Přišel mi balík, který sem neplatila. Co s tím?

luciee9
29.4.13 10:51

Přišel mi balík, který sem neplatila.Co s tím?

Ahoj je to tyden nazpatek co sem psala jednomu chlapovi ze bych mela zajem o detske lehatko rekla sem mu ze mu to poslu v pondeli minuly tyden. A balik mi prisel dneska a ani sem neposlala penize a ani sem mu nic nepsala, ze se mu poslala penize. Uplne mi to vypadlo, ze mam neco poslat. Co s tim? Mam to zaplatit? Nebo pockat az se mi ozve…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
29.4.13 10:52

No samozřejmě zaplatit a poslat mu omluvu, že jsi zapoměla, na co budeš čekat? 8o Nebo to na vlastní náklady pošli zpět pokud to nechceš.

Příspěvek upraven 29.04.13 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.4.13 10:52

Já bych mu napsala nebo zavolala, že balík přišel a požádala o číslo učtu a nečekala, až se ozve sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
29.4.13 10:55

To je zase dotaz :zed: Samozřejmě zaplatit, na co chceš čekat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88

Co je to za otázku, jasně že mu to zaplať. Slušnost je napsat mu, že děkuješ za doručený balík a že jsi zapomněla poslat peníze, ale už jsi tak učinila a peníze bude mít co nevidět.

• Citovat
  • Upravit
12154
@Anonymní píše:
Ahoj je to tyden nazpatek co sem psala jednomu chlapovi ze bych mela zajem o detske lehatko rekla sem mu ze mu to poslu v pondeli minuly tyden. A balik mi prisel dneska a ani sem neposlala penize a ani sem mu nic nepsala, ze se mu poslala penize. Uplne mi to vypadlo, ze mam neco poslat. Co s tim? Mam to zaplatit? Nebo pockat az se mi ozve…

Samozřejmě zaplatit a nečekat, až se připomene prodejce.
Regulárně jste spolu uzavřeli obchod, pán zboží odeslal. Teď splň svůj závazek ty a na nic nečekej. A pokud jsi zapomněla, ještě bys měla připojit omluvu za svou hlavu děravou. Bylo by to min. slušné z tvé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.4.13 10:58

To je dotaz 8o, snad nečekáš, že ti tady někdo poradí NEPLAŤ a zboží se nech :nevim: Co máš dělat? ZAPLATIT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.4.13 10:58

Muzu vedet, na cobys chtela cekat? Me by to jen zajimalo…

Taky se mi kdysi stalo, ze jsem nezaplatila a prisel mi vydrazeny satek, take jsem meteleskublesku platila a posilala dotycne printscreen s potvrzenou platbou, aby se nemusela strachovat, zda platba dorazi. A bylo mi teda dost trapne, jeste abych cekala na jeji vyzvu, to by byl snad vrchol, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
29.4.13 11:02

Rozlila jsem na podlaze vodu…mám to utřít? :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
29.4.13 11:04
@Katuskka píše:
To je zase dotaz :zed: Samozřejmě zaplatit, na co chceš čekat??

asi až se na to zapomene… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
29.4.13 11:10

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.4.13 11:11

@Yamyna slizat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.4.13 11:14
@Yamyna píše:
Rozlila jsem na podlaze vodu…mám to utřít? :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

Ne počkej až si někdo na ní rozbyje hubu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.4.13 11:15
@Anonymní píše:
Ahoj je to tyden nazpatek co sem psala jednomu chlapovi ze bych mela zajem o detske lehatko rekla sem mu ze mu to poslu v pondeli minuly tyden. A balik mi prisel dneska a ani sem neposlala penize a ani sem mu nic nepsala, ze se mu poslala penize. Uplne mi to vypadlo, ze mam neco poslat. Co s tim? Mam to zaplatit? Nebo pockat az se mi ozve…

Rozhodně neplatit. Tiše čekej, že na to pán zapomene. :roll:
Svatá prostoto, to je blázinec tady, fakt, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.4.13 11:16
@Prcek88 píše:
Ne počkej až si někdo na ní rozbyje hubu :P

:palec: to mně napadlo taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek