Teplota u virozy - jak dlouho?

1364
3.4.12 13:46

teplota u virozy - jak dlouho?

Dcera (bude jí 5 let) si přinesla ze školky minulý týden virozu s teplotou. První dva dny měla do 39, potom to kleslo, ale dnes už je to šestý den a pořád má zvýšenou teplotu, k tomu rýmu a kašel (měla i trochu průjem). Už se mi to zdá moc dlouho, řekla jsem, že jestli zítra nebude bez teploty, zajdeme radši k doktorce. Myslíte si, že je to ještě normální? A to jsem se snažila nesrážet, aby tělo pracovalo samo (jednou jsem nevydržela a dala Nurofen sirup).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10639
3.4.12 13:50

teplota se ma srazet od 38,5 myslim…pokud to trva tyden,radsi bych dosla k doktorce…at je mala brzo zdrava :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
3.4.12 13:51

a nema boleni v krku? u nas ve skolce radi spala… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
3.4.12 13:52

Šest dní mi připadá hodně, šla bych k doktorce - čistě pro jistotu.
Moje starší má taky od noci teplotu, rýmu a kašel :? Držím palce, ať jste brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.4.12 14:13

Taky bych raději došla k MUDr. Šest dní je dost, ikdyž vím, že teď řádili vysoké horečky 5-6 dni a pa jako když utne a klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
3.4.12 14:16

jejej, my měli to samé. ted má dcera jak píšeš průjem rýmu kašel a je nevrlá… lékařka na pohotovosti nám říkala že to je virová infekce a průjem od zubů.. tak nevím no.. :-(
edit: a to jsme měli horečky 39, ted jen zýšenou teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
3.4.12 14:22

U nas mal mladsi tak, ze 2 dni vysoku teplotu a potom dalsich 5 dni tak 37,5, ale to mu vyliezlo vzdy tak poobede, ked bol unaveny a potom to uz prestalo…
Nam dr. hovori, ze pre istotu po 5 dnoch takto nizsej teploty radsej zajst k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
3.4.12 14:36

Děkuju za názory, taky si myslím, že jeto viroza, ale ta teplota už trvá moc dlouho, ale přesně - 2 dny měla horečky do 39, potom jen zvýšenou, max 37,8, a většinou je ráno taky bez, stoupne to vždy s únavou. A virozy tu teď řádí taky, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.4.12 14:41

Ahoj,
děti měly teď virózu, teplota trvala taky poměrně dlouho. Ale nechávala jsem je pak ten 4.-5. den poslechnout u MUDr. Pro jistotu ;) Jinak syn měl teploty 7 dní, poslední dny taky jen k večeru. Nebo jeden den byl bez teploty, další den to vylítlo. Ale poslechově OK, teď už je v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.4.12 17:58

Tak k doktorce jsme nakonec nešli, od včerejšího večera je bez teploty, ještě dost spí, začala jíst, nabírá sílu. Takže celkem 6 dní s teplotou. Dnes to dostala ta menší, takže jedem druhé kolo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí