Nechtěné, vtipné přeřeknutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17062
7.9.22 20:24

Syn asi ve 3-4 chtěl říct buď chce se mi čůrat nebo potřebuju čůrat a vyšlo z toho Potřebuje se mi čůrat :lol: Používáme to doma dodnes;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.9.22 20:25

Jo stává se mi poměrně často, že můj mozek myslí rychleji než pusa mluví a většinou volám na syna místo třeba „pocem Toníku“, poníku :mrgreen: nebo v pondělí sem ho vedla do školy a místo abych mu řekla, neplakej a hezky papej, sem mu řekla, nepapej a hezky plakej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.9.22 20:25

Já se při prohlídce domu optala jestli za téma dveřma mají špízy, místo spíži. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17062
7.9.22 20:26

A dcera: Had se sklubil do klubíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
7.9.22 20:27
@Jahudka82 píše:
Syn asi ve 3-4 chtěl říct buď chce se mi čůrat nebo potřebuju čůrat a vyšlo z toho Potřebuje se mi čůrat :lol: Používáme to doma dodnes;)

Jsem asi divná, ale já tuhle frázi používám běžně a nikdy se nikdo nad tím nepozastavil :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17062
7.9.22 20:33
@Markéta188 píše:
Jsem asi divná, ale já tuhle frázi používám běžně a nikdy se nikdo nad tím nepozastavil :nevim: :mrgreen:

Hihi vítej do klubu;) moje tchýně mě zas ničí výroky typu „nebude se to tam vejít“ (místo nevejde) ale jí to taky přijde normální :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
7.9.22 20:42

Chlap a tchán používají „měl tam stát auto“. Psychicky to nezvládám moc dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
7.9.22 20:48

@Markéta188 Joo taky se do telefonu často představují pracovištěm..teď teda ne když jsem v práci 2 roky nebyla ale dřív hodně často…hlavně neznámým číslům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.9.22 20:49

No, s kamarády jsme se viděli po dlouhé době a přišla řeč na seriály, tak jsem se přidala, že teď s mužem sledujeme Squirt game…..než mi došlo, čemu se tak smějí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17062
7.9.22 20:49

Manželovi (tehdy ještě přítel) se kdysi povedl spíš nechtěný dvojsmysl než preřek, už jsem to psala do nějaké rubriky hlášek našich mużů tady - měli jsme jet na výlet se psem, ten už u dveří s oblíbenou hračkou v tlamě - gumovou piskaci slepicí, já se ještě oblikala a chlap mu říká: „Tak jdeme, a ta slepice zůstane doma“ ;) no vzápětí mu to došlo a omlouval se, že tak to opravdu nemyslel :mrgreen: čímž to ještě vylepšil :lol: 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17062
7.9.22 20:51
@HloupýFlop píše:
No, s kamarády jsme se viděli po dlouhé době a přišla řeč na seriály, tak jsem se přidala, že teď s mužem sledujeme Squirt game…..než mi došlo, čemu se tak smějí :roll:

Tak teď se tu rehtam taky :lol: :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.9.22 20:53

Psala jsem si s chlapem Britem na seznamce a napsala jsem mu, ze moje anglictina je nekdy fanny :mrgreen: samozrejme, ze jsem mela na mysli funny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
7.9.22 21:01

Ještě si vzpomínám. Je to už hodně dlouho. Jako děti jsme šly s kamarádkou domu. Po ulici běžel pes a že mě JE, HELE ŠTĚK.
Doma máme místo kočky kočatou. uz ji to zůstalo( polštář).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.9.22 21:07
@Ignácie píše:
Chlap a tchán používají „měl tam stát auto“. Psychicky to nezvládám moc dobře :mrgreen:

Boha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
7.9.22 21:31

Jednou jsem chtěla chlapovi polichotit a řekla jsem mu, že je můj „drakoham“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí