Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nestovice jsou vylozene nalite vodou, jako male puchyrky nebo malicke opary. Podle fotky by to klidne byt mohly, ale nevidim dobre, zda jsou ty pupinky jen vystouple (jako os komara) nebo je v nich ta voda. Jestli tam voda neni, tak to nestovice nejsou, ale pockala bych na definitivni rozhodnuti jeste do zitra, u nas byl ten rozjezd take pomalejsi a prvni dva dny jsem si nebyla jista.
Jsou jen vystouplé a voda tam není.A neškrábe se nic a teplotu nemá a 3 pupínky jsou do červena a ty ostatní světlé jako kůže.
Holky dnešní fotky pupínků sice na fotce vypadají zaníceně,ale ve skutečnosti nejsou asi ten blesk a umělý světlo.Jinak průhledný nejsou a ani bílou čepičku a žádný od včera nepřibyl.
To fakt tezko rict. Ja myslim, ze kdyz se z toho do zitra nic nevyklube tak nestovice to uz urcite nebudou. Zacala bych patrat po alergii nebo blese
. S tema vyrazkama to holt neni jednoduche…
Blecha?Kde by se tady vzala,ale kdyby tady byla tak by měl další kousnutí ne?
Ja do tehle diskuze koukam spis kvuli tem nestovicim. Syn je ma ted za sebou, tak jsem si rikala, ze bych je mohla poznat. Tu blechu jsem placla spis ze srandy, ale trochu mi to blesi kousnuti pripomina. Ale nejsem zadny odbornik, muze (a nejspis i je) to byt cokoliv jineho.
A nepsala jsi nahodou, ze u vas byl nekdo se psem? Abych se v te srande nakonec netrefila ![]()
No,ale to nebyla v bytě jen na chodbě před bytem a malej se pejska ani nedotknul.Že by si zrovna vybrala jeho,ale to by měl přece ještě další kousance nebo my s manželem.
teredes píše:
Ja do tehle diskuze koukam spis kvuli tem nestovicim. Syn je ma ted za sebou, tak jsem si rikala, ze bych je mohla poznat. Tu blechu jsem placla spis ze srandy, ale trochu mi to blesi kousnuti pripomina. Ale nejsem zadny odbornik, muze (a nejspis i je) to byt cokoliv jineho.
A nepsala jsi nahodou, ze u vas byl nekdo se psem? Abych se v te srande nakonec netrefila
Tak vidíš
Jsi druhá, která si tipla bleší kousnutí, já to poznala hned
Moje malá byla od blešek pokousaná už nespočetněkrát a ty pupínky právě vypadaly nachlup stejně. Už jsem psala výše, jak blešky rády cestuji, jak se blíží mrazíky ![]()
Sexyfraga: Tak jak je dnes? Pupínky zmizly? U mudr jste nakonec nebyli, že? Jsme zvědavá, jak to nakonec dopadlo
![]()
Pupínky má pořád stejný počet zatím nezmizli ani nepřibili u dr. jsem nebyla,kdyby to byli neštovice tak by se opupínkoval mnohem víc a žádný jiný pupínek nemá teploty taky ne.A vodový ani bílá čepička tam taky není.
Mamky je to pupínek neštovice? Přišli jsme do kontaktu tak je jakože čekáme, a teď malého pořád kontroluji
![]()
Mohu se zeptat, co to nakonec bylo? Máme zcela to samé. Děkuji
Také bych ráda věděla zda šlo o neštovice syn má teď něco podobného od včerejška se objevovali pupínky večer jich měl 9 a tak to zůstalo do teď.. jsou malé některé výraznější některé skoro nejdou vidět.. před 2 týdny byl v přímém kontaktu s chlapečkem který měl neštovice týden a jeho maminka tvrdila že už jsou všechny zaschlé a není infekční tak nevím ![]()