Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, jdu pro rady. 13mes dcera ma neštovice, ma/mel nekdo taky? Jaky jste meli prubeh, nejaka doporučení rady?
Dekuji
Kupte Tanno Hermal. Lepší než pudr, tolik nešpinil. Hezky hojil. Dcera byla starší, ale měla jich moc.
Dcera měla v 15.měsících průběh „horší“ než 4-letá.
Teploty a vřídky všude, v pleně jsem myslela, že bude problém, ale pomohl obyč pudr
U nás ve 13 měsících vse proběhlo hladce. Měla jich mraky, mazala jsem klasika tekutý pudr. Malá byla asi týden dost protivná, asi jako u nachlazení ![]()
Dcera měla teda ve vyšším věku, pár pupínků bez jiných příznaků. Mazala jsem Bodyfresh gelem a pak na hojení Měsíčkovým krémem a úplně bez následných jizviček apod ![]()
Souhlas s @misha alex, taky jsme používali Tanno Hermal, malé byly dva roky, bylo to šílené, celá slita, horečky, nestovice úplně všude, vyzkouseno x produktů, ale Tanno vyhrál.
Moje tenkrat rocni mela zaroven s 3,5letou. Taky horsi prubeh, nez ta starsi, zvlast v plenkove casti. Potirala jsem teatree olejickem. Na cele ji po jednom velkem zustala mala jizvicka, jinak nikde nic…
S vekem neporadim, sle 5ti lete ditko ma ted a druhe (2roky) to nejspis ceka. Moooc nam pomohla homeopatika od svedeni (ma posete cele telo, ve vlasech ma jeden vedle druheho). Jmenuji se rhus toxicodendron 15 a ted jsme zacali pouzivat jeste na prevenci jizev Antimonium.Dr rikala, at nicim nemazeme, aby to dychalo. Zatim se tim ridim, snad nebudu litovat…Kazdopadne pupinky jsou hezky suche a neskrabe si je. Preji hodne sil
Dneska jsem koupila Tanno Hermal a po prvnim namazání je mala spokojena.
tak snad to vydrží a brzy odezni
Po kazdem probuzeni mi prislo, ze jich ma vic a vic a dneska to uz vypada, ze se zastavili
@Verunka783 ony neštovice jdou od hlavy k nohám, pokud se už vyklubaly i na nohách, vyselo se vše a teď už jen zabránit škrábání strupů
@bublinek jj uz to ma az mezi prsty u nohou a v hlave, na obličeji a krku zacina mít stroupky. Tak uz snad bude konec. Na to jak to musi svedit se moc nedrbe, ale hlavne vecer a v noci miva zachaty breku. Davam i Fenistil kapky tak snad taky zabiraji