Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?
Ja jsem v tomhle mimo, chlapum do rozkroku nekoukam.
Jednou jsem akorat zazila, ze nejaky strejc zjevne z horni dolni, byl v horku naostro a bezotysne se tam drbal a prima vyhled.. mel starodavne siroke trencle cemet jsem na nej fakt nechtela ale mrkla jsem nahodou ve stejnem uhlu..vubec jsem netusila ze chlapi chodi cunata naostro..
@Havlova píše:
Jó, a jemu se udělá „rozkroková boule“. A přiběhne Betty a uřízne mu ho.Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:48
Já nikomu nic uřezávat nebudu, mě to nepohoršuje ![]()
@Betty MacDonald píše:
Já nikomu nic uřezávat nebudu, mě to nepohoršuje
Uf. Už jsem se lekla.
@lilith1 píše:
Jednou jsem akorat zazila, ze nejaky strejc zjevne z horni dolni, byl v horku naostro a bezotysne se tam drbal a prima vyhled.. mel starodavne siroke trencle cemet jsem na nej fakt nechtela ale mrkla jsem nahodou ve stejnem uhlu..vubec jsem netusila ze chlapi chodi cunata naostro..
To ženský taky.
Jen se tam neškrabou a nemá jim co vylejzat.
@lilith1 píše:
Já se minule bavila s kamarádem, stáli jsme naproti sobě. Přiběhl k němu jeho syn a zavěsil se na nohavici od kraťas, kterou shrnul skoro až na zem. V tom na mě vykoukl kamarádův úd, protože byl naostro, načež jsem klidným hlasem řekla,, hmmm, slušný."…
@Bytsamsebou píše:
Ho chci ale taky vidět.
To víš, že jo
MOJE ![]()
BOULE a ještě k tomu Černoch.. Zakladatelko, považ tu hrůzu!!! ![]()
@Lucy75 Jen jsem napsala svůj názor. Ten klučina ji měl daleko větší, respektive delší a do strany. Představ si, že to uvidí malé děti, to je taky úplně v pohodě? ![]()
@Adelakiko píše:
@Lucy75 Jen jsem napsala svůj názor. Ten klučina ji měl daleko větší, respektive delší a do strany. Představ si, že to uvidí malé děti, to je taky úplně v pohodě?
Já jsem šla s malou dcerou kolem zahrádek, kde zrovna čůral muž, který byl dost obdarovaný. Dcera se smála a žádné trauma… Já ho, ach, nemůžu jen tak vymazat z hlavy.
@Adelakiko píše:
@Lucy75 Jen jsem napsala svůj názor. Ten klučina ji měl daleko větší, respektive delší a do strany. Představ si, že to uvidí malé děti, to je taky úplně v pohodě?
@Adelakiko píše:
Vážně 32?
@Betty MacDonald píše:
Vážně 32?
sím tě.. nová registrace..
se zas nějaký přírodou nevybavený bl-beček baví u pc ![]()
@Adelakiko píše:
Na to že jsi čučela na složení tekutýho mýdla, ses dívala nějak moc. Já pokud do něčeho čumím tak si nikoho nevšímám, i kdyby se mu tam houpal chobot. A nevěřím tomu že se budou děti dívat někomu záměrně do rozkroku.Dej si mokrej hadr na čelo, a neřeš kraviny, děláš jako kdyby běhal úchylák po parku a ukazoval ptáka ohniváka.