Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminky, chtěla bych se s vámi poradit synovi se udělali pupínky a nejsem si jista jestli to jsou neštovice byla jsem sním u doktorky a ta si taky není jista, tak bych se chtěla s vámi poradit. Jinak všem děkuji za odpovědi a rady.
Ty jsi byla u dr? Doufám, že jsi to předem hlásila. Hele, jednoduché. Prostě počkej, buď se objeví další, tyhle se zvětší, nebo to má jinou příčinu
když jsem objevila první, druhý den už měly oba mnohem víc pupínku a ty první dost velké, takže to šlo dobře poznat. Aktuálně má mladší po vysevu a to si prostě fakt nespleteš. Starší měl pupínku asi 50,mladsi jich má asi 500
@martina.se jojo hlásila protože byl v kontaktu s nakaženým neštovic tak jsem to hlásila. Právě to má třetí den a zatím žádný navíc nemá ma kašel rýmu ale teploty nemá začlo se mu dělat ve vlasech pak pod víčkem a málo pupínků po obličeji a po těle ale jsou malinkaté tak jestli to není něco jiného pokud ano tak co by to mohlo bejt
@Nikol1000 moje děcka měly ve vlasech nejvíc. Jako takhle xza měsíc na krev a uvidíš dle protilátek