Trapas v DMku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41982
21.8.22 16:42
@Kelsey píše:
Výstřih nos. Ale zkus si pod něj nedat šprndu. To bude největší stoupání klacků v nových dějinách :mrgreen:.

To budu mít prsa u kolen. A když popoběhnu, bude to o zuby. Vel. J v 50 letech už, bohužel, dost ovlivňuje gravitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.8.22 16:43
@Havlova píše:
To budu mít prsa u kolen. A když popoběhnu, bude to o zuby. Vel. J v 50 letech už, bohužel, dost ovlivňuje gravitace.

Nech to přišít k ramenům a budou uši držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41982
21.8.22 16:44
@Kelsey píše:
Nech to přišít k ramenům a budou uši držet.

Tak jo. Večer řeknu manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.8.22 16:45

@Kelsey V životě bych nešla ven bez podprsenky, bradavky a poprsí by si žena měla nechat pro sebe a svou polovičku. To samé ten kluk svůj penis v erekci, který očividně chtěl ukázat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.8.22 16:46
@Havlova píše:
Tak jo. Večer řeknu manželovi.
Řekni mu, že jsme dvě ✌️️. Klidně se k tobě preventivně přidám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.8.22 16:46
@Adelakiko píše:
@Kelsey V životě bych nešla ven bez podprsenky, bradavky a poprsí by si žena měla nechat pro sebe a svou polovičku. To samé ten kluk svůj penis v erekci, který očividně chtěl ukázat.. :roll:

Bože, bože, do čehos to duši dal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41982
21.8.22 16:47
@Kelsey píše: Řekni mu, že jsme dvě ✌️️. Klidně se k tobě preventivně přidám.

Jó, a jemu se udělá „rozkroková boule“. A přiběhne Betty a uřízne mu ho. :pocitac:

Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10747
21.8.22 16:48
@Adelakiko píše:
@Kelsey V životě bych nešla ven bez podprsenky, bradavky a poprsí by si žena měla nechat pro sebe a svou polovičku. To samé ten kluk svůj penis v erekci, který očividně chtěl ukázat.. :roll:

Uf, už jsem myslela, že bradavky patří jen dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41982
21.8.22 16:49
@Bytsamsebou píše:
Uf, už jsem myslela, že bradavky patří jen dítěti.

Tomu ne, jen jí a manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.8.22 16:49

A já znám paní (kamarádka švagrové v Anglii), která si opravdu v 50r. +- nechala udělat po dětech prsa. Ta zásadně chodí v bílém triku a bez šprndy. Nemusí ji mít, když to drží samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41982
21.8.22 16:51
@Kelsey píše:
A já znám paní (kamarádka švagrové v Anglii), která si opravdu v 50r. +- nechala udělat po dětech prsa. Ta zásadně chodí v bílém triku a bez šprndy. Nemusí ji mít, když to drží samo.

Vždyť jo. Kdybych nebyla srab, udělám to taky. Ale já mám strach, aby to nebylo ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42366
21.8.22 16:51
@Adelakiko píše:

Bože, dej si mokrej hadr na hlavu a zklidni hormon. A až se uklidníš, založ puritánskou stranu mravnosti, zcela jistě tě zvolí její předsedkyní. MRAVNOST NADE VŠE :pankac: :pankac:

Jdu okouknout mýho krásnýho, svalnatýho a hooodně vyvinutýho Adonise, který venku v děsně upnutych boxerkách přerovnává dřevo. JEŠTĚ, ŽE NEJSEM PURITÁNKA ;)

Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
21.8.22 16:52
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj :oops:
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?

Myslím si o tom to, že jestli je ti 32, tak potěš koště. Projevuješ se jak uchichotaná puberťačka.

Taky nevím, proč vlastně uvádíš hned na začátku svůj věk.
A ty tvoje další příspěvky… Jen trollíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10747
21.8.22 16:53
@Kelsey píše:
A já znám paní (kamarádka švagrové v Anglii), která si opravdu v 50r. +- nechala udělat po dětech prsa. Ta zásadně chodí v bílém triku a bez šprndy. Nemusí ji mít, když to drží samo.

Většina silikonek nenosí podprdu, pokud teda nemají velikost 75 Ž a prsa až po paty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10747
21.8.22 16:54
@Betty MacDonald píše:
Bože, dej si mokrej hadr na hlavu a zklidni hormon. A až se uklidníš, založ puritánskou stranu mravnosti, zcela jistě tě zvolí její předsedkyní. MRAVNOST NADE VŠE :pankac: :pankac:

Jdu okouknout mýho krásnýho, svalnatýho a hooodně vyvinutýho Adonise, který venku v děsně upnutych boxerkách přerovnává dřevo.JEŠTĚ, ŽE NEJSEM PURITÁNKA ;)

Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:53

Ho chci ale taky vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí