Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj ![]()
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?
Že je to jeho věc a vy mu tam nemusíte koukat. Navíc on se určitě nestydí, naopak. ![]()
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?
asi máš hodně prázdný život, když kvůli takové hovadině zakládáš diskusi ![]()
@Adelakiko píše:Že mi to je úplně u pr*ele kdo co nosí? Kdyby měl na sobě i baletní overal tak je to jeho věc..
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Ze to musel byt pro tebe mocny zazitek, kdyz sis kvuli tomuto prispevku zalozil(a) profil ![]()
@Stará známá píše:
Ze to musel byt pro tebe mocny zazitek, kdyz sis kvuli tomuto prispevku zalozil(a) profil
viď, poprvé v životě viděla rozkrokovou bouli
sice na úplně cizím mlaďochovi, ale i to se počítá ![]()
@Adelakiko píše:
Ahojte!
A ten trapas je kde? ![]()
@stinga píše:
viď, poprvé v životě viděla rozkrokovou boulisice na úplně cizím mlaďochovi, ale i to se počítá
Ve 32 letech trochu smutny pribeh.
A to ma byt jeho trapas, ze nosi bouli v gatich nebo tvuj, ze cumis chlapum do rozkroku? ![]()
A jak vis, ze ta boule nebyla ukradeny deodorant?
Nebo sis letmo “omylem” i sahla? ![]()
@zrnko
Spíše se divím, že to ostatní nepohoršilo. Proč by se takhle ukazoval, já ho vidět nechtěla..
@Alexandria Nixia
Myslela jsem, že takoví muži mají více rozumu a nebudou na sebe takto trapně upozorňovat..