Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jinak kromě Tomicové vůbec nevím, o čem to tady melete
asi mám nějaký mezery.
@Magical-eyes píše:
@Azeretereza Nesvačilový to kouká z očí, typově je rajda. Určitě se k sobě hodí.
Z očí? No je pěkně pidlooka ![]()
@Azeretereza Manzel Tomicove se ti líbí?
Vignerova vypadá jako transvestita.
Mě bavi jak se v tom bulváru každý den psal článek třeba o nějaké Bare Motlove, Kateřině Matlove, Tereze Matlove. Ale furt. Pritom jsou to naprosto nudný a neznamy buchty. Ale slizoun František Janeček je prostě chce protlačit do světa. Asi ho to stojí dost peněz. Co to stojí děvčata raději nechci vědět.
@Annabela11 píše:
@Azeretereza Manzel Tomicove se ti líbí?Vignerova vypadá jako transvestita.
@Azeretereza píše:![]()
blbě čtu, já myslela že se jedná o Kolečka. Manžel Tomicove nevim jak vypadá. Chápu že Vignerka není ideál krásy pro každýho, pro mě ale je, výrazná, tmavovlasá, uhrančivý oči a krásnej úsměv. Za mě super.
Však jedná, ne? ![]()
Ach jo, tolik let spolu a taky rozvody…Adamovská, Paroubkovi, Banderas, Arnold, Horáčkovi, teď nově i Stallone.
https://www. prozeny. cz/clanek/nejen-pavla-tomicova-ale-i-zlata-adamovska-ci-antonio-banderas-rozchody-slavnych-po-padesatce-82666#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=prozeny. web. nexttoart
Hmm, nějak to nejde, ale název článku tam máte, i s jejich fotkami.
Tady ten Sly.
@brisco píše:
@Nikolwh
Poučit se sá. Pro mě je poučná kauza Petry Janů s metacrillem. Ale zatloukala to dlouho, holky. Obličej se jí doslova roztekl a zamlouvala to všelijak. Přitom po hned po aplikaci problémy neměla a radostně se fotila se svojí kámoškou doktorkou Němečkovou. Teď už asi kámošky nejsou. A úppně nejvíc mě překvapilo, že paní doktorka dál to svinstvo na své klinice lidem píchá.
Předminulý mesic jsem ji viděla zblízka dost dlouho, vypadá už naštěstí víc jako ona.
Na svůj věk ale vypadá fakt dobře.
Sleduji bulvár, ale nějak se tím nevzrušuji. Občas se dívám na rozhovory na Streamu Na kafeečko s Miluškou Bittnerovou. Ale většinou sleduji na Instagramu koho chci. Teď jsem si strašně oblíbila Ivanu Kulhánkovou (na Instagramu ivana_fancy), která si dobře utahuje z celebrit. Např. z Agáty Hanychové, Nely Slovákové, Heleny Houdové,…
Zemřela Hanička písnička, jak jí říkal Vágner… To mi je líto
…
Zagorku jsem měla moc ráda…
@Magical-eyes píše:
Zemřela Hanička písnička, jak jí říkal Vágner… To mi je líto…
Zagorku jsem měla moc ráda…
Koukala jsem na Nově dnes na ten její poslední pořad „Nedělej Zagorku“,pak ještě než začaly „Zoufalky“,tak na čt1 byl i koncert k jejím 70.narozeninám.
@Magical-eyes píše:
@Žirafa 69 koukáš na Zoufalky?
Jojoo, akorát se mi stává, že v tu dobu část zaspím.
Ale moc jsem to neznala jako třeba Přátele, ty už znám nazpaměť
,tak na Zoufalky koukám „pořádně“ až teď. Ty to znáš?
@Žirafa 69 znám to už z dřívějška… teď si to pouštím zpětně k domácím pracem ![]()