Šoubyznys - drbíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
798
23.8.22 08:55

No nekteri vylozene chcou pozornost a pak breci, ze je novinari nenechaji na pokoji. Treba Salvatore Buresova. Z te se mi chce zvracet snad vic nez z Klusove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
23.8.22 09:09

Já bulvár nečtu vůbec :) Od doby, co má skoro každá celebrita instagram, kde svůj život servíruje na zlatém podnose, pro mě bulvár postrádá smysl (jasně, nějaká Tomicová ve svém věku asi IG nemá, ale ta mě osobně třeba vůbec nezajímá). Občas si všimnu článku, že se nějaké celebritě narodilo dítě, a v tom článku je akorát odcitovaný text pod fotkou, kterou sama umístila na IG, a k tomu gratulace jiných celebrit, opět prostřednictvím IG :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
23.8.22 09:15
@Magical-eyes píše:
@Vladusxx no teďka zrovna ten úbytek na váze u Tomicové… akorát si vyměnily kila s tou těhotnou milenkou…

8o, takže je to takhle? Viděla jsem Tomicovou, jak zhubla a připadala mi hrozně sešlá. To musí být masakr na psychiku, jí je 60 a manžel si udělá dítě. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13512
23.8.22 09:16
@brisco píše:
8o, takže je to takhle? Viděla jsem Tomicovou, jak zhubla a připadala mi hrozně sešlá. To musí být masakr na psychiku, jí je 60 a manžel si udělá dítě. :?

Sestřička Mirka z ordinace. Celkem sympaťanda. Ale myslím, že bez Tomicové by nikdo ani nevěděl, že ten její manžel je herec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8979
23.8.22 09:27
@Magical-eyes píše:
Sestřička Mirka z ordinace. Celkem sympaťanda. Ale myslím, že bez Tomicové by nikdo ani nevěděl, že ten její manžel je herec…

Je to šílenost…jí je 37 a evidentně zoufale hledala někoho, s kým by měla dítě…stylem ber, kde ber… :poblion:
Mimochodem to samé udělala Linda Rybová :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
23.8.22 09:27

Jasne, ze vetsina do bulvaru vola a posila fotky. Je to usmevne, tyhle radoby hvezdicky. Pred Kerndlovou ve Španělsku fakt necihaji novinari, aby ji po stopadesaty vyfotili v plavkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
23.8.22 09:37
@Magical-eyes píše:
Sestřička Mirka z ordinace. Celkem sympaťanda. Ale myslím, že bez Tomicové by nikdo ani nevěděl, že ten její manžel je herec…

Ale jo, on hrál toho estébáka v Poutech, to bylo dobrý psycho.
Jemu je 56, myslím, že pár let bude vysmátá spíš ona, až on bude v 60 hopsat kolem děcka. Pokud ji to teď nesemele nějak hodně, že by se to projevilo na zdraví. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13512
23.8.22 09:41

@brisco no zhubla díky psychické zátěži víc jak 35 kg…
Jinak teda musí to být hrozné i pro tu jejich dceru Anežku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14893
23.8.22 10:03

Mě spíš překvapilo, že se to na Malého prolátlo až teď, když má milka skoro před porodem, v HK je to veřejné tajemství už někdy od jara. Zas tak investigativní v tom Blesku nejsou a kdyby je nepráskla sousedka, neví nic dodnes :jazyk: Aspoň měla Pavla čas dostat se z nejhoršího v soukromí. A věřím, že to ještě pěkně roztočí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
23.8.22 10:22

Tomicové je mi líto, mám jí ráda…ale je to silná ženská tak se z toho určitě oklepe. Držím jí palce…Hanychová mě baví tak nějak dlouho, ta má pořád něco :D A kdo mě vůbec nebaví je teda Belohorcová a ten její slizoun Hájek. Neustále zásobují bulvár jednou a tou samou fotkou od jednoho útesu na Tenerife, protože tam nic jiného není :D to jsou dva ubožáci…jinak bulvár je fajn, člověk si u toho odpočine a přečte si pár drbů akorát se tomu někdy nedá úplně věřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
23.8.22 10:32

Přijde mi, že v bulváru se točí hlavně ty celebrity, co vlastně nic moc neumí. Teď úplně klasika Žilková a Kordula, kterou za mě prostě naservírovala bulváru jak nějakou prostitutku. Pro mě jsou to dvě nicky, co chtějí pozornost za každou cenu.

Jinak se přátelím s rodinou jednoho známého českého umělce a nechtěla bych to. Přišlo mi trapný, jak je dost lidi propíralo, když se k nám nastěhovali, snažili se k nim dost očividně vtírat, a pak je pomlouvali. Nikdy pořádně nevíš, kdo se s tebou baví jen kvůli tomu, že jsi slavný a jestli o tobě pak nevykládá něco někde dál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
23.8.22 10:39
@truelly píše:
Je to šílenost…jí je 37 a evidentně zoufale hledala někoho, s kým by měla dítě…stylem ber, kde ber… :poblion:
Mimochodem to samé udělala Linda Rybová :roll:

Myslím, ze Rybova nemusela jet stylem “ber, kde ber” :-)..a vzhledem k tomu, ze jsou spolu do teď a evidentně šťastní 🤷🏻‍♀️

Jinak teda nevim jak moc to musí byt pro jejich dospělou dceru těžké🤷🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️Myslím, ze decka v pubertě nebo malí školáci to mají o poznání horsi, než dospěla dcera:-)..těžký je to vzdycky pro všechny děti..pro některé i vysvobození..ale řekla bych, ze v tomhle případě je to nejtěžší pro Tomicovou..soudě dle jejího nynějšího vzhledu apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.8.22 11:00

Trapné je to že své fotky převážně ženské posílají do bulváru. Prevazne v plavkách atd :roll:…Přijde mi to ubohé. Ted je nejvíce top Agáta a Soukup…ti to tam posílají také…teď do toho Agáta natáhla i Brožovou ta tedy o publicitu tohoto ražení asi vůbec nestojí. Zilkova a Stropnický tak to je vyloženě trapné Žilková by už mohla mít rozum!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.8.22 11:04

@Livi92 Naservírovane jsou i dcery Kubelkove Natálie a Karolína… :roll: děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8979
23.8.22 11:13
@NicknackEK píše:
Myslím, ze Rybova nemusela jet stylem “ber, kde ber” :-)..a vzhledem k tomu, ze jsou spolu do teď a evidentně šťastní 🤷🏻‍♀️Jinak teda nevim jak moc to musí byt pro jejich dospělou dceru těžké🤷🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️Myslím, ze decka v pubertě nebo malí školáci to mají o poznání horsi, než dospěla dcera:-)..těžký je to vzdycky pro všechny děti..pro některé i vysvobození..ale řekla bych, ze v tomhle případě je to nejtěžší pro Tomicovou..soudě dle jejího nynějšího vzhledu apod..

Rybové bylo v době porodu 28 let. Nicměně s bývalou Prachařovou manželkou byly kamarádky sdílející šatnu v divadle…
A věřím, že Ondřej bude taky spokojený. To víš, holka se bude muset hodně snažit. Nejméně tak, jak se snažila předtím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí