Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Největší trapas je, jak to tady popisuješ. Ty máš zaseklou pubertu?
@Adelakiko A co je na tom?
když jde ženská v obeplem tričku taky ti je trapně? nechápu ![]()
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?
No tak trapas je to spíš tvůj než jeho
Tak třeba si zaskočil po cestě z kola koupit vodu na občerstvení a chudák musí čelit tomu, že na něho nějaká ženská bezostyšně čumí a ještě má potřebu o tom vypisovat na emiminu ![]()
@Adelakiko píše:
@lucad77 Nestyděl se ale rozhodně by měl..
A za co??? ![]()
A kvůli tomu ses zaregistrovala na emimino. Tak to já jsem královna ze Sáby.
@Adelakiko píše:
@zrnko
Spíše se divím, že to ostatní nepohoršilo. Proč by se takhle ukazoval, já ho vidět nechtěla..
To bylo nejpíš tím, že ostatní nejsou na hlavu, neřeší pitomosti a starají se o sebe ![]()
@Havlova píše:
Opravdu 32? Ne 12? Rozkroková boule?
To mi připomíná výraz zadniční rýha z Tvoje tvář má známý hlas ![]()
@Annabela11 píše:
@Adelakiko Tak byl to klučina nebo muž?
V 18? Kmet.
@kavenka
Za to že si asi ani neuvědomil, že mu šlo vidět celé jeho přirození pod kraťasy
@karkarka píše: Že ty jsi ten chlápek s erekcí
Já myslím, že bez erekce. Jen po ní touží.
![]()
No tak měl upnuté sportovní oblečení, třeba byl zrovna běhat. Uviděl někde pěknou babu a postavil se mu, vždyť je to ještě mladý kluk. Ten kdyby věděl, jaký rozruch vyvolal ve třicítce, možná by koukal ![]()