Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím. Pojďte se zkusit pobavít! Podařil se někomu v poslední době nějaký hezký přeřeknutí?
Chtěli jste něco rychle říct a vylezlo z toho něco úplně jiného?
Př. Jeli jsme autem, pršelo. místo věty
TY STĚRAČE VŮBEC NESTIHAJ… VYŠLO
TY SVĚRAČE VŮBEC NESVÍRAJ.
Ale jo, stalo se mi. Při sledování hokejového programu jsem manželovi oznamovala, že budou hrát fédi se švinama. ![]()
Tuhle jsem chtela rict tatovi, at mi pujci ještě klíče a řekla jsem, ať mi pujčí klíště ![]()
Manžel mi kdysi hodně dávno chtel (doufám) napsat: Byla jsi fakt sladká. Ale napsal Byla jsi fakt SKLÁDKA. ![]()
Kamarád chtěl být při placení v restauraci vtipnej a vypadlo z něho - Slečno, nejste nějakej Prchní vrchni….
Mlíko máš v lednici a jídlo v troubě.
Molo máš v Hromnici a víko v troubě
![]()
Místo, že paní je velvyslankyně v Černé hoře jsem řekla, že je velvyslankyně v Kutné Hoře ![]()
hledala jsem paní učitelku Machovou, která se ovšem jmenuje Šebestová ![]()
V práci… představila jsem se do telefonu volajícímu: Dobrý den, sociální služka…
(Pracuji na oddělení Sociální lůžka 🙈)
Je libo kapirovy papesnik? Nebo moje oblíbené slefi me trak😂.
Nedávno mi bylo špatně, na zvracení tak už naštvaně říkám mojemu " ja si snad strčím krk, do prstu" se na mě dívá, směje se, já na něj.
Nebo říkám doktorce, ze jsem utahaná, pořád nějaké nemoci a můj orgasmus už to nedává
.
To jsou pořád nějaké prežbluňky.
Pracovala jsem ve fitku v Praze, chodilo tam hodně cizinců. Nedal se zaplatit jednorázový vstup, ale klienti si museli zaplatit člensví. Členství je anglicky membership, no a když jsem paní vysvětlovala že se jedná o členství, místo membership jsem řekla memberSHIT.
U nás se vždy návštěvě říkalo: Jezte, pijte, hodujte. No a já jsem tehdejším tchánům řekla: Jezte, pi*e, hodujte 🤣
Když jsem pracovala brigádně v MC, tak jsem byla ta, co říká do mikrofonu do auta: Dobrý den, vítejte v MC, co si dáte? Řekla jsem to tam 300× za směnu.
Odpoledne mi volal můj finanční poradce na telefon a já to zvedla ze slovy: Dobrý den, vítejte v MC, co si dáte?