Neštovice v 16 letech

31.1.24 17:52

Neštovice v 16letech

Dobrý den,
je mi 16let, dostal jsem plané neštovice. Horečky nemám, jenom se mi furt vysévají pupínky, je to hrozné, mám strach co se mnou bude. Chci se zeptat jak u Vás či vaších dětí probíhaly neštovice. Neštovičky mám všude možně na předkožce, v ústech na obličeji atd… Proti svědení mám dithiaden. Děkuji a za případnou nesmyslnost dotazu se omlouvám jsem z toho dost rozrušený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65159
31.1.24 17:57
@Lukas_T539 píše:
Dobrý den,
je mi 16let, dostal jsem plané neštovice. Horečky nemám, jenom se mi furt vysévají pupínky, je to hrozné, mám strach co se mnou bude. Chci se zeptat jak u Vás či vaších dětí probíhaly neštovice. Neštovičky mám všude možně na předkožce, v ústech na obličeji atd… Proti svědení mám dithiaden. Děkuji a za případnou nesmyslnost dotazu se omlouvám jsem z toho dost rozrušený.

tak zase takhle prožívat neštovice, to jsem asi ještě neviděla. Zklidni, není to tak strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68953
31.1.24 18:16

Co s tebou bude? no, s pravděpodobností hraničící s jistotou se za pár dní vysévat přestanou, postupně se z nich stanou strupy a za dalších pár dní budeš moct normálně mezi lidi a fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
31.1.24 18:41

Nechejte si předepsat Herpesin 400 mg. A k tomu Guajacuran na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.1.24 18:47

Já jsem je měla pár měsíců před 18tinama. Můžeš být rád za tvůj průběh, já prožívala peklo. 2 týdny horečky 39-40, neměla jsem pupínky, ale obrovské puchýře, jako kdyby o mě někdo típal cigarety. Celé noci jsem nespala, jen chodila po pokoji a brečela. Měla jsem klasický tekutý pudr a od Dr jsem měla zakázáno se sprchovat. Po pročtení všech různých diskusí jsem zkusila krátké sprchy, střídat studenou a teplou vodu, po sprše jemně tamponkem přetřít roztokem z hypermanganu. Za 3 dny se udělali strupy a byl pokoj. To samé jsem teď dělala u čtyřletého syna a též mu to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.1.24 19:54

Je ti 16 a vyvádíš jak kdyby ti bylo šest a to nemáš ani vysoké teploty, které často u neštovic bývají…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA