Nestihli jsme styk po IUI

Anonymní
3.6.16 09:15

Nestihli jsme styk po IUI

Ahoj holky, byli jsme ve středu v CARU, folik 18mm už byl naprasklý, byl mi píchnutý Pregnyl, ve 12,30h provedeno IUI, bohužel jsme nestihli styk ten den ani den poté a dnes je myslím už pozdě. Je to hodně špatně, že jsme neměli styk? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13777
3.6.16 09:19

Vzdyt jste snad byli na IUI ne? Tak styk neni tak uplne potreba, spermie by mely byt tam, kde mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 09:30

To ano, ale říkali, že je dobré to ještě pojistit, tak teď nevím…Bohužel byli jsme oba v práci a míjeli jsme se. Jen jsem chtěla vědět, jestli to vadí tak moc, že styk potom už nebyl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2611
3.6.16 09:32

My jsme po třetím a zároveň posledním IUI také sex neměli a máme z něj dceru :-)
Držím palce, ať se zadaři ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
3.6.16 09:34

Podle mého byste si stykem akorát zvýšili šanci na otěhotnění, ale IUI může stačit. Je potřeba jen jedna spermie, která vajíčko oplodní. I když byste styk měli, nemuselo by se povést. Stále je to o určité šanci otěhotnět, zaručené to není nikdy. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 09:35

Tak děkuji, to je dobrý zpráva. Myslím, že IUI bylo načasováno super, když jsem tam jela s tím, že folikul byl už naprasklý, jen mi píchli Pregnyl a za dvě hodiny bylo IUI.

• Citovat
  • Upravit
3074
3.6.16 09:37

Hlavně být v klidu a zbytečně se nestresovat, to je taky důležité ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.6.16 09:55

Tak pokud uz byl napraskly tak styk po uz by byl asi stejne zbytecny..myslim, ze v tomto pripade iui staci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69109
3.6.16 10:06

Tak při IUI jde o to, dostat tam ty spermie - stykem se rozhodně nic nezkazí, ale kdyby sám o sobě stačil, není třeba IUI. Ten styk tam akorát dodá ještě další spermie, ale pokud už tam jsou z IUI, tak víc spermií neznamená vyšší šanci na otěhotnění. Nijak bych nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí