Neštovice a Rakousko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3682
17.6.19 11:38

Já bych nejela, měla teploty, píšeš, že He komplet osypana. Bude hodně oslabena a lapne ještě něco. Je to blbý, ale já bych Zůstala Doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
17.6.19 11:42

Dcera se před lety osypala o Vánocich a lékařka řekla, že do školky bez problémů od nového roku může. Syna jsem doma měla cca 10 dní. A perlička: V lednu jsme byli v Čestlicích v akvaparku a jedna holčička už z dálky vypadala něčím namazaná. Když jsem přišla blíž, viděla jsem že je natřená tekutým pudrem a celý hrudník byl plný neštovic 8o 8o Seděla na okraji jednoho z bazénků pro mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.6.19 11:49

Já bych nikam nejela. Dcerka nebyla ani po deseti dnech fit a neštovice jsou darda na imunitní systém. Dítě má mít rekonvalescenci a klid. Riskuješ, že chytne něco dalšího.

• Citovat
  • Upravit
2
17.6.19 11:55

Děkuju za názor, taky se přikláním k domácímu klidu. Měla bych z toho akorát nervy, že ještě něco lapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
17.6.19 11:58
@NovápaníA píše:
Dcera se před lety osypala o Vánocich a lékařka řekla, že do školky bez problémů od nového roku může. Syna jsem doma měla cca 10 dní. A perlička: V lednu jsme byli v Čestlicích v akvaparku a jedna holčička už z dálky vypadala něčím namazaná. Když jsem přišla blíž, viděla jsem že je natřená tekutým pudrem a celý hrudník byl plný neštovic 8o 8o Seděla na okraji jednoho z bazénků pro mimina.

Lidi jsou fakt magoři. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
17.6.19 12:00

@NovápaníA no tak to bych pani neco rekla a ne zrovna pekneho 8o to je neuveritelne, co jsou nekteri rodice schopni udelat :zed: zakladatelko tez bych nikam nejela, bude oslabena, mela by byt v klidu, coz detem moc nevysvetlis.. jestli mate dovcu pojistenou, tak zkuste poresit storno ;)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
17.6.19 12:21

Rozhodla bych se těsně před odjezdem. Kluk když měl neštovice, tak měl taky teploty, komplet obsypaný. V den kdy mu zaschl poslední puchýř, odjel na lyžák.

• Citovat
  • Upravit
700
17.6.19 14:10
@Janli píše:
Já bych nikam nejela. Dcerka nebyla ani po deseti dnech fit a neštovice jsou darda na imunitní systém. Dítě má mít rekonvalescenci a klid. Riskuješ, že chytne něco dalšího.

Manžel má kolegu a ti aby nepřišli o dovolenou, odjeli s dítětem po píchání ucha, k moři. To taky často bývá s komplikacemi.
@Tazvesnice @Zabatko - často jsou tam cizinci tak ani nevím jestli bych se s rodiči domluvila. V tu chvíli kolem byly navíc jen děti. Hlavně, že plavčík řeší jaké máte na sobě plavky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí