Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kelsey píše:
Výstřih nos. Ale zkus si pod něj nedat šprndu. To bude největší stoupání klacků v nových dějinách.
To budu mít prsa u kolen. A když popoběhnu, bude to o zuby. Vel. J v 50 letech už, bohužel, dost ovlivňuje gravitace.
@Havlova píše:
To budu mít prsa u kolen. A když popoběhnu, bude to o zuby. Vel. J v 50 letech už, bohužel, dost ovlivňuje gravitace.
Nech to přišít k ramenům a budou uši držet.
@Kelsey píše:
Nech to přišít k ramenům a budou uši držet.
Tak jo. Večer řeknu manželovi.
@Kelsey V životě bych nešla ven bez podprsenky, bradavky a poprsí by si žena měla nechat pro sebe a svou polovičku. To samé ten kluk svůj penis v erekci, který očividně chtěl ukázat.. ![]()
@Havlova píše:Řekni mu, že jsme dvě ✌️️. Klidně se k tobě preventivně přidám.
Tak jo. Večer řeknu manželovi.
@Adelakiko píše:
@Kelsey V životě bych nešla ven bez podprsenky, bradavky a poprsí by si žena měla nechat pro sebe a svou polovičku. To samé ten kluk svůj penis v erekci, který očividně chtěl ukázat..
Bože, bože, do čehos to duši dal
![]()
@Kelsey píše: Řekni mu, že jsme dvě ✌️️. Klidně se k tobě preventivně přidám.
Jó, a jemu se udělá „rozkroková boule“. A přiběhne Betty a uřízne mu ho. ![]()
Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:48
@Adelakiko píše:
@Kelsey V životě bych nešla ven bez podprsenky, bradavky a poprsí by si žena měla nechat pro sebe a svou polovičku. To samé ten kluk svůj penis v erekci, který očividně chtěl ukázat..
Uf, už jsem myslela, že bradavky patří jen dítěti.
@Bytsamsebou píše:
Uf, už jsem myslela, že bradavky patří jen dítěti.
Tomu ne, jen jí a manželovi.
A já znám paní (kamarádka švagrové v Anglii), která si opravdu v 50r. +- nechala udělat po dětech prsa. Ta zásadně chodí v bílém triku a bez šprndy. Nemusí ji mít, když to drží samo.
@Kelsey píše:
A já znám paní (kamarádka švagrové v Anglii), která si opravdu v 50r. +- nechala udělat po dětech prsa. Ta zásadně chodí v bílém triku a bez šprndy. Nemusí ji mít, když to drží samo.
Vždyť jo. Kdybych nebyla srab, udělám to taky. Ale já mám strach, aby to nebylo ještě horší.
@Adelakiko píše:
Bože, dej si mokrej hadr na hlavu a zklidni hormon. A až se uklidníš, založ puritánskou stranu mravnosti, zcela jistě tě zvolí její předsedkyní. MRAVNOST NADE VŠE
![]()
Jdu okouknout mýho krásnýho, svalnatýho a hooodně vyvinutýho Adonise, který venku v děsně upnutych boxerkách přerovnává dřevo. JEŠTĚ, ŽE NEJSEM PURITÁNKA ![]()
Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:53
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?
Myslím si o tom to, že jestli je ti 32, tak potěš koště. Projevuješ se jak uchichotaná puberťačka.
Taky nevím, proč vlastně uvádíš hned na začátku svůj věk.
A ty tvoje další příspěvky… Jen trollíš.
@Kelsey píše:
Většina silikonek nenosí podprdu, pokud teda nemají velikost 75 Ž a prsa až po paty.
@Betty MacDonald píše:
Bože, dej si mokrej hadr na hlavu a zklidni hormon. A až se uklidníš, založ puritánskou stranu mravnosti, zcela jistě tě zvolí její předsedkyní. MRAVNOST NADE VŠE![]()
![]()
Jdu okouknout mýho krásnýho, svalnatýho a hooodně vyvinutýho Adonise, který venku v děsně upnutych boxerkách přerovnává dřevo.JEŠTĚ, ŽE NEJSEM PURITÁNKA
Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:53
Ho chci ale taky vidět.