Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mléko neměnit, zvýšit porci. Moje dítě zase pilo skoro o půlku méně, než by mělo. Nikdy jsem neřešila. Řeknou si, co potrebují.
@ProfZav píše:
Mléko neměnit, zvýšit porci. Moje dítě zase pilo skoro o půlku méně, než by mělo. Nikdy jsem neřešila. Řeknou si, co potrebují.
Přesně tak, dávej podle potřeby
Dávkování je nakrabici jen orientační mě mala vypila někdy 180ml někdy jen 120ml ňijak jsem to neřešila.
@Dahlia0409 ale to by musela přejít už na mléko od 6 měsíců. Na tu 2.
@Týna75498
proč by musela stačí udělat dvakrát 90ml do jedné flašky ![]()
@Vagnerkanik dobře no snad mě doktorka nezabije
že ji prejidam
@Týna75498 píše:
@Vagnerkanik dobře no snad mě doktorka nezabiježe ji prejidam
Když má dítě hlad, tak mu dám najíst, ne? ![]()
@Dahlia0409 Ano ale minule mě seřvala ať se držím tabulek jinak prý bude obézní. A ještě jedna otázka prosím. Musím dávat caj když jsme na Um? To mi taky doktorka furt cpe ať dávám caj nebo bude dehydrovaná. Doktorka je stará škola a myslím si ze vše co mi říká tak mě bere jako za mladou blbou prvorodičku a podle ní dělám vše špatně. I to že nedávám malou spát na bok ale na záda.
@Týna75498 píše:
@Dahlia0409 Ano ale minule mě seřvala ať se držím tabulek jinak prý bude obézní. A ještě jedna otázka prosím. Musím dávat caj když jsme na Um? To mi taky doktorka furt cpe ať dávám caj nebo bude dehydrovaná. Doktorka je stará škola a myslím si ze vše co mi říká tak mě bere jako za mladou blbou prvorodičku a podle ní dělám vše špatně. I to že nedávám malou spát na bok ale na záda.
Dělej tak, aby bylo spokojené dítě. Nic víc tě zajímat nemusí
Trošku čaje bych při UM klidně dala
@Dahlia0409 píše:
Když má dítě hlad, tak mu dám najíst, ne?
No, ono je otázka, zda je to hlad ![]()
@j.a.n.i1 Ano je takhle se chovala při každém zvyšování dávky. Prdiky ani boleni briska to není.
@Týna75498 píše:
Já jsem čaj nedávala ani jednomu dítěti, byly v pohodě. Syna jsem polohovala, protože měl slehlou hlavičku. Jestli neřešíš nějaké zdravotní problémy u miminka, tak pouštěj doktorku jedním uchem tam a druhým ven, nebo ještě lépe ji vyměň.
Ahoj holky mám menší problém. Mám 2 mesicni miminko. Váží 5900kg a měří 59cm. Jenže dnes nastal problém pije dávku jako pro 3 mesicni miminko a už ji nestaci. Co mám dělat? Přece ji nemůžu začít dávat mleko které je od 6 měsíců. Vypije 180ml vody a 7 odmerek. Co mám s ní teď dělat? Je to mé první miminko tak mě holky prosím neukamenujte.