Nechtěné, vtipné přeřeknutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2075
8.9.22 09:11

Před tenisovým “zápasem” jsme se hecovali, tak jsem “soupeře” (kamarád) vykolejila tím, že hraju jak Nadael Rafal 8) (no byla jsem za pako). S tchyní jsme probíraly slepice - já těm našim říkám pipeny. No a zrovna před ní (katolička jak vyšitá) mi uletělo pičeny :roll:

Syn je Filip, občas mu říkám Filis. Byli jsme v herničce, on udělal jednu jeho typickou lumpárnu. Jdu za ním a říkám: “Hej, fakt jsi Filis” (teď si to představte foneticky)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
8.9.22 10:59
@HloupýFlop píše:
Před tenisovým “zápasem” jsme se hecovali, tak jsem “soupeře” (kamarád) vykolejila tím, že hraju jak Nadael Rafal 8) (no byla jsem za pako). S tchyní jsme probíraly slepice - já těm našim říkám pipeny. No a zrovna před ní (katolička jak vyšitá) mi uletělo pičeny :roll:Syn je Filip, občas mu říkám Filis. Byli jsme v herničce, on udělal jednu jeho typickou lumpárnu. Jdu za ním a říkám: “Hej, fakt jsi Filis” (teď si to představte foneticky)…

Anebo nedejboze syfilis :lol: :D :mavam: A Nadael Rafal nemá chybu :mrgreen: :mavam:

Příspěvek upraven 09.09.22 v 05:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
8.9.22 11:00

Šéfová tu zrovna vypráví jak psala kamarádce z nemocnice, kde ležela na kapačce: „ležím a mám kapavku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
8.9.22 17:29
@Tamtama píše:
Syn skemral, abych mu prodloužila telefon, že se chce dodivat na video. Já se nemohla rozhodnout, jestli říct „víc ani prd“ nebo „ani minutu navíc“ a vylezlo ze mě: „Dám ti 10 pinut, víc ani mrd.“ :lol:

Zatím top tady spolu se squirt game :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.9.22 17:47
@Jahudka82 píše:
Zatím top tady spolu se squirt game :lol:

Mně nepřijde, u dětí se to docela uchytilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
8.9.22 18:50
@Tamtama píše:
Mně nepřijde, u dětí se to docela uchytilo :zed:

No to si umím představit :D ty se chytí všeho;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
8.9.22 20:28
@Jahudka82 píše:
Tak teď se tu rehtam taky :lol: :mavam: :palec:

Kdybych si tam aspoň nepřikráčela jak největší slušňačka. Vdaná madam s dětma, mezi svobodnyma v mém věku. Tak už mě brali i tak dospěle. A já vybalím toto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
9.9.22 05:52
@HloupýFlop píše:
Kdybych si tam aspoň nepřikráčela jak největší slušňačka. Vdaná madam s dětma, mezi svobodnyma v mém věku. Tak už mě brali i tak dospěle. A já vybalím toto :zed:

Se nezdáš no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.9.22 18:05

Dnes jsem dceři rozepla plýnku a začala čůrat a já jí říkám: Ty ses vyplínila do čůrky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
23.10.22 23:24

Nové slovo mojí dcery ve smyslu ideální znělo „indiální“ - asi ideální pro indiány :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
23.10.22 23:54
@Jahudka82 píše:
Anebo nedejboze syfilis :lol: :D :mavam: A Nadael Rafal nemá chybu :mrgreen: :mavam:Příspěvek upraven 09.09.22 v 05:54

Taky se mi podařila přesmyčka, když se mě kdosi ptal na program v divadle a já řekla, že se hraje - píšu schválně foneticky - „džon do vany“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
24.10.22 00:00

Je to x let, možná už jsem to někam sem psala. Není to můj přeřek, patří manželově slovenské kolegyni, která se snažila s osazenstvem auta mluvit česky. Jednalo se pracovní cestu, kdy vezla postarší lékařské kapacity na nějakou návštěvu nebo kongres, bylo důležité dělat dobrou atmosferu a dojem profesionality. Zastavila na benzině a chtěla říct “čůrací pauza”. A řekla”čurá. ci pauza”. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.2.23 03:50

Ano povedlo. Situace kdysi na praxi ve továrně. Řekla jsem podej mi gabel na šití stroj. Ona na divně koukala a nechápala co to je.
Jiní nářečí… Havel znamená elektrický kabel do zásuvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.2.23 03:51
@Saranu píše:
Ano povedlo. Situace kdysi na praxi ve továrně. Řekla jsem podej mi gabel na šití stroj. Ona na divně koukala a nechápala co to je.
Jiní nářečí… Havel znamená elektrický kabel do zásuvky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky