Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Adelakiko píše:
@Alexandria Nixia
Myslela jsem, že takoví muži mají více rozumu a nebudou na sebe takto trapně upozorňovat..
trapná v celém příběhu, o kterém ses s námi musela podělit (a ne nemusela, není to zajímavý příběh), jsi pouze a jenom ty
To snad nee
Nevím, za co by se měl ten kluk stydět, zato ty, zakladatelko, ty seš k politováni, v hlavě úplně nasr. áno, to se nestydíš? ![]()
@prokr píše:
Být Tebou vstoupím do politiky a usiluji o prosazení zákona, který chlapům s erekcí neumožňuje vstup do DMka a nejlépe vůbec mezi lidi.
Jinak jsi vážně úplně normální?
Aby neprosadila, že je za erekci v DMku budou rovnou střílet
.
@Kelsey píše:
Ona byla do teď v klášteře. Nemohla jednookého hada dosud zaklet. V tom DM ku ji musel někdo pomalu křísit. Sodoma gomora 🙏.
@Kelsey píše:
Aby neprosadila, že je za erekci v DMku budou rovnou střílet.
to by nešlo to by bylo proti jejich mottu - zde jsem člověkem, zde ejakuluji!
@JanaK8 No to já potkala ženskou s kočárkem bílé tričko do pasu a úplně průhledné…nos nahoru…pak ji začal otravovat nějaký cikán
a dáma šla raději pryč jenže on šel za ní tak nevím jak to dopadlo ![]()
Ještě, že jsem žena, a tím pádem na mně není vzrušení vidět… Ještě by o tom mohla nějaká nána zakládat diskuze na epipi.
V tomto jsou muži v děsné nevýhodě.
@Ou píše:
to by nešlo to by bylo proti jejich mottu - zde jsem člověkem, zde ejakuluji!
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?
A?
@cecetka Šlo mi jen o to, že si ten klučina mohl vzít na sebe něco, co by mu tolik nezvýrazňovalo erekci… Ženy velké poprsí mohou jen velice těžko zahalit..
@Adelakiko píše:
@cecetka Šlo mi jen o to, že si ten klučina mohl vzít na sebe něco, co by mu tolik nezvýrazňovalo erekci… Ženy velké poprsí mohou jen velice těžko zahalit..
a tys to viděla prvně v životě, viď, že tě to tak rozhodilo ![]()
@Adelakiko píše:
A třeba se mu postavil z tebe, protože číst příbalový leták k tekutému mýdlu, to je vzrušující a sexy ![]()