Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Adelakiko píše:
@cecetka Šlo mi jen o to, že si ten klučina mohl vzít na sebe něco, co by mu tolik nezvýrazňovalo erekci… Ženy velké poprsí mohou jen velice těžko zahalit..
Co když byl na kole, proboha??? Seš mravnostní policie, bloumáš městem a hlídkuješ, aby nikdo neměl erekci? A když
Jo? ZASTŘELIT!!! A treba ani erekci neměl, někteří jsou fakt pěkně nadupaní i v klidu. UŘEZAT!!!
Jsi jak pavlačová drbna, co má senzaci z každého prdu a pohoršuje se nad věcmi, do kterých jí nic není. Takové lidi fakt „miluju.“
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?
Jestli se ve třiceti podivuješ nad boulí v rozkroku, tak jsi nejspíš zase troll co se nudí, nebo nějaký honič. Nic jiného mě fakt nenapadá.
@Betty MacDonald píše:
Co když byl na kole, proboha??? Seš mravnostní policie, bloumáš městem a hlídkuješ, aby nikdo neměl erekci? A když
Jo? ZASTŘELIT!!! A treba ani erekci neměl, někteří jsou fakt pěkně nadupaní i v klidu. UŘEZAT!!!
Teď bude sledovat každý rozkrok. Aby viděla další nálož.
@Adelakiko píše:
@cecetka Šlo mi jen o to, že si ten klučina mohl vzít na sebe něco, co by mu tolik nezvýrazňovalo erekci… Ženy velké poprsí mohou jen velice těžko zahalit..
Tak asi, když se oblékal, erekci neměl. Ona netrvá půl dne.
Zkus biologii pro 8. třídu zš.
@Betty MacDonald píše:
Nestačí klackem přes pohoršující partie?
Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:25
@Adelakiko píše:
@Annabela11 To je pravda a to taky úplně nechápu…
Kvůli velkým prsům nebudu chodit v pytli od brambor s rolákem. V létě mám ráda výstřih.
@arinecka píše:
A ten trapas je kde?
Přece v tom, že si čte návod u tekutého mýdla.
To je tvůj trapas, že jsi do 32 let neviděla velké péro, či chlapa ve sportovním nebo cyklodresu…
@Zeoli píše:
Přece v tom, že si čte návod u tekutého mýdla.
Ty jediná jsi to tady pochopila. ![]()
@Havlova píše:
Kvůli velkým prsům nebudu chodit v pytli od brambor s rolákem. V létě mám ráda výstřih.
Výstřih nos. Ale zkus si pod něj nedat šprndu. To bude největší stoupání klacků v nových dějinách
.