splň svůj závazek ty a na nic nečekej. A pokud jsi zapomněla, ještě bys měla připojit omluvu za svou hlavu děravou. Bylo by to min. slušné z tvé strany.
To je dotaz
, snad nečekáš, že ti tady někdo poradí NEPLAŤ a zboží se nech
Co máš dělat? ZAPLATIT!
Muzu vedet, na cobys chtela cekat? Me by to jen zajimalo…
Taky se mi kdysi stalo, ze jsem nezaplatila a prisel mi vydrazeny satek, take jsem meteleskublesku platila a posilala dotycne printscreen s potvrzenou platbou, aby se nemusela strachovat, zda platba dorazi. A bylo mi teda dost trapne, jeste abych cekala na jeji vyzvu, to by byl snad vrchol, ne?
@Katuskka píše:
To je zase dotazSamozřejmě zaplatit, na co chceš čekat??
asi až se na to zapomene… ![]()
@Yamyna píše:
Rozlila jsem na podlaze vodu…mám to utřít?![]()
![]()
![]()
![]()
Ne počkej až si někdo na ní rozbyje hubu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj je to tyden nazpatek co sem psala jednomu chlapovi ze bych mela zajem o detske lehatko rekla sem mu ze mu to poslu v pondeli minuly tyden. A balik mi prisel dneska a ani sem neposlala penize a ani sem mu nic nepsala, ze se mu poslala penize. Uplne mi to vypadlo, ze mam neco poslat. Co s tim? Mam to zaplatit? Nebo pockat az se mi ozve…
Rozhodně neplatit. Tiše čekej, že na to pán zapomene. ![]()
Svatá prostoto, to je blázinec tady, fakt, že jo.
@Prcek88 píše:
Ne počkej až si někdo na ní rozbyje hubu
to mně napadlo taky ![]()