Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Adelakiko píše:
@Lucy75 Jen jsem napsala svůj názor. Ten klučina ji měl daleko větší, respektive delší a do strany. Představ si, že to uvidí malé děti, to je taky úplně v pohodě?
Myslím si, že dítě se bude hroutit míň, než se hrotíš ty.
Dítě je tvor upřímný. Maximálně plácne něco hlasitě. Nebo si vůbec ničeho nevšimne.
@Lucy75 píše:
sím tě.. nová registrace..
se zas nějaký přírodou nevybavený bl-beček baví u pc
Snad máš pravdu. Měla bych vážně strach, že existuje ženská, co ve 32 letech používá výraz rozkroková boule a je pohoršená něčím normálním, co se rýsovalo mladému muži v cyklodresu.
@Hanka1 píše:
Jezis ja se u tehle diskuse nasmala…![]()
![]()
Já se taky směji. Čekala jsem nějaký obr trapas, který se stal zakladatelce.😂
@Hanka1 píše:
Jezis ja se u tehle diskuse nasmala…![]()
![]()
ale považ tu hrůzu hroznou - boule velmi na stranu!!!
takhle si v klidu čteš náročný návod na použití tekutého mýdla
a taková sodoma gomora kolem tebe! ![]()
@arinecka píše:
A ten trapas je kde?
No v tom, že ona mu tam čučela, nemrava jedna ![]()
@Lucy75 píše:
ale považ tu hrůzu hroznou - boule velmi na stranu!!!
takhle si v klidu čteš náročný návod na použití tekutého mýdlaa taková sodoma gomora kolem tebe!
Nechci si představit co by se stalo, kdyby si četla třeba sprchový gel.
@PetraJ píše:
Beztak je zakladatelka nějakej honibrk.
S erektilní disfunkcí. ![]()
@lilith1 píše:
Ja jsem v tomhle mimo, chlapum do rozkroku nekoukam.
Jednou jsem akorat zazila, ze nejaky strejc zjevne z horni dolni, byl v horku naostro a bezotysne se tam drbal a prima vyhled.. mel starodavne siroke trencle cemet jsem na nej fakt nechtela ale mrkla jsem nahodou ve stejnem uhlu..vubec jsem netusila ze chlapi chodi cunata naostro..
Pockej, když mel trencle, tak přece nebyl naostro ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Pockej, když mel trencle, tak přece nebyl naostro
Jo mas pravdu, uz je to dele, on mel prave jen ty trenky..
Hustý tys viděla poprvé v 32 letech koule a půjdu přes trenky na chlapovi. Buď ráda. Zážitek na celej zivit
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?
Pusť si na Netflixu „Another Life“ tam se dějou věci
nenapsat svůj věk, tipuji tě myšlením na úroveň I. stupně ZŠ ![]()