Nestíhám odpolední procházku

12978
25.11.10 19:33

Nestíhám odpolední procházku

Ahoj všichni.
Dcera spí po obědě téměř až do 15,00 h. Bohužel v 16,00 se začne smrákat a do 15 minut je tma.
Nestihnu jí tak vzít na odpolední procházku a až do večera jsme doma. To mi nevadí, je hodná, hrajeme si. Mám na ní dost času..
Chodíme tedy ven jen dopoledne před obědem a né 2× jako v letním období.
Máte to také tak?? Nebo stíháte víc procházek?
Nemám z toho žádné výčitky ani špatný pocit, jen jsem překvapená, že to nevychází. Moc jsem s tím nepočítala i když je to logické, že v zimě bude ihned tma.
Díky za příspěvky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
25.11.10 19:35

my chdime ve tme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
25.11.10 19:36

Já jsem s malou chodila i potmě, tedy po osvětlených ulicích, šla jsem třeba nakoupit. Samozřejmě někde na vesnici bez pouličního osvětlení bych nikam nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
25.11.10 19:37

Lizbeth, tak Justi spi i do pul ctvrty…a ven nechodime kazdy den, malokdy to totiz naopak zvladam dopoledne. A je to i tim, ze ja toto pocasi nesnasim, nevim, co venku delat, kdyz je zima, mokro, ale neni snih :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.11.10 19:37

My jsme chodili taky ve tmě :mrgreen: ted co chodim do práce tak nám to taky moc nevychází, ale nevadí-pomáhá mi zase v kuchyni 8-o nechtějte vidět tu kuch.linku a ty zdi okolo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
25.11.10 19:38

Me taky malej spi kolikrat po obede az do 15,ale vetsinou se do pul hodky vypravime a jdeme aspon na chvilku ven.Ale chodime i ve tme.A hlavne kdyz jdeme ke tchyni,je svetlo a kdyz odchazime,je treba uz 18 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
25.11.10 19:47
MadGirlNancy píše:
Lizbeth, tak Justi spi i do pul ctvrty…a ven nechodime kazdy den, malokdy to totiz naopak zvladam dopoledne. A je to i tim, ze ja toto pocasi nesnasim, nevim, co venku delat, kdyz je zima, mokro, ale neni snih :nevim:

jéé a mužu se zeptat co doma celý den děláte?
Já s malým chodím taky i po tmě teda vyjdem ještě za světla a vracíme se za tmy, mě se kolikrát ani nechce, ale ten den rychleji uteče a já nevím co bych s ním doma celý den dělala a to mu jsou už dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.11.10 19:48

Jo tak ve tmě :mrgreen: :mrgreen:
No osvětlené ulice máme to ano, ale přijde mi to nezáživné. S kočárkem nuda, na chození - zase málo světla.ona se nejraději rýpe v kanálech, sbírá klacíky a tak, takže by na to neviděla.
Koukám, že nejsme jediné :lol:
souhlas s tím, že počasí je na prd - vlezlo, mokro, sychravo..I když dětem je to možná jedno :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.11.10 20:01

Nechodim, procházky 2× denně jsem nepraktikovala ani s miminkem, tak nějak to považuju spíš za buzeraci maminky než že by to bylo nějak zásadně nezbytné pro dítě. Jdeme dopoledne, když je nějak slušně a když je hnusně, tak nejdem třeba vůbec :nevim:

čerstvý vzduch k nám proudí i oknem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
25.11.10 20:05
Lizbeth píše:
Jo tak ve tmě :mrgreen: :mrgreen:
No osvětlené ulice máme to ano, ale přijde mi to nezáživné. S kočárkem nuda, na chození - zase málo světla.ona se nejraději rýpe v kanálech, sbírá klacíky a tak, takže by na to neviděla.
Koukám, že nejsme jediné :lol:
souhlas s tím, že počasí je na prd - vlezlo, mokro, sychravo..I když dětem je to možná jedno :roll: :mrgreen:

