Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@piggsi
Tak držím palce ať to máš rychle za sebou a moc tě to nepotrápí. Mě teda svědila kůže tak, že mě až bolela a bolelo mě i když jsem se chtěla opřít, ale pomáhal mi na to DITHIADEN.
Drž se ![]()
Hooolkyy, ja uz jsem fakt nestastna. Ty nestovice jsou pekne hnusne, velke nalite necim hnusnym a nezasychaj, 4 dny horecky, nejzvlastnejsi je, ze me nesvedi, ale boli tam, kde prave sedim nebo lezim. Pry to muze trvat az tri tydny, nez uplne zaschnou. Ja fakt uz nemuzu, musim do prace. ![]()
ma to taklhe vubec vypadat? tohle je malej, mam jeste vedsi, ale nejdou vyfotit.
@piggsi
Já měla ty největší až 1,5 cm. V dekoltu a obličeji mi zůstaly jizvy a to jsem se neškrábala. Tak držím palce ať máš lepší průběh.
Zdravím dámy,
chtěl bych se Vás zeptat na pár věcí. Manželka je čtyři týdny po porodu a nyní dostala neštovice. Prcek je naštěstí nedostal, tak doufáme, že to tak i zůstane. Manželku však znervózňuje průběh infekce. První puchýřky se začaly objevovat toto pondělí. Dnes je manželka „obsypaná“ od hlavy až k patě, s tím, že nejvíce puchýřků je na dekoltu a ve tváři. Již třetí den má teploty (dnes v noci
39,2°C), k tomu bolesti uší a hlavy. Je to, prosím, normální průběh nemoci nebo je to něco horšího s tím, že má ještě stále oslabenou imunitu po porodu?
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Zapomněl jsem dodat, že na puchýřky používá pudr se sírou předepsaný od lékaře…
@omegus
na tom se mi nelíbí akorát bolest hlavy a uší
rozhodně bych kontaktovala dr.. Jinak ten výsev je ok, někdo má pár pupenů, někdo je puntíkatý celý. ale Zavolejte k dr, ta hlava moc ok není ![]()
@omegus Zdravim!
mela jsem nestovice pred 3lety neco pres mesic
a ano obsypana jsem byla taky cela i v ustech
Horecky me doprovazely, malatnost a bolesti hlavy ale usi jsem mela v klidu
radejisi zavolejte lekari a manzelce preji brzke uzdraveni ![]()
Tak jsme dnes byli u ušního a je to naštěstí „jen“ zánět zevního ucha. Nafasovali jsme kapky a teď už to snad bude lepší…