Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem,
nejraději bych to založila anonymně, protože je mi jasné, že osočující a výchovné komentáře na sebe nenechají dlouho čekat, ale zvládnu to
…
Nicméně beru to tu jako kecací plácek a bulvár občas taky čtu, teda spíš prohlížím obrázky, ke čtení tam toho moc není.
Jak vnímáte vy, že se známým lidem propírá soukromí? Je to jejich daň za popularitu? Ale proč to takhle nefunguje u všech?
Vzpomínám si, že někde Novotný zmiňoval, když byl ještě šéfredaktor Blesku, že někteří i sami volali do redakce a nabízeli svoje téma…To nechtěli o tu popularitu přijít ve smyslu i špatná reklama je reklama?
Lze ovlivnit svůj mediální obraz?
A proč některé z nás tak lákají přešlapy slavných? Polidšťuje je to?
@Magical-eyes píše:
Ahoj všem,
nejraději bych to založila anonymně, protože je mi jasné, že osočující a výchovné komentáře na sebe nenechají dlouho čekat, ale zvládnu to…
Nicméně beru to tu jako kecací plácek a bulvár občas taky čtu, teda spíš prohlížím obrázky, ke čtení tam toho moc není.
Jak vnímáte vy, že se známým lidem propírá soukromí? Je to jejich daň za popularitu? Ale proč to takhle nefunguje u všech?
Vzpomínám si, že někde Novotný zmiňoval, když byl ještě šéfredaktor Blesku, že někteří i sami volali do redakce a nabízeli svoje téma…To nechtěli o tu popularitu přijít ve smyslu i špatná reklama je reklama?
Obdoba návsi
zajímá nás, kdo je na tom hůř, kdo je trapnější, komu nepomohly ani sláva ani prachy ![]()
Osobně vyloženě ráda čučím na módní policii, samozřejme mám raději rubriky „přešlapy“, pak slintam nad postavama starejch hereček, naposledy Demi, mrcha
a ještě očumuju domy, co prodavaji nebo kupujou celebrity.
A mam rada podcast K+K, pokud se teda nevyblejvaj na boomerskych tématech a lá „dřív byl svět ještě v pořádku“ ![]()
Jinak si myslim, že stary bulvar, kdy nekoho sledovali papparazzi a pak ničili životy tech lidi, je pryč, vetsina članku jsou drby z instagramu
Já mám moc ráda podcast K+K. Ti jsou fakt super. Bohužel jejich články nečtu, protože jsou na premiu a to idnesu platit nebudu. K+K je to jediné, co se tam dá číst.
@Modesta no číst v bulváru…tam jde asi spíš hlavně o ty obrázky ![]()
Čtu bulvár denně, když jím. To je můj rituál. Komu se to nelíbí, ať mi třeba záda 💋. Vlastně čtu cokoli. Je mi to asi jedno. Jen u politiky hořkne chuť na jídlo
.
Bulvár je prostě pavlač. Když nějaký článek víc zaujme. Tak si pak čtu komentáře pod ním. A to je většinou ichtylóza obecná.
Myslím že lidi to hodně zajímá proto že tím je vidět že ty celebrity nejsou tak dokonale a nemají jen štěstí..ale jsou to taky prostě jen lidi jako ostatní…občas na něco kliknu ale nijak zásadně se nezajímal o to kdo s kým proč za kolik a pod…spíš jen kouknu na titulek a kroutim očima že třeba někoho teď pomlouvají že přibral přitom minulý týden ještě psali o tom že je na smrt vychrtly a je jen chodící kostra…apod…
@Vladusxx no teďka zrovna ten úbytek na váze u Tomicové… akorát si vyměnily kila s tou těhotnou milenkou…
Já se přiznám, že mě to taky baví
babička si vždycky kupuje časopisy ve stylu Rytmus života atd, tak to jsem četla už od mládí a pokračuju v tom dodnes
akorát už pouze v elektronické podobě… Ale věřím, že nějaké celebrity opravdu volají do redakcí a chtějí o sobě články, jednu dobu to dělala například Kristelová, kterou bytostně nesnáším ![]()
@Magical-eyes píše:
Ahoj všem,
nejraději bych to založila anonymně, protože je mi jasné, že osočující a výchovné komentáře na sebe nenechají dlouho čekat, ale zvládnu to…
Jasně, že čtu bulvár. Dnes to jsou jediné „zprávy“, u kterých se člověk nerozčíli a odpočine si. Baví mě letní story Agáty a Soukupa a pak teď Žilková. Ta se chová jak zhrzena bába ne jako dáma v letech. A třeba ta Agáta ta si do redakcí volá určitě sama. No ať si volají, aspoň se máme na čem bavít.
Teď třeba čtu o Tomicová a jejím ex. Oba moji oblíbení herci. Až je mi jich obou líto. Bulvár má teď žně.
Nenechají je být. Víc se v tom musí hrabat.
@Magical-eyes píše:
Ahoj všem,
Osobne si myslim, ze kdo opravdu nechce, aby se o nem psalo, tak to nedovoli a nepise se..treba o I. Gottove. Pise se jen o tech co to chteji a dovoli..
@Lucie_Sx píše:
Ze „drbiky“ jsou snad jeste horsi nez „mimisek“…
To byl záměr
…ale asi tak 3× jsem to smazala…jen mi to pro EM přišlo příznačné ![]()
Píše se primárně o těch, co to těm médiím servírují na zlatém podnose. Jak jinak by se třeba média dozvěděla o tom, že se Stropnický rozešel se Žilkovou přes email. A většina z nich jsou takové ty rádoby hvězdičky.
Co mě teda oncas dostane jsou titulky na super.cz (objevuje se mi to na seznamu) ve stylu: vystavila svoje přednosti apod. Přijde mi to vulgární.
@Kelsey píše:
Teď třeba čtu o Tomicová a jejím ex. Oba moji oblíbení herci. Až je mi jich obou líto. Bulvár má teď žně.
Nenechají je být. Víc se v tom musí hrabat.
Pavla to má horší, těhuli o víc jak 20 let mladší porazit nemohla.
Určitě se snažila léta zhubnout a nešlo to. Tak teď to šlo, ale za jakou cenu…