Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych nejela, měla teploty, píšeš, že He komplet osypana. Bude hodně oslabena a lapne ještě něco. Je to blbý, ale já bych Zůstala Doma.
Dcera se před lety osypala o Vánocich a lékařka řekla, že do školky bez problémů od nového roku může. Syna jsem doma měla cca 10 dní. A perlička: V lednu jsme byli v Čestlicích v akvaparku a jedna holčička už z dálky vypadala něčím namazaná. Když jsem přišla blíž, viděla jsem že je natřená tekutým pudrem a celý hrudník byl plný neštovic
Seděla na okraji jednoho z bazénků pro mimina.
Já bych nikam nejela. Dcerka nebyla ani po deseti dnech fit a neštovice jsou darda na imunitní systém. Dítě má mít rekonvalescenci a klid. Riskuješ, že chytne něco dalšího.
Děkuju za názor, taky se přikláním k domácímu klidu. Měla bych z toho akorát nervy, že ještě něco lapne…
@NovápaníA píše:
Dcera se před lety osypala o Vánocich a lékařka řekla, že do školky bez problémů od nového roku může. Syna jsem doma měla cca 10 dní. A perlička: V lednu jsme byli v Čestlicích v akvaparku a jedna holčička už z dálky vypadala něčím namazaná. Když jsem přišla blíž, viděla jsem že je natřená tekutým pudrem a celý hrudník byl plný neštovic![]()
Seděla na okraji jednoho z bazénků pro mimina.
Lidi jsou fakt magoři. ![]()
@NovápaníA no tak to bych pani neco rekla a ne zrovna pekneho
to je neuveritelne, co jsou nekteri rodice schopni udelat
zakladatelko tez bych nikam nejela, bude oslabena, mela by byt v klidu, coz detem moc nevysvetlis.. jestli mate dovcu pojistenou, tak zkuste poresit storno ![]()
Rozhodla bych se těsně před odjezdem. Kluk když měl neštovice, tak měl taky teploty, komplet obsypaný. V den kdy mu zaschl poslední puchýř, odjel na lyžák.
@Janli píše:
Já bych nikam nejela. Dcerka nebyla ani po deseti dnech fit a neštovice jsou darda na imunitní systém. Dítě má mít rekonvalescenci a klid. Riskuješ, že chytne něco dalšího.
Manžel má kolegu a ti aby nepřišli o dovolenou, odjeli s dítětem po píchání ucha, k moři. To taky často bývá s komplikacemi.
@Tazvesnice @Zabatko - často jsou tam cizinci tak ani nevím jestli bych se s rodiči domluvila. V tu chvíli kolem byly navíc jen děti. Hlavně, že plavčík řeší jaké máte na sobě plavky ![]()