Neštovice u batolete

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
690
7.3.20 20:57

Nestovice u batolete

Ahoj, jdu pro rady. 13mes dcera ma neštovice, ma/mel nekdo taky? Jaky jste meli prubeh, nejaka doporučení rady?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
467
7.3.20 21:01

Kupte Tanno Hermal. Lepší než pudr, tolik nešpinil. Hezky hojil. Dcera byla starší, ale měla jich moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.3.20 21:08

Dcera měla v 15.měsících průběh „horší“ než 4-letá.
Teploty a vřídky všude, v pleně jsem myslela, že bude problém, ale pomohl obyč pudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1333
7.3.20 21:08

U nás ve 13 měsících vse proběhlo hladce. Měla jich mraky, mazala jsem klasika tekutý pudr. Malá byla asi týden dost protivná, asi jako u nachlazení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.3.20 21:09

Dcera měla teda ve vyšším věku, pár pupínků bez jiných příznaků. Mazala jsem Bodyfresh gelem a pak na hojení Měsíčkovým krémem a úplně bez následných jizviček apod :)

• Citovat
  • Upravit
572
7.3.20 21:09

Souhlas s @misha alex, taky jsme používali Tanno Hermal, malé byly dva roky, bylo to šílené, celá slita, horečky, nestovice úplně všude, vyzkouseno x produktů, ale Tanno vyhrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
7.3.20 21:18

Moje tenkrat rocni mela zaroven s 3,5letou. Taky horsi prubeh, nez ta starsi, zvlast v plenkove casti. Potirala jsem teatree olejickem. Na cele ji po jednom velkem zustala mala jizvicka, jinak nikde nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
7.3.20 21:23

S vekem neporadim, sle 5ti lete ditko ma ted a druhe (2roky) to nejspis ceka. Moooc nam pomohla homeopatika od svedeni (ma posete cele telo, ve vlasech ma jeden vedle druheho). Jmenuji se rhus toxicodendron 15 a ted jsme zacali pouzivat jeste na prevenci jizev Antimonium.Dr rikala, at nicim nemazeme, aby to dychalo. Zatim se tim ridim, snad nebudu litovat…Kazdopadne pupinky jsou hezky suche a neskrabe si je. Preji hodne sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.3.20 18:08

Moooc vsem dekuju

Dneska jsem koupila Tanno Hermal a po prvnim namazání je mala spokojena. :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak snad to vydrží a brzy odezni
Po kazdem probuzeni mi prislo, ze jich ma vic a vic a dneska to uz vypada, ze se zastavili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.3.20 20:28

@Verunka783 ony neštovice jdou od hlavy k nohám, pokud se už vyklubaly i na nohách, vyselo se vše a teď už jen zabránit škrábání strupů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.3.20 21:00

@bublinek jj uz to ma az mezi prsty u nohou a v hlave, na obličeji a krku zacina mít stroupky. Tak uz snad bude konec. Na to jak to musi svedit se moc nedrbe, ale hlavne vecer a v noci miva zachaty breku. Davam i Fenistil kapky tak snad taky zabiraji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí