Neštovice a teplota

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
12.3.24 13:29

Neštovice a teplota

Vím, je toho tady hodně, ale.. Syn 2,5roku..chytil od dcery neštovice, ta měla slabý průběh, ale syn.. V neděli se začal osypavat.. Den předem měl teplotu.. Má pěkně vodove bolacky a ne málo.. Má je snad všude, už mu to leze i kolem očí.. Na puse, na jazyku, teď už i mezi prsty u nohou a na chodidlech.. Dnes je to den na… Od tří vzhuru, přes den toho moc nenapsal a když usnul, tak na chvíli a s brekem se budil, dávám čípky paralel, ale co dál? Nurofen se nedoporučuje a co viburcol? Dávám 3× denně fenistil kapky a když mi to dovolí i s brekem mažu ty vodnate puchyrky s pudrem, ptz jsou to opravdu dost velké.. Obličej, krk, záda a hruď vedle sebe puchyrek, nenechá mi nic udělat.. Ale jde mi hlavně o to, jak mu pomoct.. Jidlu dává hodně malinko, pití se snažím nabízet co chvíli.. Ale jak s těmi léky na teplotu? Paralen přeci nemůžu dávat co tři, čtyři hodiny.. Děkuji všem za rady a typy ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14684
12.3.24 14:19

A kolik ma tu teplotu? Spis bych resila, jestli mu nedeje ulevit od bolesti tech puchyrku. Teplotu prece neni potreba srazet porad. Nebo ma nejake potize? Febrilni krece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
12.3.24 14:37

Kolik má horečky? Paralen můžeš stridatt s nurofenem po 3-4 hodinách, ale jestli nemá přes 38,5, tak bych nesrazela. Jinak se to musí vydržet no, dcera je chytla od starších v 8 měsících, taky to měla všude, strašný. Horečky vysoké neměla, nejhorší sme pomazali tekutym pudrem, aby se to rychleji vysusilo, dali fenistil a musela to přežít no. U nad teda byla výhoda, ze se kojila, tím odpadlo zklidňování, uspavani a nuceni do jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
12.3.24 16:14

Teploty 39,3..38,5..nic moc nejí, apson nějaká sušenka 😖. Občas začne plakát a kroutí se.. Ale že by se drbal, to ne.. Chci mu mazat puchýře tým pudrrm i když mi to bylo vymluveno, tak stejně mažu.. Tak začne plakat a říká, že to bolí.. Dávám fenistil kapky.. Ani moc nespí když usne, tak se budí s pláčem.. Dpufsm, že zítra už na tom bude lépe, potřebuji jewte s dcerou na konotelu k lekarce a aby mi třeba řekla zda můžu ten hypermangan používat.. I když vidím, jak ho dávám do vany.. Takhle nic nechce 🫣.. Nurofen by se při nestovicich podávat neměl.. 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí