Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Před tenisovým “zápasem” jsme se hecovali, tak jsem “soupeře” (kamarád) vykolejila tím, že hraju jak Nadael Rafal
(no byla jsem za pako). S tchyní jsme probíraly slepice - já těm našim říkám pipeny. No a zrovna před ní (katolička jak vyšitá) mi uletělo pičeny ![]()
Syn je Filip, občas mu říkám Filis. Byli jsme v herničce, on udělal jednu jeho typickou lumpárnu. Jdu za ním a říkám: “Hej, fakt jsi Filis” (teď si to představte foneticky)…
@HloupýFlop píše:
Před tenisovým “zápasem” jsme se hecovali, tak jsem “soupeře” (kamarád) vykolejila tím, že hraju jak Nadael Rafal(no byla jsem za pako). S tchyní jsme probíraly slepice - já těm našim říkám pipeny. No a zrovna před ní (katolička jak vyšitá) mi uletělo pičeny
Syn je Filip, občas mu říkám Filis. Byli jsme v herničce, on udělal jednu jeho typickou lumpárnu. Jdu za ním a říkám: “Hej, fakt jsi Filis” (teď si to představte foneticky)…
Anebo nedejboze syfilis
A Nadael Rafal nemá chybu
![]()
Příspěvek upraven 09.09.22 v 05:54
Šéfová tu zrovna vypráví jak psala kamarádce z nemocnice, kde ležela na kapačce: „ležím a mám kapavku“
@Tamtama píše:
Syn skemral, abych mu prodloužila telefon, že se chce dodivat na video. Já se nemohla rozhodnout, jestli říct „víc ani prd“ nebo „ani minutu navíc“ a vylezlo ze mě: „Dám ti 10 pinut, víc ani mrd.“
Zatím top tady spolu se squirt game ![]()
@Jahudka82 píše:
Zatím top tady spolu se squirt game
Mně nepřijde, u dětí se to docela uchytilo ![]()
@Tamtama píše:
Mně nepřijde, u dětí se to docela uchytilo
No to si umím představit
ty se chytí všeho;)
@Jahudka82 píše:
Tak teď se tu rehtam taky![]()
![]()
Kdybych si tam aspoň nepřikráčela jak největší slušňačka. Vdaná madam s dětma, mezi svobodnyma v mém věku. Tak už mě brali i tak dospěle. A já vybalím toto ![]()
@HloupýFlop píše:
Kdybych si tam aspoň nepřikráčela jak největší slušňačka. Vdaná madam s dětma, mezi svobodnyma v mém věku. Tak už mě brali i tak dospěle. A já vybalím toto
Se nezdáš no ![]()
Dnes jsem dceři rozepla plýnku a začala čůrat a já jí říkám: Ty ses vyplínila do čůrky? ![]()
Nové slovo mojí dcery ve smyslu ideální znělo „indiální“ - asi ideální pro indiány ![]()
@Jahudka82 píše:
Anebo nedejboze syfilis![]()
![]()
A Nadael Rafal nemá chybu
![]()
Příspěvek upraven 09.09.22 v 05:54
Taky se mi podařila přesmyčka, když se mě kdosi ptal na program v divadle a já řekla, že se hraje - píšu schválně foneticky - „džon do vany“.
Je to x let, možná už jsem to někam sem psala. Není to můj přeřek, patří manželově slovenské kolegyni, která se snažila s osazenstvem auta mluvit česky. Jednalo se pracovní cestu, kdy vezla postarší lékařské kapacity na nějakou návštěvu nebo kongres, bylo důležité dělat dobrou atmosferu a dojem profesionality. Zastavila na benzině a chtěla říct “čůrací pauza”. A řekla”čurá. ci pauza”. ![]()
Ano povedlo. Situace kdysi na praxi ve továrně. Řekla jsem podej mi gabel na šití stroj. Ona na divně koukala a nechápala co to je.
Jiní nářečí… Havel znamená elektrický kabel do zásuvky
@Saranu píše:
Ano povedlo. Situace kdysi na praxi ve továrně. Řekla jsem podej mi gabel na šití stroj. Ona na divně koukala a nechápala co to je.
Jiní nářečí… Havel znamená elektrický kabel do zásuvky