Lizbeth ne možná ale zcela určitě je jim to jedno :mrgreen:
Ale taky teda, se mě ven nechce v tomhle počasu a ještě za tmy. Ale nic jinýho nezbývá, protože bych se s těch dvou doma asi zbláznila, starší děsně zlobí a malá už je pozdě odpoledne protivná, takže jít ven je nejlepší řešení. Navíc stejně musím pro malýho do školky, takže prostě výprava ven mě nemine. Chodíme většinou tady po hlavní třídě, stavíme se v pekárně na koláč a někdy tam i posedíme chvilku, dáme čaj a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
25.11.10 20:05
cica píše:
MadGirlNancy píše:
Lizbeth, tak Justi spi i do pul ctvrty…a ven nechodime kazdy den, malokdy to totiz naopak zvladam dopoledne. A je to i tim, ze ja toto pocasi nesnasim, nevim, co venku delat, kdyz je zima, mokro, ale neni snih :nevim:
jéé a mužu se zeptat co doma celý den děláte?
Já s malým chodím taky i po tmě teda vyjdem ještě za světla a vracíme se za tmy, mě se kolikrát ani nechce, ale ten den rychleji uteče a já nevím co bych s ním doma celý den dělala a to mu jsou už dva roky

cica, no tak normálně, dopoledne úklid + vaření, dvakrát týdně chodíme na tanečky a třeba na návštěvu k někomu s dítětem…vstáváme v devět, tak toho zase tolik dopo nestihneme. Pak je oběd, zhruba v půl jedné, pak jde Justí spát, já leckdy taky…vstáváme kolem půl čtvrté a buďto jdeme ven - nákup, cukrárna, hřiště atd…nebo si stavíme lego, čteme knížky, malujeme obrázky, hrajeme a zpíváme písničky…no a kolem páté je manžel doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
25.11.10 20:20

My ven chodíme většinou dvakrát, ale spíš kvůli mně - protože mě to doma zoufale nebaví… :oops: Když jsem měla jenom Helenku, bylo to jiné, to mi to tak nevadilo - ale teď si spolu hodinku vydrží hrát v klidu a pak začne jekot, strkání, tahání, normální sourozenecké třenice a už to jede… Malý se chce zapojovat do všeho, co děláme s Helenkou, takže musíme volit aktivity přiměřeně i pro něj, to zas Helenku dlouho nebaví, prostě teď je to takové náročnější období… :-D

Takže pokud neprší, my chodíme dvakrát. Odpoledne potmě, s nějakým cílem - obchod, metro, vláčky, cukrárna, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla002
25.11.10 20:30

my chodime taky klidne ve tme, nedovedu si predstavit, ze bych cely den nesla s malou ven.. to by mi tu asi zborila barak, strasne se vzdycky uz tesi ven kazde rano.. i jsme pak rady zase doma, uz jako mimi jsem s ni chodila za kazdeho pocasi, i doktorka rikala, ze s mimcem dvakrat denne ven kdyz nepadaji trakare..

• Citovat
  • Upravit
17984
25.11.10 20:35

My chodíme minimálně, mě to s kočárkem venku nebaví :roll:
Spíš jezdíme autem a chodíme po nákupáku, to jediný ho zabaví, kouká na břiše na světýlka a lidi a chvíli neřve :mrgreen:
A já se teda doma nenudím, malej vyžaduje neustále pozornost, tak vůbec nestíhám nic. Jsem ráda, když na chvíli usne doma, že si něco stihnu udělat :wink:
A ještě jedna věc, po nočním maratonu, budí se mi po hodině a půl až dvou, mi na nějaký pochody Prahou nezbejvá energie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.11.10 20:39

Liz chodíme taky za tmy,někdy stihnem vyběhnout i dřív, ale většinou než se vyprdelíme tak už se taky smráká. Mě to neva, ale chodím hlavně, protože Veru doma pak prudí a do večera je to dlouhý, takže i půl hodinky je fajn. Berem to tam kde je světlo, někdy pěšmo, někdy motorku,kočár jak se mi chce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí