Neštovice v 9 měsících?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
4.4.12 21:02

neštovice v 9 měs?

ahoj skoro tříletá dcera má asi 6 pupínků a vypadá to na neštovice (může být pupínků u neštovic i jen málo a bez teplot?), druhá dcera má 9 měsíců - jaký to má u takovýchto dětí průběh? horší nebo lehčí? separovat je nelze a stejně už to nemá asi cenu… to že jí kojím asi už nepomůže že? (četla jsem že to pomáhá tak do 6ti měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
4.4.12 21:10

My jsme měli neštovice na 5m. Průběh byl docela lehkej, akorát mi nechtěl moc pít, to asi že měl pupínky i v puse. Jinak jsem ráda že to máme za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
4.4.12 21:11

Ahoj
starší donesl neštovice ze školky. Neměl teploty a pupínky naskakovali 3 dny. Mladší měl 10 měs a chytil je taky. Ten měl teplotu 1 den a měl pupínků víc. Taky jsem se bála,ale nakonec to nebylo tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.4.12 21:56

ahoj tak podobnou situaci řešíme těd u mého synovce (3 roky) má ješte mladší sestřičku (7 měsíců) a ta je chytla taky jenom více spinká a oba jsou bez teplot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5552
4.4.12 22:12

Ahoj, dcera dostala od svého bráchy neštovice, když jí bylo 6 měsíců. I když jsem ji plně kojila, chytla je. Nejvíce jich měla ve vláscích a na obličeji, pár pod plenami, zahojily se pěkně, jizvy nezůstaly. Průběh měla lehký, ani teplota jí nevystoupila. ;)
Tak ať máte podobný průběh! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+