Trapas v DMku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12557
21.8.22 16:55
@Adelakiko píše:
Ahojte!
Je mi 32 a musím se tady s vámi podělit o dost zvláštní a poměrně trapný zážitek. Byla jsem v DMku nakoupit běžné potřeby do domácnosti, klasika. Čtu si přípalovou informaci u dávkovacího mýdla a najednou kolem mě prošel klučina, mohlo mu být tak 18-20 let. Na sobě měl úplné sportovní oblečení, což mi sice ve městě moc nedává smysl, ale dobrý… Bohužel jsem si všimla i jeho dost zřetelné rozkrokové boule, kterou mu ještě zvýraznily funkční kraťasy. Musím vám říct… styděla jsem se i za něj :oops:
Já být v jeho kůži a mít takové obdaření, rozhodně nechodím mezi lidi v takovém oblečení… co si o tom myslíte?

Ja jsem v tomhle mimo, chlapum do rozkroku nekoukam.
Jednou jsem akorat zazila, ze nejaky strejc zjevne z horni dolni, byl v horku naostro a bezotysne se tam drbal a prima vyhled.. mel starodavne siroke trencle cemet jsem na nej fakt nechtela ale mrkla jsem nahodou ve stejnem uhlu..vubec jsem netusila ze chlapi chodi cunata naostro..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42235
21.8.22 16:57
@Havlova píše:
Jó, a jemu se udělá „rozkroková boule“. A přiběhne Betty a uřízne mu ho. :pocitac:Příspěvek upraven 21.08.22 v 16:48

Já nikomu nic uřezávat nebudu, mě to nepohoršuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41791
21.8.22 16:58
@Betty MacDonald píše:
Já nikomu nic uřezávat nebudu, mě to nepohoršuje ;)

Uf. Už jsem se lekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41791
21.8.22 17:00
@lilith1 píše:
Jednou jsem akorat zazila, ze nejaky strejc zjevne z horni dolni, byl v horku naostro a bezotysne se tam drbal a prima vyhled.. mel starodavne siroke trencle cemet jsem na nej fakt nechtela ale mrkla jsem nahodou ve stejnem uhlu..vubec jsem netusila ze chlapi chodi cunata naostro..

To ženský taky. ;) Jen se tam neškrabou a nemá jim co vylejzat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10669
21.8.22 17:01
@lilith1 píše:

Já se minule bavila s kamarádem, stáli jsme naproti sobě. Přiběhl k němu jeho syn a zavěsil se na nohavici od kraťas, kterou shrnul skoro až na zem. V tom na mě vykoukl kamarádův úd, protože byl naostro, načež jsem klidným hlasem řekla,, hmmm, slušný."…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
21.8.22 17:02

No co, koukla bych se, když to vystavuje :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42235
21.8.22 17:04
@Bytsamsebou píše:
Ho chci ale taky vidět.

To víš, že jo :* MOJE :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
21.8.22 17:06

BOULE a ještě k tomu Černoch.. Zakladatelko, považ tu hrůzu!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.8.22 17:11

@Lucy75 Jen jsem napsala svůj názor. Ten klučina ji měl daleko větší, respektive delší a do strany. Představ si, že to uvidí malé děti, to je taky úplně v pohodě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10669
21.8.22 17:14
@Adelakiko píše:
@Lucy75 Jen jsem napsala svůj názor. Ten klučina ji měl daleko větší, respektive delší a do strany. Představ si, že to uvidí malé děti, to je taky úplně v pohodě? :roll:

Já jsem šla s malou dcerou kolem zahrádek, kde zrovna čůral muž, který byl dost obdarovaný. Dcera se smála a žádné trauma… Já ho, ach, nemůžu jen tak vymazat z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.8.22 17:18

Beztak je zakladatelka nějakej honibrk. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
21.8.22 17:22
@Adelakiko píše:
@Lucy75 Jen jsem napsala svůj názor. Ten klučina ji měl daleko větší, respektive delší a do strany. Představ si, že to uvidí malé děti, to je taky úplně v pohodě? :roll:
:lol: :mrgreen: do strany, jo :mrgreen: :mrgreen:
a máš 10 příspěvků na e-mimi
doufám, že se dobře bavíš svou vlastní stupiditou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42235
21.8.22 17:22
@Adelakiko píše:

Vážně 32?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
21.8.22 17:24
@Betty MacDonald píše:
Vážně 32?

sím tě.. nová registrace..
se zas nějaký přírodou nevybavený bl-beček baví u pc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.8.22 17:25
@Adelakiko píše:

Na to že jsi čučela na složení tekutýho mýdla, ses dívala nějak moc. Já pokud do něčeho čumím tak si nikoho nevšímám, i kdyby se mu tam houpal chobot. A nevěřím tomu že se budou děti dívat někomu záměrně do rozkroku.Dej si mokrej hadr na čelo, a neřeš kraviny, děláš jako kdyby běhal úchylák po parku a ukazoval ptáka ohniváka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí