Šoubyznys - drbíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21472
2.4.23 20:46
@Magical-eyes píše:
Nesvačilová je už mimo hru ne?
Pokud teda nebude chtít trumfnout Vignerovou - Kolečkovou svým těhotenstvím s Kolečkem…

Celou tu situaci uz muze zachranit jen jedine… kdyby se ukazalo, ze ma Kolecko brachu jednovajecne dvojce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18686
2.4.23 20:53
@Magical-eyes píše:
Nesvačilová je už mimo hru ne?
Pokud teda nebude chtít trumfnout Vignerovou - Kolečkovou svým těhotenstvím s Kolečkem…

Ta je s Kolečkem nejpozději v lete na dovolené :lol: on nevi na které židli sedět… nicméně holky zoufale, on je tak osklivej a nějak nechapu o co se tam perou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61115
3.4.23 11:00

Když se tu řeší to kolečko, zrovna na mě vyskocil tenhle článek https://www.super.cz/…se-citi.html
A píšou tam něco jako, že nikdy nevypadala lip, nebo ze ji to dlouho tak nesluselo nebo co.
Vám se to líčení líbí? :oops: ty tváře mi přijdou hrozný :oops: píše, že se líčila sama.. No ja bych taky vypadala jak marfusa, kdybych se sama nalicila, to uznávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11040
3.4.23 11:04

@a12 Líčení se mi nelíbí. Už když jsem ten článek četla, říkala jsem si, že povedené to moc není :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
4.4.23 12:50
@a12 píše:
Když se tu řeší to kolečko, zrovna na mě vyskocil tenhle článek https://www.super.cz/…se-citi.html
A píšou tam něco jako, že nikdy nevypadala lip, nebo ze ji to dlouho tak nesluselo nebo co.
Vám se to líčení líbí? :oops: ty tváře mi přijdou hrozný :oops: píše, že se líčila sama.. No ja bych taky vypadala jak marfusa, kdybych se sama nalicila, to uznávám :mrgreen:

No taky jsem to četla a nechápala, nevím, jestli je to jen tím nepovedeným líčením, ale připadá mi taková jakoby opuchlá nebo co… I mě napadlo, zda nebere nějaké léky, které by to mohly způsobit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18686
4.4.23 13:01
@Michelle_M píše:
No taky jsem to četla a nechápala, nevím, jestli je to jen tím nepovedeným líčením, ale připadá mi taková jakoby opuchlá nebo co… I mě napadlo, zda nebere nějaké léky, které by to mohly způsobit :nevim:

Myslíš tu opuchlost nebo ze po něm tak jdou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61115
4.4.23 13:20
@Michelle_M píše:
No taky jsem to četla a nechápala, nevím, jestli je to jen tím nepovedeným líčením, ale připadá mi taková jakoby opuchlá nebo co… I mě napadlo, zda nebere nějaké léky, které by to mohly způsobit :nevim:

On i ten účes, které ji ráno dělala kadeřnice ji moc nesedl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
4.4.23 19:34
@hospodki píše:
Myslíš tu opuchlost nebo ze po něm tak jdou? :lol:

No vlastně ano, to by dost vysvětlovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
4.4.23 22:48

Hele když se podívám na Kolečkovy fotky z doby, než začal randit s Vignerovou, tak to nebyl šeredný muž. Aneta si ho vykrmila a jemu to vůbec nesluší. Ale kdyby shodil tak 10 nebo i víc kilo, prokoukl by. Tím nehodnotím jeho prasácké chování, jen vzhled.

Mmch podle drbů je v tom možná Aneta, někde ji vyfotili se sestrou. A zatímco ségra měla před sebou dvojku bílého, Aneta jen matonku. A to by vysvětlilo i tu urychlenou svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21472
4.4.23 23:07

@Modesta dneska jsem cetla, ze si mel brat tu druhou. Vzpomnela jsem si na pisnicku „Marketka“.
On je vlastne chudak. Chtel by je obe, ale zle ceske zakony mu to zakazuji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
4.4.23 23:39
@Michelle_M píše:

tak jsem na to koukla, ano je tam trochu nějaký takový jako „otok“ v obličeji

ano, tohle dělávají antidepresiva, většinou na začátku braní, pak člověk docela i „odplaskne“, tedy většinou fakt „odplaskne“

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61115
5.4.23 07:59
@Modesta píše:
Hele když se podívám na Kolečkovy fotky z doby, než začal randit s Vignerovou, tak to nebyl šeredný muž. Aneta si ho vykrmila a jemu to vůbec nesluší. Ale kdyby shodil tak 10 nebo i víc kilo, prokoukl by. Tím nehodnotím jeho prasácké chování, jen vzhled.Mmch podle drbů je v tom možná Aneta, někde ji vyfotili se sestrou. A zatímco ségra měla před sebou dvojku bílého, Aneta jen matonku. A to by vysvětlilo i tu urychlenou svatbu.

Fešák to byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
5.4.23 09:04

Hele třeba tady je ale hratelnej :D Rok 2017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11040
5.4.23 09:29

@Michelle_M Mně se nelíbí ani tady :mrgreen: Tedy určitě vypadá líp než teď, ale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
5.4.23 09:32
@citlivaduse píše:
@Michelle_M Mně se nelíbí ani tady :mrgreen: Tedy určitě vypadá líp než teď, ale..

Chápu, mně by se z něj taky nerolovaly kalhotky ke kotníkům :D Ale pokud je pravda, co se o něm říká, že má při osobním kontaktu velké charisma a umí mluvit, tak si umím představit, že někde večer v baru, kdybychom se potkali a dali pár drinků, asi bych se štítivě neodtáhla, kdyby na mě šáhnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí