Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky jeste jsem nikdy nemela nestovice, vecer jsem objevila 3 puchyrky, dnes rano jeste jeden. Jen se divim, ze jich zaatim neni vice, za jak dlouho se clovek muze osypat. A jsou to podle fotky vubec nestovice? Diky
No to by mohly být. Já je měla letos, je mi 36 a docela jsem si to užila
Dej si před spaním velkého panáka tvrdého alkoholu a jestli to jsou neštovice, do rána je máš venku.
@pepřenka
Fakt?
Teda o tomhle jsem ještě neslyšela. Zajímavá teorie.. ale na dětech nepraktikovatelná ![]()
No toho panaka si dam asi ted, jen je divne, ze jich nemam vice, objevila jsem 3 vcera vecer a dnes jen o dve vice ![]()
@piggsi píše:
No toho panaka si dam asi ted, jen je divne, ze jich nemam vice, objevila jsem 3 vcera vecer a dnes jen o dve vice
A prisla jsi s nema do staku??
Svedi to??
me to prijde jak stipance
No ve skolce ted radi, takze to tam muze klidne byt, jinak nesvedi, svedi me pokozka jinde
@piggsi píše:
No ve skolce ted radi, takze to tam muze klidne byt, jinak nesvedi, svedi me pokozka jinde
Tak to si dovolim tvrdit ze nestovice nejspis budou.
Já teda panáka tvrdýho neznam, ale mě v 16 bylo doporučeno dát si trochu vlažnýho piva a osypu se dorána a osypala!=) Dává se to prej i dětem, ne celou flašku jen pár loků a musí být vlažný! ![]()
Jinak rychle k doktorce, v dospělosti to neni nic dobrýho, mě doktorka preventivně dala prášky na zánět mozkových blan, prospala jsem krásně tři týdny a o neštovicích sem ani nevěděla ![]()
Ja si myslim ze jestli to pekelne nesvedi ze to nestovice nejsou…
No nekdo treba psal, ze se objevily jen par pupinku a horecka az za 3-4 dni a ani je to moc nesvedilo.
Tak aby se v tom cert vyznal. ![]()
Já teda měla nejdřív šílenou únavu asi 2 dny a vyskočila mi horečka a pak asi 3 pupínky, které ani nesvědily. Na noc jsem si dala velkého panáka likéru (nic tvrdšího jsem doma neměla) a do rána jsem byla samý pupen. A to jsem nikoho s neštovicema v okolí ani nepotkala ![]()
@piggsi píše:
No toho panaka si dam asi ted, jen je divne, ze jich nemam vice, objevila jsem 3 vcera vecer a dnes jen o dve vice
Mě mamka říkala, že se to má dát před spaním. Tak nevím jestli je jedno kdy se to vypije. S pivem jsem to neslyšela, ale ono jde hlavně o ten alkohol, ten prý ty neštovice spustí, tak je asi jedno v jé je formě ![]()
No tak jsem byla u doktorky. Nestovice to jsou
Vecer si dam toho panaka, at to mam rychle za sebou, dnes neco doma podelam, nez lehnu uplne.
CHJOOO, kdyz se sere, tak se sere, jsem zvedava jaky to bude mit prubeh.