Nestihla jsem termín u lékaře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35734
13.9.22 14:37

Nestihla jsem termín u lékaře

Už se vám někdy stalo, že jste nestihli nějakou důležitou schůzku? Mě asi dnes poprvé a nebylo to úplně moji vinou, nebo že bych vyšla pozdě, ale prostě jsme to nedali :roll: dva měsíce jsem čekala na termín na neurologii se synem a dneska jsem to prostě v té podělané nemocnici nemohla najít :nevim: byl to celý komplex budov, obří areál (největší v Evropě) a já to prostě našla až skoro po 40 minutách a už bylo pozdě…
Na moji obranu nikdy jsem tam nebyla, včera jsem to studovala kde to je ale prostě jsme to nezvládli. Já tam běhala se synem v ruce (15kg) a takový stres jsem snad v životě nezažila.
No, tak příště už budu vědět kudy, že jo :mrgreen:
Máte podobný zážitek nebo jsem takový trdlo jen já 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24613
13.9.22 14:42

Tak stane se no. Otázka je jestli a kdy vám dají další termín. Já bych teda vyšla dřív, jak se znám, radši někde hodinu počkám, než abych přišla pozdě, zvlášť když jdu někam poprvé a ještě do takového monstrareálu. Takže ne, mně se ještě nic takového nestalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.9.22 14:44

Nastesti se mi nestalo. Nedalo se tam zavolat, ze mas problem to najit a pozadat o radu, strpeni?

• Citovat
  • Upravit
1194
13.9.22 14:45

Já jsem taky taková, že jsem všude o hodinu napřed :oops: takže by se mi to nejspíš nestalo, ale kdo ví :think:
Kde jste byli, jen pro zajímavost, jestli se můžu zeptat? :oops: abych věděla, kam nejezdit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
13.9.22 14:46
@Stará známá píše:
Nastesti se mi nestalo. Nedalo se tam zavolat, ze mas problem to najit a pozadat o radu, strpeni?

Volala jsem ale jen záznamník a nebo obasazeno :nevim: už neudělám nic. Nakonec mi v jiné neurologii co tam je dali mapu :mrgreen: já i vyjela dřív, ale z půl hodiny autem byla hodina kvůli objížďce, měla jsme tam být v 10 a parkovala jsem ve 9:43 :nevim: a stejně jsme to nestihli. Já právě taky nechodím pozdě normálně. Jen jsem nevěděla že to je tak obří

Příspěvek upraven 13.09.22 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
13.9.22 14:48

Já jednou zazdila logopedii, bylo to v docela náročným období a i když jsem to měla v kalendáři, tak jsem na to zapomněla jak na smrt :D ale my tam chodily pravidelně, pro jednou se nic nestalo, ale trapn mi bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.9.22 14:48
@pikola píše:
Volala jsem ale jen záznamník a nebo obasazeno :nevim: už neudělám nic. Nakonec mi v jiné neurologii co tam je dali mapu :mrgreen:

Proste smula..

• Citovat
  • Upravit
3139
13.9.22 14:51

Jestli šlo o Motol, tak se ti divit nebude nikdo, tam bloudí i samotný personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
13.9.22 14:53
@Cucajz píše:
Já jsem taky taková, že jsem všude o hodinu napřed :oops: takže by se mi to nejspíš nestalo, ale kdo ví :think:
Kde jste byli, jen pro zajímavost, jestli se můžu zeptat? :oops: abych věděla, kam nejezdit :mrgreen:

Tipuji pražský Motol. To je hrozný labyrint!
A dovolat se kamkoliv je úkol na několik dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
13.9.22 14:54

Tak schválně :mrgreen: je to v Německu teda a adresa tam byla Mittelallee8/Ostring 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
13.9.22 14:55
@Titty píše:
Tipuji pražský Motol. To je hrozný labyrint!
A dovolat se kamkoliv je úkol na několik dnů…

jo, objednání na ortopedii jen mezi 7 a 8 a dovolala jsem se asi na 46 pokus, ještě, že už jsou mobily a jen mačkám tlačítko, u starého telefonu by mi asi upadla ruka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
13.9.22 14:56

Jasně, já takhle bloudila po Motole :mrgreen: Nebylo to teda 40 minut, ale 15 určitě. Naštěstí nás tehdy ještě vzali i s tím zpožděním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.9.22 14:59

Soucítím se stresem. :hug: Vyšetřili vás i tak, nebo odmítli?
Já jsem ve druhém těhotenství jela na screening na čas (možná s 5-10min rezervou), na stejné místo jako u prvního. Lítala jsem po poliklinice, zmatená jsem tu ordinaci nemohla najít, až jsem vytáhla mobil a na webu zjistila, že se přestěhovali úplně jinam. 8o Takže telefonát, že se zpozdím a než jsme se dopravili na správné místo, tak jsme měli minimálně půl hodiny zpoždění. Kdybych zapátrala v paměti, určitě si vzpomenu na víc zpožděných schůzek (nemyslím jen lékaře). Vždycky jedu na čas i s rezervou, něco se pokazí a už chytám nerva. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.9.22 15:02

Přijela jsem jednou pozdě k zubaři na trhání zubů, protože po cestě byla zavřená silnice a na objížďce jsem se ztratila.

To vše je ale nic oproti tomu, co se stalo manželovi, když měl jet na zahraniční služebku. Kolegové na něj už čekali před barákem a manžel, že si ještě překontroluje pas..a zjistil, že ho má propadlej :mrgreen:..Tehdy mi ho bylo fakt líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
13.9.22 15:03

@Petule030 nevyšetřili, že nám pošlou nový termín :roll: to přežijeme, není to zas nic co by bylo akutní. Cestou zpátky co mi s tím lenochodem teda trvala další hodinu k autu jsme si aspoň dali svačinu v jídelně co jsem tam mezitim našla.
Zabitý půl dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky