Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Už se vám někdy stalo, že jste nestihli nějakou důležitou schůzku? Mě asi dnes poprvé a nebylo to úplně moji vinou, nebo že bych vyšla pozdě, ale prostě jsme to nedali
dva měsíce jsem čekala na termín na neurologii se synem a dneska jsem to prostě v té podělané nemocnici nemohla najít
byl to celý komplex budov, obří areál (největší v Evropě) a já to prostě našla až skoro po 40 minutách a už bylo pozdě…
Na moji obranu nikdy jsem tam nebyla, včera jsem to studovala kde to je ale prostě jsme to nezvládli. Já tam běhala se synem v ruce (15kg) a takový stres jsem snad v životě nezažila.
No, tak příště už budu vědět kudy, že jo ![]()
Máte podobný zážitek nebo jsem takový trdlo jen já ![]()
Tak stane se no. Otázka je jestli a kdy vám dají další termín. Já bych teda vyšla dřív, jak se znám, radši někde hodinu počkám, než abych přišla pozdě, zvlášť když jdu někam poprvé a ještě do takového monstrareálu. Takže ne, mně se ještě nic takového nestalo. ![]()
Nastesti se mi nestalo. Nedalo se tam zavolat, ze mas problem to najit a pozadat o radu, strpeni?
Já jsem taky taková, že jsem všude o hodinu napřed
takže by se mi to nejspíš nestalo, ale kdo ví ![]()
Kde jste byli, jen pro zajímavost, jestli se můžu zeptat?
abych věděla, kam nejezdit ![]()
@Stará známá píše:
Nastesti se mi nestalo. Nedalo se tam zavolat, ze mas problem to najit a pozadat o radu, strpeni?
Volala jsem ale jen záznamník a nebo obasazeno
už neudělám nic. Nakonec mi v jiné neurologii co tam je dali mapu
já i vyjela dřív, ale z půl hodiny autem byla hodina kvůli objížďce, měla jsme tam být v 10 a parkovala jsem ve 9:43
a stejně jsme to nestihli. Já právě taky nechodím pozdě normálně. Jen jsem nevěděla že to je tak obří
Příspěvek upraven 13.09.22 v 14:49
Já jednou zazdila logopedii, bylo to v docela náročným období a i když jsem to měla v kalendáři, tak jsem na to zapomněla jak na smrt
ale my tam chodily pravidelně, pro jednou se nic nestalo, ale trapn mi bylo.
@pikola píše:
Volala jsem ale jen záznamník a nebo obasazenouž neudělám nic. Nakonec mi v jiné neurologii co tam je dali mapu
Proste smula..
Jestli šlo o Motol, tak se ti divit nebude nikdo, tam bloudí i samotný personál.
@Cucajz píše:
Já jsem taky taková, že jsem všude o hodinu napředtakže by se mi to nejspíš nestalo, ale kdo ví
Kde jste byli, jen pro zajímavost, jestli se můžu zeptat?abych věděla, kam nejezdit
Tipuji pražský Motol. To je hrozný labyrint!
A dovolat se kamkoliv je úkol na několik dnů…
Tak schválně
je to v Německu teda a adresa tam byla Mittelallee8/Ostring 1
@Titty píše:
Tipuji pražský Motol. To je hrozný labyrint!
A dovolat se kamkoliv je úkol na několik dnů…
jo, objednání na ortopedii jen mezi 7 a 8 a dovolala jsem se asi na 46 pokus, ještě, že už jsou mobily a jen mačkám tlačítko, u starého telefonu by mi asi upadla ruka
Jasně, já takhle bloudila po Motole
Nebylo to teda 40 minut, ale 15 určitě. Naštěstí nás tehdy ještě vzali i s tím zpožděním
Soucítím se stresem.
Vyšetřili vás i tak, nebo odmítli?
Já jsem ve druhém těhotenství jela na screening na čas (možná s 5-10min rezervou), na stejné místo jako u prvního. Lítala jsem po poliklinice, zmatená jsem tu ordinaci nemohla najít, až jsem vytáhla mobil a na webu zjistila, že se přestěhovali úplně jinam.
Takže telefonát, že se zpozdím a než jsme se dopravili na správné místo, tak jsme měli minimálně půl hodiny zpoždění. Kdybych zapátrala v paměti, určitě si vzpomenu na víc zpožděných schůzek (nemyslím jen lékaře). Vždycky jedu na čas i s rezervou, něco se pokazí a už chytám nerva.
![]()
Přijela jsem jednou pozdě k zubaři na trhání zubů, protože po cestě byla zavřená silnice a na objížďce jsem se ztratila.
To vše je ale nic oproti tomu, co se stalo manželovi, když měl jet na zahraniční služebku. Kolegové na něj už čekali před barákem a manžel, že si ještě překontroluje pas..a zjistil, že ho má propadlej
..Tehdy mi ho bylo fakt líto.
@Petule030 nevyšetřili, že nám pošlou nový termín
to přežijeme, není to zas nic co by bylo akutní. Cestou zpátky co mi s tím lenochodem teda trvala další hodinu k autu jsme si aspoň dali svačinu v jídelně co jsem tam mezitim našla.
Zabitý půl dne